fijne parking vlakbij de airport!

Snel en goed te vinden tegenover de airport!

Prima locatie

In- en uitrijden gong probleemloos. Mooi dichtbij de luchthaven.

Alles goed geregeld

Alles goed geregeld en verzorgd

Volgende keer weer !

In- en uitrijden zonder problemen. Ook bij vraag of eerder parkeren ( ivm advies extra vroeg aanwezig te zijn) prima te woord gestaan!

Goed geregeld van aankomst tot vertrek

Goede communicatie bij reservering. Telefonisch contact werd deskundig en vriendelijk opgepakt. Voor herhaling vatbaar

Super locatie !

Mooie ligging en alles werkt altijd perfect

Helemaal top

In en uitrijden met kenteken herkenning, zonder problemen. Echt om aan te bevelen.

Dichtbij, prijs ok

Bewaakt, goede service op afstand

Slecht aan gegeven open plaatsen.

Moeilijk te vinden zoeken achter lege plaats toch nog een tiental min.stappen naar luchthaven, niet aangenaam met bagage en regen weer.

Goed geregeld prima plek.

Voor de 3e keer hier geparkeerd prima plek P24.Moeten bellen om begin tijd te veranderen geen probleem top geregeld.

Prima dicht bij de ingang redelijke prijs

Perfect!

Parkeren en gelijk opgehaald worden, ideaal.

Prima parkeerplaats op loopafstand tegen acceptabele kosten

In juni hebben wij onze auto een weekje op P26 bij Eindhoven Airport geparkeerd, op loopafstand van de luchthaven. Prima parking en eenvoudige binnenrijden en vertrekken via nummerplaatherkenning. Aandachtspuntje is de aangeboden €5 korting als je nogmaals boekt met flexibel parkeren, dit blijkt op de website nog niet goed te werken. Na een belletje is dit bedrag alsnog terug gestort.

P22 QR Code werkt niet daarom de poort gaat niet open. Maar dat was snel opgelost via telefoon nummer

Goed geregeld

Niet ver van het vliegveld. Goed aangegeven . Zou opnieuw hier parkeren

Makkelijk en dichtbij luchthaven vertrekhal

Handig zo dichtbij de luchthaven en entree met nummerherkenning en sleutelbehoud.

2 keer aan de slagboom gestaan die niet openging

Duurt echt allemaal te lang

Heel goed geregeld

Duidelijk met vlaggen aangegeven parkeerplaats op 3 min lopen van het vliegveld, poort gaat automatisch open bij aankomst en bij uitrijden. Volgende keer weer hier parkeren.

zeer goed

super

Het ging makkelijk en snel Toppie Voor herhaling vatbaar!!

Was heel duidelijk en goed geregeld!!!!

Duidelijk en goed!!!

Super fijn

Lekker dichtbij

Top parkeerplek

Dicht bij vliegveld, fijne nummerherkenning. Wij boeken volgende keer weer!

dichtbij veilig goed bereikbaar

heb paar keer geparkeerd bij jullie goed bereikbaar goed beveiligd parkeerplaats verlicht dichtbij vliegveld.

Prima geregeld

Alles goed geregeld