Uitstekend!

Uitstekend!

Prima parkeren vlak voor de deur

Makkelijk in en uit rijden met de kenteken registratie.

Perfect!!

Makkelijk parkeren!! Loop afstand 150m.

Alles perfect geregeld

Prima parkeerplaats en zeer dichtbij het vliegveld!

Reis van Eindhoven naar London Stansted. Betaalbaar en veilig parkeren om 4 dagen weg te zijn. Prima parkeergelegenheid voor een normale betaalbare prijs!

Geweldig en reageren meteen

Probleemloos parkeren op aanvaardbare afstand van vliegveld!

Alles super geregeld. Als je aankomt en later ook weer vertrekt gaat de poort automatisch open! Heel handig dat je niet op zoek moet naar een code of zo.

Prima parking

Even zoeken naar de inrit maar goede ervaring met in en uit rijden dmv nummerplaatherkenning.

Prima geregeld en niet duur

Helemaal goed geregeld erg fijn

Probleemloos

Goed en dichtbij

Goede locatie

Prima locatie, korte afstand tot het vliegveld. Makkelijk toegang tot het terrein en betaalbaar.

Perfecte parkeeroplossing bij Eindhoven airport.

Dichtbij, voldoende ruimte. Contact = klantvriendelijk.

Zeer snel

Toch wat zoeken voor plaats. Sommige wagens staan niet in de voorziene parkeerplaatsen. Maar wel super snel en dat is voor mij het belangrijkste. Ik boek volgende keer opnieuw als de prijzen niet nog dtijgen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prima parkeergelegenheid kort bij terminal

Prima parking alleen doorgang naar 2e gedeelte heel smal door scheef parkeerder.

Prima parking met uitstekende service van jullie mensen

Gemakkelijk te boeken, alles op kentekenherkenning, efficient geregeld allemaal. Door vertragingen moest ik tweemaal de uitrijtijd veranderen en dat werd door jullie medewerkers uitstekend afgehandeld, zonder lange wachttijden aan de telefoon.

Iedere keer weer makkelijk en goed geregeld parkeren via Park & Fly

Goede ervaring

Alles gaat automatisch. Dat is heel prettig. Heel dichtbij het terminal. Wel maar een einigste plek dus geen enkellaarsjes keus.

Makkelijk te reserveren, goede prijs. Zelfs toe we door vertraging niet meer de auto op afgesproken dag konden ophalen werden we s avonds nog vriendelijk te woord gestaan. Heel fijn dat we de auto een dag erna zonder extra kosten konden ophalen. Voor herhaling vatbaar om hier te reserveren

Fantastisch geregeld

In en uitrijden op kenteken, goed parkeerplaats en voordelig.

Snelle en duidelijke informatie

Bij vragen snelle en duidelijke informatie per telefoon. Ideale manier voor parkeren bij luchthaven Eindhoven. Goede prijs. Veilige parking.

Prima parkeerplaats

Lekker dichtbij, 2 min lopen. Kenteken herkenning werkt uitstekend, volgende keer weer hier parkeren.

Uitrijden gaat niet via de scan. Als de auto wordt open gebroken, kan men er zo mee wegrijden. Dat is een minpunt. Vragen worden correct behandeld. Wij hadden veel vertraging buiten onze schuld, maar we hebben niet meer moeten betalen.

Uitstekend en dichtbij

Moeilijk te vinden, mede omdat het verwarrend is met de andere nummering. Maar uiteindelijk gevonden, werkte allemaal perfect. Ook bij het uitrijden geen probleem. Lekker dichtbij.

Gewoon goed rop

Zo als ik zeg goed

Perfect geregeld

Alles in de puntjes geregeld voor herhaling vatbaar.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven