Uitstekend.

Prima geregeld,dichtbij,de vertrekhal,duidelijk aangegeven.Fijn.

Fijne parkeerplaats op korte loopafstand van de luchthaven voor een goede prijs

Het werkte heel prettig

Goed geregeld zo op het kenteken

Prima parkeren op 5min. lopen van vliegveld.

Prima parkeren op 5min. lopen van vliegveld. Toegang tot parkeerplaats ging probleemloos.

Perfect geregeld allemaal

Een puntje, ik kwam terug en toen stond er een grote bus naast onze auto. Misschien dat bussen bij elkaar kunnen staan.

Lekker makkelijk, geen gedoe

Gewoon inrijden, niet al rijdend codes opzoeken en lang over inrijden doen: kenteken wordt herkend en boom gaat open. Zelfde met uitrijden. Als je je niet helemaal aan de ophaaltijd kunt houden omdat je vertraging hebt hoef je nog steeds niks te doen. Looptijd is ook prima te doen. En je kunt nog naar je auto zwaaien tijdens opstijgen.

alles wat ik verwachtte

alles was zoals beschreven op de website

Prima geregeld

Prima geregeld. Kort bij de luchthaven.

Was prima geregeld via kenteken.komen hier al heel lang.

Eenvoudig en prijzig

Ik betaalde 75 euro om mijn auto 8 dagen op een parkeerterrein te laten staan, in open lucht, zonder enige fysieke aanwezigheid van controle- of onderhouspersoneel, enkel "beveiligd" door een slagboom die opengaat op de loutere herkenning van de nummerplaat van mijn auto, zonder dat naar enige code wordt gevraagd. Dus iemand die het lef heeft om in mijn auto in te breken kan hem ongestoord leegroven en er zelfs met wat geluk -- ik hoop dat de slagboom enkel opengaat op de ingegeven datum van vertrek -- er zo mee wegrijden. Uw parking kostte mij net 2 euro minder dan mijn vliegtuigticket heen en terug. Ik vind dat u daar heel weinig voor in de plaats geeft.

Professionel, vlaak bij departures, goede help. Mijn vlucht waar cancelled en ik moet te komm terug volgende dag. Kan kom binnen de parking zonder problemen.

Goede organisatie en prima prijs

Voor herhaling vatbaar

Snel en eenvoudig geregeld, perfect!

Snel en eenvoudig geregeld online. 3 minuten lopen tot aan de terminal. 1 minpuntje als je in de nacht aankomt , moet je wel goed kijken naar het nummer. Een verlicht bordje met nummer 21 was handig geweest.

fantastisch

Via de website een parkeerplaats geboekt. Met kentekenregistratie gaat slagboom open. En binnen 5 minuten lopen naar de vertrekhal van vliegveld Eindhoven.

Zeer dicht bij de luchthaven. Je rijdt makkelijk het terrein op en af.

Mooie afstand van de airport

Geen 10 omdat we eerst de parkeerplaats niet konden vinden. Ik vond het niet heel duidelijk aangeven. Eenmaal gevonden snel een plekje kunnen vinden.

Vliegtuigen wachten niet: de parking moet dus vlot bereikbaar zijn....

Als je toekomt moet je , als je aan alle vw om toegang te krijgen, hebt voldaan, dan moet het systeem, je toegang verschaffen en liefst direct,. Het kan niet zijn dat er op deze manier kans bestaat dat je je vlucht mist, zoals wij hebben ondervonden...I

Wij parkeren al jaren bij Park&Fly, goedkoop en sinds dit jaar (geloof ik) nog beter/makkelijker. Bij inrijden & uitrijden wordt automatisch je kenteken uitgelezen waardoor ik de QR code op papier niet nodig had. Hiernaast moest ik door een annulering van de vliegmaatschappij 2 dagen extra boeken. Dit kon gemakkelijk via de klanten service en was snel voor elkaar. Vervolgens kreeg ik automatisch een email als bevestiging en met betalingslink om de 2 extra dagen af te rekenen. Al met al zoals voorheen een prettige ervaring. Ook niet al te ver lopen van het vliegveld.

Makkelijk bereikbaar!

Het ligt op nog geen 100 meter van de vertrekhal, is makkelijk bereikbaar en het in en uitrijden werkt zeer eenvoudig!

Dichtbij, veilig en weinig geregel

Makkelijk te vinden, geen scan bij slagboom nodig door kentekenregistratie

Goed geregeld en dichtbij ingang vliegveld

Aanduiding met bordjes langs de weg was handig geweest, maar uiteindelijk toch P21 gevonden.

Goed telefonisch bereikbaar, waardoor tijdslot gemakkelijk gewijzigd kon worden.

Ging perfect

Ging perfect