Invouwdig en snel via website aan te melden.

Oké

teleurgesteld door onprofessionaliteit

Als ik van parking moest vertrekken de scanner heeft mijn nummer plat niet herkend en ik moest telefonisch contact opnemen. De bediende aan de telefoon heeft naar mijn verhaal niet echt geluisterd. Ik moest een uitgang zoeken op P22 waar alleen een ingang en uitgang is, mijn reserveringnummer en nummer plat paar keren doorspellen omdat zij het niet begreep. Volgens haar "had ik niet betaald om op de parking te zijn" en nog andere opmerkingen die de situatie nog erger maakte. Uiteindelijk na drie kwartier mocht ik de parking verlaten. In mijn lange ervaring als klant van Park & Fly dit was mijn eerste slechte ervaring. Als ik van Eindhoven moet vliegen is Park & Fly nog altijd mijn eerste keuze. Hier krijg ik goede service, mijn klachten worden gehord en behandeld, de parkings zijn goed beveiligd en de prijs is altijd correct.

Lekker dichtbij

De parkeerplaats is op loopafstand, alleen is de bewegwijzering niet optimaal. Wij konden het in eerste instantie niet vinden (kwamen van richting Tilburg).

Snel en duidelijk alles top

Ja heel goed

Heel goede parking

Gewoon zeer goed

Heb nooit problemen ervaren.je wordt netjes te woord gestaan of krijgt een berichtje.

Moeilijk te vinden. Onduidelijk aangegeven

Ik heb serieus naar uw Parking moeten zoeken. Slecht aangegeven. Pluspunt is wel: ligt dicht bij de luchthaven. Binnenrijden vond ik ook niet leuk. Je moet juist in het blauwe vak staan en dan gaat de slagboom open. Dat weet je niet als je de eerste keer komt. Ik heb dus een beetje moeten maneuvreren. Ik kom wel terug nu ik het weet liggen en hoe ik nu juist moet binnen rijden. Ik ben wel een aantal dagen vroeger naar huis gekomen. Er kleine terugbetaling zal er wel niet in zitten zeker? Anders zou ik dit ten zeerste appreciëren.

MAkkelijk en dichtbij

Parkeerplaats is lekker dichtbij, makkelijk te boeken en niet duur

Fijn en netjes parkeren op loop afstand

Fijn en nette parkeerplaats

Very convenient and not so expensive as some parking near airport. Next time I'll definitely use Park&Fly again.

Snel in en uit rijden, top !

Zie hier boven.

Super handig

Alles verliep soepel en het was maar een paar minuutjes lopen naar het vliegveld

Topparking

Makkelijk bereikbaar, dicht bij de luchthaven, gemakkelijk te vinden, betaalbaar!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prima ervaring

Zoals je mag verwachten, helemaal top!

vlekkeloos

de inkom was op nummerplaat herkenning , dit is alles vlekkeloos verlopen , op 2 minuten lopen van de luchthaven

Netjes gaat prima op kenteken

werkt prima

door onze slechte navigatie even moeten zoeken waar het was. Misschien uitgebreidere route beschrijving.

Bevalt ons zeer goed

Wij parkeren altijd onze auto hier, bevalt prima, we hebben 2 keer moeten omboeken was geen enkel probleem...

Keurig geregeld.

Nette parkeerplaats, goed geregeld, makkelijke toegang, geen problemen als je vroeger bent i.v.m. de huidige problemen op het vliegveld.

Goed geregeld ook met de bus naar de aankomst Schiphol

Vlekkeloos verlopen

Alles ging prima en je staat vanaf de slagboom van het terrein inderdaad binnen een paar minuutjes in de vertrekhal

top

top

Parkeerplaats volstaat digitale reservering werkt

Locatie is met Google niet makkelijk te vinden

Het parkeren ging uitstekend.

Geen commentaar.

Voor ons prima