Ik heb al een beoordeling geschreven. Maar nogmaals het was fantastisch, alles ging prima!

Heel snel en goed geregeld

Snel en goed geregeld en zeer dichtbij de terminal.

Gemakkelijk om naar toe te rijden , vlak bij luchthaven, prima

aanrijden, kenteken herkenning, plekje zoeken, auto afsluiten en je loopt zo naar het luchthavengebouw. prima geregeld. Ook bij terugkomst, je rijdt naar de slagboom, gaat automatisch open ahv kenteken herkenning en op weg naar huis. Aanrader.

Best plek!!!

Handig plek voor parkeren

Makkelijk

Makkelijk te boeken en service en hulp goed.

Verrassend goed!

Parkeerplaats op loop afstand van de luchthaven. Kenteken registratie verliep zeer soepel. Online reserveringen ging makkelijk en in een keer goed. Voldoende ruime plekken! Ik twijfelde maar helemaal geen spijt.

Reservering onbekend

Ik had een voucher van 2021 voor P22 omdat mijn vliegreis was geannuleerd door corona. Deze heb ik netjes ingeleverd voor mijn vliegreis van 22 juni t/m 3 juli 2022. Ik heb mijn wijzigingen doorgegeven en heb hiervan bericht ontvangen dat alles in orde was en dat ik terug op P22 zou staan. Op die bewuste morgen om 04 30u kon ik niet op de parking. Ik gebeld naar het nummer dat op het bord bij de ingang stond en kreeg ik te horen dat ik niet gereserveerd zou hebben. Na enige discussie kon ik alsnog parkeren op P26. Het was wel een eind verder lopen, wat voor mijn vrouw die reuma patiënt is, niet makkelijk was . Ik was achteraf wel blij dat ik mijn vlucht nog kon halen. Ik heb al meerdere malen bij park & fly geboekt, maar dit was de eerste keer dat ik zo een slechte ervaring heb meegemaakt . Ze boden me nog wel aan om bij de terugreis een taxi te regelen om ons naar P26 te brengen. Dit heb ik uit principe geweigerd. Ik heb zelf mijn auto gehaald en mijn vrouw bij de kiss and ride opgepikt. Ik hoop dat deze fout in de toekomst niet meer gebeurt

TOP LOCATIE!

Top locatie op 2 min wandelen van terminal

goed..... op kenteken in en uit rijden

Vlakbij de ingang van de AirPort, telefonisch altijd bereikbaar, goede prijs

Ging vlot en gemakkelijk

Je kan gelijk doorrijden parkeren en naar het vliegveld lopen.

Makkelijk in en uitrijden!

Simpel een parkeerplaats te reserveren voor een goede prijs. Makkelijk in en uitrijden op kenteken en autosleutels blijven in jouw bezit. Ik kom hier al jaren en nooit gedoe gehad.

Goed geregeld en makkelijk bereikbaar !

Volgende vakantie zeker weer een plaats boeken !

Zeer dichtbij Eindhoven Airport en gemakkelijk te vinden

Nette parkeergelegenheid dichtbij de ingang van Eindhoven Airport, gemakkelijk te vinden en eenvoudig om binnen te komen via een scan.

Goed geregeld

Duidelijk via webpagina. Snel en makelijk Juiste prijs

Half goed half slecht

Bij terugkomst op de luchthaven Eindhoven rond middernacht, staat nergens hoe ik bij P24 moet komen. Heb gebeld maar ook daar hadden ze geen idee!! Dit is ronduit slecht. Vanuit de P naar de luchthaven is makkelijk. Maar in het donker terug zonder enige aanwijzing is slecht!

Makkelijk

Het was even zoeken en aan de achterkant kon ik zo parkeerplaats 21 oprijden poort ging open. Ik twijfelde of dit wel dus gebeld met het nr dat voor bij de slagboom stond , die vertelde dat ik niet goed stond dus eruit gereden en parkeren 22 gezocht gevonden en daar staat hij nu dus .

Natte voeten

Prima parkeerplaats dichtbij terminal. Er stond echter een waterplas na een regenbui. Waardoor je doorheen moest om weg te komen. Heel vervelend.

Dichtbij vertrekhal

In 1e instantie konden we P21 niet meteen vinden. Maar prima plek, dichtbij vertrekhal. Zeker voor herhaling vatbaar.

Goed geregeld

Makkelijk te vinden, goed geregeld (ook telefonisch goed te bereiken bij vragen van te voren). Je rijdt naar de slagboom, opent vanzelf (via nummerbordherkenning) en zoekt zelf een plaats uit. Bij uitrijden, opent de slagboom ook vanzelf. Is ongeveer 10-15 minuten lopen naar de terminal.

prima geregeld. lekker dichtbij vertrekhal

prima parkeerplaats

Meest ideale manier van parkeren op Eindhoven airport

Wij parkeren al een aantal jaren bij Park & Fly. Je parkeert heel dicht bij de terminal voor een hele redelijke prijs. Zowel inrijden als uitrijden op kenteken herkenning, dus geen gedoe met codes. Hele vriendelijke mensen aan de telefoon als je vragen hebt. Al met al heb ik geen idee wat beter zou kunnen. Een dikke 10 voor Park & Fly.

perfekt gelaufen!

Super Service! Habe wegen Corona Reise verlängern müssen und habe telefonisch die Parkdauer verlängert. Sehr nettes Personal und alles rebungslos über die Bühne gegangen!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima, makkelijk, dichtbij

Prima, wel een beetje vreemd dat je bij aankomst rechts moet voorsorteren om door de camera links gezien te worden.

Erg moeilijk om te vinden

Erg moeilijk om te vinden. Ik heb 5 rondjes gereden er waren geen borden niks! Er waren vlaggen in plaats van borden waardoor het moeilijk zichtbaar is want die wapperen namelijk waardoor je het niet ziet welke nummer erop staat !

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven