Perfect thuis te regelen en alles klopt ter plaatsen!

Perfect thuis te regelen en alles klopt ter plaatsen!

Prima parkeren dicht bij eindhoven airport

Plekken zijn wel wat aan de smalle kant, maar verder prima. Er zijn altijd mensen die niet binnen de lijntjes kunnen parkeren ! Het in- en uitrijden werkt prima op kentekenherkenning. Volgende keer zou ik weer hiervan gebruik maken.

Van begin tot eind alles perfect georganiseerd

Gemakkelijk online te reserveren, bij vragen zeer snelle reactie, goed geregeld en gebruik maken van kentekenherkenning is de kers op de taart. Prima.

Voldoende

Goede parkeerplaats alleen wat verder lopen dan de andere plaatsen. Je betaalt natuurlijk ook iets minder.

Prima parking.

Bij ophalen stond ik aan de kant van inrijden. Vanaf de luchthaven staan bordjes naar P21 niet aangegeven. Op de vlaggen staat dit wel aangegeven, maar de letters lijken op nr. 15 . Misschien toch een routebeschrijving toevoegen bij de bevestiging of tips om welke borden te volgen.

Prima geregeld

Alles werkt automatisch zonder problemen. Minpuntjes zijn a. iets verder weg van de luchthaven over hier en daar hobbelig trottoir (vervelend voor de koffers) en b. smalle parkeerplaatsen (auto's staan behoorlijk dicht op elkaar).

Easy and convenient

Easy to acces and close to the airport.

Top, interessante aanbeveling

Slecht

28 April telefonisch contact gehad met Park en Fly, omdat het onduidelijk was of we een vaste plek hadden of elders konden parkeren. Geen vaste plek resevatie konden de auto neerzetten elke plek op p3. Resevering was binnen gekomen. Bij terugkomst konden we er niet uit. Onze resevering was niet bekend op de locatie. De parkeerwacht via de intercom kon mijn auto , naam en reseveringnummer E7JDMZZ niet vinden. We hebben toen een ticket van €49,50 betaald bij de automaat. Helaas zonder kwitantie. Graag willen weten wat de mogelijk is voor teruggave bedrag. Groeten Dineke Petrovic

Super geholpen en prima geregeld

Alles mooi geregeld

Bij aankomst kon ik direct obv mijn kenteken doorrijden en plek zoeken. Uitrijden nog makkelijker. Ook werd ik keurig geholpen om mijn aankomsttijd aan te passen. Werd direct geregeld en bevestigd via mail. Prijs prima.

Prima parkeerplek, kon zo doorrijden kenteken was al geregistreerd...

Prima parking

In- en uitrijden verloopt vlot en lekker dichtbij terminal.

Reserveren ging snel. Aangekomen bij de parkeerplaats ging alles vlot. De slagboom opent op basis van kenteken herkenning. Dan zelf even een plekje zoeken. Bij terugkomst ook geen schade aan de auto en bij het uitrijden werd de slagboom weer op basis van kenteken geopend. De loopafstand tot de luchthaven is <5 min. Al met al een aanrader.

Goede parking

Gemakkelijk en dichtbij

Alles klopt , ik heb op P 21 gestaan. Heb nog 3 parkeer reservering staan dus hopelijk blijft het zo. Min puntje was ik moest bellen voor de korting maar 2 x is daarna direct gestort , nu heb ik nog 1 reservering gedaan en ben benieuwd of die gestort wordt.

Al jaren een goede ervaring

Als we vanaf Eindhoven vliegen, parkeren we onze auto op P22. De site is overzichtelijk en de reservering is zo gemaakt. Indien je je kenteken van je auto invult kun je bij de slagboom zo doe rijden en hoef je de code niet in te tikken. Een puntje: Nu de situatie (wegen) voor de vluchthaven veranderd is, is het wel even zoeken waar het paadje naar de parkeerplaats is, misschien hebben wij om 23.55 uur niet zo goed gekeken. Er stond een klein bordje, beetje tussen de struik, op het pad zelf.

Prima service en prijs. Zeker aan te bevelen

Alles keurig geregeld!

Reserveren is simpel..goede communicatie..keurige routebeschrijving naar parkeerplaats P24..makkelijk binnenkomen via nummerherkenning..genoeg plaatsen beschikbaar..10 minuutjes lopen (rustig aan) naar vertrekhal..en na 2 weken stond autootje braaf te wachten en met QRcode konden we parkeerplaats verlaten! Top!! Tot volgend jaar!

Prima geregeld

P22 prima geregeld, wijziging makkelijk door te geven en ook telefonisch goed bereikbaar

Makkelijk

Makkelijk parkeren en vlak bij het vliegveld

Zeer duidelijk bereikbaar. Heel vlotte verbinding met de luchthaven. We gaan zeker terug gebruik maken van deze site binnen enkele weken.

Prima betaalbare parkeerplek op redelijke loop afstand vliegveld

Het is simpel boeken en op de bevestiging staat alle noodzakelijke info om makkelijk in- en uit te rijden.

ideaal en dichtbij vertrekhal

Een fijne en goed gelegen parkeerplaats t.o.v. de vertrekhal in Eindhoven. De prijs is ook prima en is via internet goed te regelen. Bij aankomst gaat schuifpoort vanzelf op kenteken open en je kunt dan kijken voor een vrije parkeerplaats. Echter 1 opmerking: iedereen kan zonder problemen via de uitgang ook weer naar binnen wandelen, wat mensen met verkeerde bedoelingen natuurlijk ook weten. Hier zouden jullie iets aan kunnen doen. Verder geen op of aanmerkingen, heb voor September ook weer hier een plaats gereserveerd.

Top geregeld!

Makkelijk op kenteken. En recht tegenover ingang eindhoven airport, echt perfecte locatie.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven