Makkelijk en dichtbij

Je kan deze parking vlot bereiken. In- en uitrijden supersnel op basis van kentekenherkenning.

Prima plek om te parkeren, goede verlichting, loopafstand van de luchthaven

Su per handig voor een goede prijs

Fijn om zo dichtbij te kunnen parkeren enige minpunt het stond slecht aangegeven zodat we moesten zoeken waar de parkeerplaats was.

Prima P dichtbij airport

Was goed geregeld

prina

goed geregeld

Was perfect

Gewoon goed geregeld

Prima betrouwbaar parkeren

Makkelijk boeken , nooit meegemaakt dat het fout ging

Parkeren prima geregeld

Van de reservering tot en met het werkelijk parkeren verliep prima. Het parkeerterrein zit ook dicht bij de luchthaven. Helaas werden wij op donderdag 9 juni jl. onaangenaam verrast door een behoorlijk vertraging door onrust op Eindhoven airport. Uiteindelijk waren we blij dat onze vlucht nog wél vertrok. Bij terugkomst de auto weer in goede staat aangetroffen en vandaar weer snel op de snelweg.

Dichtbij luchthaven. Goede patkeerplek waar je zelf je auto neer kunt zetten. Slagboom werkt goed zowel bij intijden als uitrijden op kenteken!!

Alles ok

Wel moeten telefoneren om binnen en buiten te kunnen....maar vriendelijke dame die ons dadelijk geholpen heeft... Top...grtz Bert

alles ging helemaal top.

snelle boeking, overzichtelijk. gemakkelijk te vinden en simpel om naar binnen te komen. top.

lekker dichtbij

Boeken is makkelijk via de site. Toen wij aankwamen ging de slagboom met kenteken herkenning niet open, ik dacht o nee en nu! Wij gekeken stond er naast de slagboom een telefoon nummer. Deze hebben wij gebeld (om +/- 04:30 uur) er werd direct opgenomen. De mevrouw aan de telefoon vroeg om het kenteken en deed de poort gelijk op afstand open. Wij hebben een parkeer plek gezocht de auto geparkeerd en binnen een paar minuten liepen we de vertrekhal in.

Top!!

Lekker dichtbij en de auto staat netjes geparkeerd.

Goed geregeld. Geen problemen gehad. Vlak bij het vliegveld. Geen shuttle nodig..

Nette goed toegankelijke op redelijke afstand gelegen parkeerplaats.

Alles was goed geregeld dus prima plaats.

Makkelijk binnen en buiten komen, op kenteken! Maar een paar minuten verder lopen,dan p4 Goede prijs.

Zoals het hoort.

Relaxed, je komt aanrijden, nummerplaat word gescand (mocht dit niet lukken even het nummer op de verlichte paal bij de ingang bellen, en je reservering doorgeven…). Vervolgens kun je een plaatsje zoeken (tipje: vermijd plek onder een boom ivm vogelpoep.). Binnen 5 minuten lopen ben je in de vertrekhal, en bij aankomst precies hetzelfde, 5min nadat je de aankomsthal verlaat, sta je naast je auto.

was gewoon heel simpel goed geregeld

Prima plek

Dicht bij de terminal

dit keer heel erg goed.

Na de slechte ervaring van vorige keer ging alles dit keer heel erg vlot

Goed bereikbaar, makkelijke toegang en de verlenging was makkelijk geregeld.

P26 is makkelijk bereikbaar. De afstand tot de terminal is goed. Telefonisch goed bereikbaar. De service is prima. De prijs- kwaliteitsverhouding is in overeenstemming. Ga zo door! Aanbeveling: Helaas zijn er bestuurders van voertuigen die hun auto zodanig parkeren dat het voor anderen niet mogelijk is hun voertuig op de naastgelegen plek te parkeren. Netjes parkeren in de vakken mag een zeer hoge prioriteit hebben. Bestuurders van voertuigen die niet goed geparkeerd hebben mogen hierop aangesproken worden of betalen voor twee parkeerplekken. Helaas past dit beeld bij hoe we tegenwoordig met elkaar omgaan in de samenleving. We houden te weinig rekening met elkaar. Jammer.

Goede parkeergelegenheid

Dichtbij vertrekhal minder dan 3 minuten lopen

Makkelijk op en af rijden

Voor mij goed te vinden. Reserveren en parkeren verliepen vlot. Tip: iets duidelijkere bewegwijzering?

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven