Great

Everything worked perfectly. We received guidance to the right parking, the barrier recognized us instantly, we even received a walking route to the airport from the parking - it's really less than 5 mins. Car was safe and we got it back as easily.

beroerd

Van te voren hebben we nergens gelezen dat parkeren zonder reservering niet mogelijk is bij deze luchthaven. Dat levert nogal wat stress op als je een vliegtuig wilt halen. Nadat we ter plaatse online een reservering hadden gemaakt, ging de slagboom niet open. Weer stress. Ook het uitrijden lukte niet. Daar moesten we ook weer ter plaatse voor bellen.

Parkeren zoals het hoort!

Zowel het wegzetten van de auto, als het ophalen verliep zonder problemen. Park & Fly communiceert duidelijk.

Prima parkeerplek op loopafstand van vertrekhal

Voor de 2e maal gebruik gemaakt van deze parkeermogelijkheid. Alleen jammer dat de nummerbordherkenning het niet deed bij zowel het wegbrengen als ophalen van de auto. Moest de telefoon er toch even bijgepakt worden maar telefoon werd in beide gevallen direct opgenomen en er werd adequaat gereageerd.

Prima plek, slechte kentekenherkenning

Prima locatie, maar de kentekenherkenning was met zowel in- als uitrijden slecht, en moest lang wachten tot er contact was om dit op te lossen.

Nooit lang zoeken naar een plaats

Prima parkeerplek op enkele minuten van de terminal. Met kentekencheck dus gelijk in- en uitrijden

Goed geregeld

Erg makkelijk, vlakbij het vliegveld en met kenteken herkenning in en uitrijden werkte perfect.

Prima organisatie!!!

Wij kunnen dit aan iedereen aanraden! Prima organisatie en zeer klantvriendelijk Volgende keer zullen wij zeker opnieuw hier boeken

Je wordt goed op de hoogte gehouden zeer tevreden

Zeer tevreden wordt goed op de hoogte gehouden

Alles tip top

Vlotte afhandeling van boeking Parking vlot bereikbaar op wandelafstand

Prettig en duidelijk in gebruik.

Ik zou deze parkeer mogelijkheid de volgende keer wederom kiezen. Het was slechts 10 minuten lopen.

Alles was goed geregeld we konden er netjes in alleen duurt het wel wat lang tijdens het scannen van kenteken das was wel even een stress momentje. Misschien een tip om voor de zekerheid ook een qr code te sturen voor wanneer de kenteken niet scant.

fijne parking, dichtbij airport.

fijne parking, dichtbij airport.

Nummerplaat herkenning

Ik kwam aangereden en de slagboom ging open zonder problemen De parking is dichtbij de terminal en er was nog plaats genoeg

Prima plek en handige 'navigatie' per Whatsapp

De plek was prima op zo'n 10 minuutjes lopen. Ideaal dat je via WhatsApp begeleid wordt wanneer en wat te doen. Bestelproces was ook vrij makkelijk en doordat alles op kenteken is heb je ook geen extra tickets nodig. Het is mij goed bevallen.

Prima parking, dichtbij

Super nette WhatsApp service waardoor je juiste informatie bij de hand hebt tijdens reizen. Prima plaats!

Goed georganiseerd.

Afstand tot vliegveld was heel makkelijk te lopen. Je kon zo het parkeerterrein oprijden en weer afrijden. Op de dag zelf kregen we nog weer appje met routebeschrijving naar parkeerplaats en nog appje hoe je vanaf parkeerplaats naar vertrekhal loopt. Alles goed georganiseerd. Volgende keer zouden we er weer gebruik van maken.

Dichtbij en automatisch inrijden

Handig, als het automatisch e systeem werkt, andrrs goed geholpen via telefoon

Snel en correct

Makkelijk en steeds prima verloop

Niet duidelijk aangegeven

Volgens park en Fly voor de navigatie Jan Olieslagersweg 4 hier was niks rond gereden toen zagen we een bord park en fly, hier hebben we geparkeerd, er was geen slagboom en we wisten niet of we goed geparkeerd stonden. Maar we hadden een vliegtuig te halen. Dus gewoon niet duidelijk aangegeven. Gelukkig stond de auto er na een week nog.

ik wil graag opmerken dat veel auto's zeer breed geparkeerd stonden zodat niet alle parkeervakken gebruikt konden worden. Als de auto's er staan kun je niks maar hun een mail sturen en hen er op aanspreken evt. met foto

Topp

Topp

fijne ervaring

alles zeer goed geregeld

Goed geregeld

Goed bereikbaar en makkelijk met de kenteken scan

Einfache Buchung und unkompliziertes parken

Der Parkplatz ist leicht zu finden und sehr nah am Flughafen. Der Einlass erfolgte unkompliziert mit einem QR-Code. Die Parkplätze sind ausreichend groß.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven