Dichtbij en praktisch

Het was heel gemakkelijk om de parkeerplaats te vinden en het is maar vijf minuten lopen van het vliegveld. De poort gaat open zonder kaart, gewoon door de nummerplaat te scannen. Het is erg praktisch en werkt goed.

Fantastic

Super organised parking organization

Teleurgesteld wegens geen terugbetaling na een gecancelde vlucht wegens dichte mist.

Geen enkele toegeving en bod gedrag na vraag op verrekening bij opnieuw parkeren voor nieuwe reservering.

Het was een perfecte oplossing

Snel bereikbaar, dicht bij en vooral goedkoper dan de 'officiële' parkeergarage van het vliegveld.

Prima parkeerplek

Makkelijk met de QR code door de slagboom het terrein op. Echt op 5 min. lopen van de terminal, een volgende keer gaan we hier zeker weer staan

Perfect geregeld

Prima en simpele manier van boeken. Duidelijk en overzichtelijk. Daarna via app berichten een prima " begeleiding " bij de voorbereiding van onze reis op Eindhoven airport.

Gemakkelijk te boeken, gunstig geprijsd, dichtbij de luchthaven.

Slechts 6 minuten lopen, omheinde parking, zeer goede informatie voorziening vooraf!

Perfect geregeld

Goede prijs en je loopt zo naar het vliegveld

Meer dan tevreden

Boeken middels website makkelijk Bevestiging met routebeschrijving Extra service door een link met tijdslot douane Kortom service ++ Terminal op zeer korte afstand

Het was super gemakkelijk

Zeer handig en redelijk in de buurt

Heel erg tevreden

Alles was makkelijk en snel geregeld. Zonder problemen

Op loopafstand van het vliegveld

Op loopafstand van het vliegveld, parkeerplaatsen een beetje krap, maar goed om te doen.

Een prima plek om je auto te parkeren en zeer dichtbij luchthaven.

Toen ik ging vertrekken uit de parkeerplek hing de hefboom niet open en kom nergens om hulp ter plekke vragen .gelukkig was er een medeparkeerder die ik hen kunnen volgen . Dat vond ik jammer. Verder was alles prima.

alles verliep vlot

alles verliep vlot!

perfect geregeld!

duidelijke communicatie vooraf, met tijdige berichtjes met instructies voor het parkeren en navigeren. En deze parkeerplaats P26 was echt heel dicht bij de terminal, 7 minuten lopen. Daarbij nog voor een prima prijs! Ben erg tevreden.

Makkelijk boeken en top klantenservice

Super makkelijk

Snel geregeld en dichtbij de terminal.

Fijne parking op loopafstand van vliegveld.

Vaak zijn er nog maar enkele plekken vrij, maar ik vind gelukkig altijd wel een plekje. Veilig gevoel dat de auto achter slagbomen staat.

Gewoon wat je verwacht

Prima parkkeerterrein. Kleine 10 min lopen. Slagboom gaat open op kenteken en uitrijden ook.

Gemak en veiligheid in 1

Je komt aanrijden, parkeert in het blauwe vlak, hek gaat open en je zoekt een plekje. En als je terugkomt is het net zo gemakkelijk… weer in het blauwe vlak en hek gaat weer open. Zo fijn dat het zo gemakkelijk gaat. Echt een aanrader

Top geregeld !

Prima parkeren. 6 minuten lopen, alles gaat automatisch en prijs kwaliteit is goed. Volgende keer weer p26

Goed parkeren maar lastig in en uit komen

Best een goede parkeer plek niet ver van de terminal Maar in en uitkomen ging heel lastig En moest het bedrijf bij beide keren bellen omdat de slag boom niet open ging Ik heb wel een busje Misschien komt het daar door

Great parking place

Great and very easy to access

Goede plek, Goed aan te lopen naar het vliegveld.

Спасибо! Все супер!

Все хорошо, все понравилось!

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven