Alles wat is orde

Alleen ik moest code intikken stond op brief en da lukte niet je kon alleen maar scannen

Alles verliep vlotjes

Kentekenherkenning werkt prima.

Prima geregeld

Makkelijk te vinden ,ruim voldoende plek.

Lekker vlot

Prima geregeld

Helemaal prima!

Alles verlopen zoals verwacht.

Lekker dichtbij en goed te vinden. Redelijk geprijsd.

Lekker dichtbij en goed te vinden. Redelijk geprijsd.

Alles netjes

Gewoon goed

Het is gewoon saai namelijk altijd perfect.

Prima parkeerplek

P21 met de optie om zelf plek uit te kiezen Die optie nemen had niet gehoeven, er waren drie lege plekken en daar moest ik er één van nemen. Geen groot bord met P21 langs de straat dus moest het hebben van Google Maps. Geen medewerkers aanwezig maar poort ging netjes open met kenteken check. Ik zou de parkeerplaats zeker wederom gebruiken. Lekker dicht bij incheck hal.

Prima plek

Mooi dichtbij, goede prijs, wel smalle vakken. Van te voren betaald, dus slagboom gaat op kenteken open, allemaal gemakkelijk en snel.

Sehr gut

Wir parkten für 4 Tage dort und alles war super, die Einfahrt und Ausfahrt klappte super. Das Auto blieb unbeschädigt. Die Parkplätze sind ausreichend groß, wenn jeder auch in seiner Lücke steht (was leider hier und da nicht der Fall war). Jederzeit wieder.

Werkt goed, ben tevreden!

Makkelijk op en af rijden.

P26 is op loopafstand van Airport Eindhoven

Goedkope parkeerplaats bij Airport Eindhoven Nog geen 10 minuten lopen van de luchthaven Makkelijk in- en uitrijden dmv automatische kentekenherkenning Bij problemen is er altijd iemand telefonisch bereikbaar om de poort te open, ook 's nachts. We parkeren al jaren op P26.

Prima parkeerplek dichtbij vertrekhal

Heel erg positieve ervaring.

Super.

Parkeerplaats was op 2 minuten loopafstand van het vliegveld. We konden gemakkelijk in- en uitrijden. De prijs-kwaliteit verhouding is prima.

altijd goed geregeld

al drie keer geweest altijd goed

Niemand aanwezig, zag geen camara s, slecht te vinden

Redelijk

Makkelijk, scherpe prijs

In en uitrijden op kenteken. Dichtbij de terminal en altijd de juiste prijs.

Top locatie

Dichtbij vliegveld en met nummerherkenning.

We hadden vertraging en kwamen daardoor veel later aan bij de auto maar toch konden we gewoon uitrijden zonder problemen dat was heel fijn midden in de nacht. Top service.

Na akkoord te zijn gegaan met de corona voucher nooit meer iets gehoord

Helaas heb ik na een paar goede ervaringen met de maatschappij ook een iets mindere. Bij het uitbreken van de corona en het annuleren van mijn reis kreeg ik de aanbieding het bedrag om te zetten in een voucher. We zijn nu ± 2,5 jaar verder en ik heb niets meer gehoord op deze beoordelingsmail na maar had natuurlijk ook zelf kontakt op kunnen nemen

Klasse, wat een service

Super geregeld, onlinealles regelen. Aangekomen, poortvanzelf open Terugvlucht 4 uur vertraging, mail gestuurd wat te doen bij latere aankomst? Alles geen probleem en inderdaad, 4 uur later dan gepland konden we gewoon uitrijden.

Goede ervaring

Op bevestiging en factuur staat niet voor welke plaats de reservering gemaakt is Eindhoven of Duitsland. Dat geeft veel verwarring. Gelukkig heel netjes opgelost na een telefoontje.

Het was prima voor elkaar.

Het werkte perfect.

Luchthavenweg 67