Prima parkeergelegenheid maar ......

Deze parkeergelegenheid is prima en dicht bij de vertrek- en aankomsthal van Airport Eindhoven. De bewegwijzing na het parkeren voor voetgangers naar de airport kan duidelijker. De routeaanduiding voor voetgangers van de aankomsthal naar parkeergelegenheid is onduidelijk tot slecht. Die begeleiding kan beter.

Super geregeld

Super geregeld

Makkelijk boeken en in en uitrijden ook zeer praktisch. Ik had iets dichter bij de luchthaven verwacht, maar was goed om te doen.

Parking is goed gelegen en zeer gemakkelijk te reserveren

Prima parkeerplek

Zeer fijne parking en goed verlicht in het donker Goed geparkeerd. Niet voor mensen die slecht ter been zijn, maar verder prima.

Top - alles goed geregeld

Enige verbeterpunt dat we kunnen bedenken is het toegangspoortje. Bij terugkomst is het niet helemaal duidelijk hoe je het parkeerterrein moet betreden. We dachten dat we een toegangscode voor het poortje moesten invoeren - maar welke? Gelukkig was het poortje gewoon open…

Perfect systeem en prima service

Telefonische inlichting werd zeer vriendelijk beantwoord

Prima parkeerplaats maar....

Parkeerplaats is prima geregeld alleen voor ons was t de eerste keer en hadden terug toch wat moeite om de locatie te vinden.Staat slecht aangegeven n P24

Makkelijk en redelijk dicht bij luchthaven.

Het is tegenwoordig een iets grotere wandeling nu het plein bij de luchthaven is voltooid. Verder is het makkelijk vanuit huis een plek reserveren en als je aankomt rijdende slagboom vanzelf opengaat. Geen echt afgesloten terrein.

Snel betaalbaar

Snel online geregeld, loopafstand 2minuten van terminal, perfect

Negatief

Konden s nachts niet uitrijden.

Parkeerplaats P22 was overvol.

Bij aankomst op 11 mei 9.25 u. waren er nog maar 2 parkeerplekken vrij op P22. 1 Was te smal voor onze auto en de enige overgebleven parkeerplek was eigenlijk ook te klein. Dat viel erg tegen.

Topervaring met feilloos systeem

Alles online geregeld, binnen en buiten op basis van nummerplaatherkenning en bijna voor de ingang van Eindhoven airport kunnen parkeren op een beveiligde ruimte.

Uitstekend!

Zeer eenvoudig te bereiken, dichtbij het vliegveld. De parkeerplaats is beveiligd met camera's en het ziet er netjes uit. Een aanrader!

Verademing in vergelijking met Schiphol

Zeer prettig en relaxed

Efficiënt en goede prijs

Makkelijk te boeken en parkeren/uitrijden gaat vlot dankzij nummerplaatherkenning

super geregeld en lekker kort bij

alles was heel goed geregeld de plek was lekker kort bij alleen het bord wat klein en dan zoeken in het donker hahahaha

Auto dichtbij en poort gaat open en dicht na het “lezen” van het kenteken. Dus niemand verder gezien van de organisatie

Zeer onduidelijk

Was nergens duidelijk hoe we de prepaidkaart konden inzetten met als gevolg dat we tussen 2 slagbomen vast kwamen te zitten. Geen aanrader dit.

Vlot en eenvoudig.

Super.

Geen gehandicapten parkeer mogelijkheden

Wij zijn oo zoek geweest naar een geschikte locatie voor mijn auto om dat ik gehandicapt ben en plaats moet hebben um uit en in te stappen. Verder was het niet zoals aangegeven dat het parkeerterrein te vinde was niet goed aangegeven op de Borden.

Lekker dichtbij het vliegveld

Prima parkeerplaats op loopafstand van het vliegveld. In- en uitrijden werkte op kenteken dus de code was uiteindelijk niet nodig. Enige minpunt is dat het toegangshek voor voetgangers niet op slot ging, waardoor iedereen op de parkeerplaats kan komen.

Keurig geregeld niets op aan te merken

Lekker dichtbij, betaalbaar en een prima overzichtelijke parkeerplaats zeker voor herhaling vatbaar

Alles goed geregeld en duidelijk!

Alles goed en snel geregeld en duidelijk

Snel en simpel geregeld, prima locatie

In een minuut geregeld allemaal en de locatie is top.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven