Duidelijk en dichtbij

Parkeerplaats is erg dichtbij het vliegveld. Slagboom ging open op kentekenherkenning, er was voldoende plek en alles was duidelijk geregeld. Aanrader!

Prima prijs kwaliteit.

Alles in orde op wandelafstand van het luchthavengebouw.

makkelijker kan het niet !

De slagboom gaat open. Auto neerzetten en vakantie. En terug gaat ie vanzelf weer open en hup naar huis binnen twee minuten

Te duur

Vond het flink duurder geworden

heel goed

Prima! Alles verliep perfect - bij aankomst en vertrek. Net als de financiële afwikkeling.

goed telefonisch bereikbaar !

Dichtbij het vliegveld en parkeren op kenteken

Een duidelijke site om te reserveren. Snelle afhandeling. Je rijdt door de slagboom op kenteken. Daarna is de weg naar het vliegveld goed aangegeven.

Slecht

Zeer slecht aan gegeven parkeer daar nooit meer uur gezocht

Geweldig, geen gedoe met tickets e.d. gewoon in en uitrijden op kenteken.

Top ervaring, kwamen later aan dan gepland door vertraging maar konden desondanks zo naar buiten rijden.

Vlotte en ruime parking.

Het boeken online verliep goed, al dacht ik dat ik op de parking op de Jan Hilgersweg terecht ging komen. De parking is gemakkelijk te bereiken. Nummerplaatherkenning (bij in- en uitrijden), dus de leesbril bleef op zak. Er waren voldoende vrije plaatsen (eind mei). De parkeerplaats die ik gebruikte was breed genoeg om aan beide zijden gemakkelijk in- en uit de auto te stappen.

prima parkeerplaats

fijne parkeerplaats kortbij de luchthaven.

Even snel en makkelijk als deze beoordeling schrijven!

Uiteindelijk goed.

Nadat ik geboekt had, heb ik een tijdje later telefonisch een wijziging doorgegeven. Het auto kenteken moest worden aangepast omdat ik inmiddels een ander voertuig had gekocht. Hierna kreeg ik ook een schriftelijke bevestiging. Toen ik op de dag van vertrek voor de slagboom stond, werd het kenteken niet herkend. Na telefonisch contact kon ik alsnog parkeren.

Echt zeer goed bevallen!

Bij een volgende keer vliegen, parkeer ik opnieuw bij jullie. Erin op kenteken, eruit op kenteken. Geen gedoe, en je auto staat veilig. Perfect geregeld!

Ivm een ongeluk kon ik geen gebruik maken van park en fly

Maar altijd super geregeld

Het was een mooie prijs en het lopen valt wel mee. Makkelijk terug te vinden. Wel zou duidelijk aangegeven mogen worden waar de voetgangersuitgang is. (Die zit dus gewoon naast de ingang voor de auto.)

Dichtbij

Uitstekende service, gemakkelijk en dichtbij!

Reservatie verliep heel vlot, niet ver wandelen en alles verliep vlot.

Netjes op de hoogte gehouden alles verliep volgens plan

Prima parkeerplek!

Op 5 minuten lopen van de terminal een fijne parkeerplek.

Eenvoudig, goed bereikbaar en betrouwbaar.

Dichtbij luchthaven.

Nvt

Ik heb nog een voucher liggen van 2020 div keren voor gebeld en ze zouden het geld terug storten maar nu is het 2022 en ik heb nog steeds niks ontvangen. Mijn reserveringsnummer is 3565825 . Graag reactie hierop mvg Rini Rennen

perfect

perfect

Prima geregeld, vol lof over.

Goede ervaring, gemakkelijk geregeld.

Goed geregeld

Gewoon goed geregeld en betaalbaar

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven