Prima, dicht bij het vliegveld. Goeie prijs

Prima om zelf te regelen via de site, met code uit rijden.

Door wijzigingen moest ik toch eerder inrijden dan dat ik had aangegeven bij het boeken. Het lukte me niet via internet en heb gebeld. Kreeg een zeer vriendelijke heer aan de lijn en het was zo geregeld. Top. De afstand naar het vliegveld is echt heel kort. Tot de volgende keer !!!

Ideaal

Snel geboekt, inrijden op kenteken en maar een paar minuten lopen

Makkelijk en snel

Het kenteken van mijn auto werd gescant bij de slagboom en ik kon zo doorrijden. Het was wel aardig vol op de parkeerplaats maar het is niet een hele grote parkeerplaats waardoor ik niet heel lang hoefde te zoeken. Ook bij het wegrijden, kenteken wordt gescant en slagboom gaat open. Heel simpel. Het enige minpuntje is dat mijn navigatie mij niet direct naar de correcte eindbestemming stuurde. Dus ik moest even zoeken. Maar dit kan ook aan mijn eigen navigatie liggen.

Op loopafstand van het vliegveld. Goed afgesloten parkeerterrein.

Moeilijk te vinden.

Wij hadden gereserveerd voor P22 maar deze parkeerplaats vonden wij erg lastig om te vinden. Parkeerplaats is verder prima. P21 is makkelijker om te vinden dus zouden wij daar een volgende keer voor kiezen.

Prima, liep goed

toegang tot parkeerterrein en vertrek verliepen gemakkelijk. Poort gaat automatisch open bij lezen van kenteken. Ik vind het alleen wat vreemd dat voetgangerspoort niet afgesloten is.

Snel geboekt, prima parkeerplaats

Boeken ging zoals altijd eenvoud, de poort opende toen we aan kwamen rijden. Code slot op de voetgangersdeur was altijd open, verder prima verlopen.

Prima parkeerplaats loopafstand vliegveld voor nette prijs

Eenvoudig te boeken. Heldere voorinformatie. Bij oprijden van de parkeerplaats schrok ik even doordat ik zo gauw geen plek zag en even dacht dat het vol stond. Op sommige plekken was er net niet genoeg ruimte om mijn (normaal formaat) auto te plaatsen. Mijn tip zou zijn om de plaatsen nog duidelijker af te bakenen/belijnen.

In rijden, parkeren en vliegen.

Super makkelijk! Je staat nagenoeg naast de gate. In rijden, parkeren en vliegen. Makkelijk aan te rijden. Klein stukje lopen en je staat op het vliegveld.

super snel te regelen, ook echt een half uur van te voren.

veilig lang parkeren in Weeze, echt super!

Goede parking dichtbij de vertrekhal.

Goede parking dichtbij de vertrekhal.

Zowel boeken als in- en uitrijden ging soepel.

Prima locatie. Je bent zo bij de vertrekhal. In en uitrijden gast heel soepel op nummerbord.

Door Corona moesten we onze reis tweemaal uitstellen en dus ook het parkeren bij Park and Fly Eindhoven. Ik heb gemaild met de service dienst. Deze was behulpzaam en reageerde zeer adequaat. Uiteindelijk ging de reis door en ging het parkeren zonder problemen. Bedankt voor de zeer goed service.

Alles simpel en top geregeld

Naar binnen rijden Lekker genieten van vakanties Naar buiten rijden Zonder goede

Keuriggg

Fijn naast de vertrekhal

Goed geregeld

Goeie parkeerplaatsen zeer kort bij de luchthaven

Prima plek

Ik werd telefonisch ook uitstekend geholpen bij het wijzigen van de aankomst- en vertrektijd.

Helemaal prima

't was wel ff zoeken om p22 te vinden.

Nette parkeerplaats

Nette parkeerplaats

Prima bevallen en aan te bevelen

zeer goed

Uitstekende ligging en snelle service

Uitstekende ligging op loopafstand, snel geboekt.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven