Wszystko przebiegło znakomicie

Jestem bardzo zadowolona w przyszłości na pewno skorzystam z Państwa usług.

• Poleciłbyś nas? Tak

Makkelijk parkeren, slagboom automatisch open, redelijk dichtbij vertrekhal

Parkeerplek vlak bij het vliegveld tegen een goeie prijs.

Makkelijk te vinden. Goed aangegeven. Prima plek.

Prima plekken jammer dat p3 ook niet overdekt is

Prima plekken jammer dat p3 ook niet overdekt is

Super dichtbij de luchthaven

Zeer prettig

3de Keer geparkeerd bij Park & Fly. Top

Dit was mijn derde keer parkeren bij Park & Fly. Dit keer op P24 geparkeerd na P21 en P26. Ik kan kort zijn, alles ging top, auto's stonden netjes geparkeerd, makkelijk inrijden, genoeg vrije plaatsen om te kunnen kiezen. Na 3x kan ik iedereen aanraden, geef een paar euro meer uit en parkeer op P21, P22, P24. Ik weet dat P26 de goedkoopste is, maar je krijgt waarvoor je betaalt. Op P21 & P24 was iedereen net geparkeerd, genoeg ruimte om uit te kunnen stappen en een stressloos begin van de vliegreis.

Dichtbij de luchthaven. In- en uitreiden gaat makkelijk en snel. Geen gedoe met sleutelafgifte en chuttelbus.

Al vaker gebruik gemaakt van Park & Fly en ook nu weer tevreden. Aantal dagen nabij Eindhoven AirPort geparkeerd, goede prijs. Perfect geregeld. Een opmerking: de wandeltijd naar de terminal zoals aangegeven is wel voor hele, hele snelle wandelaars

Ik kon zo in en uitrijden, zonder gedoe

Met de nummerbord scan geen gedoe als het donker is en je de code op papier niet goed kunt lezen. En veilige parkeerplek. Wel vrij smalle parkeerplekken.

Vlotte aanmelding

Weinig plaats tussen de wagens

Prima parkeerplaats op loopafstand van de terminal

top

Ideaal, weg oversteken en je bent in de vertrekhal, terug dito snel weer in je auto. Fijn geautomatiseerd, niks mis mee.

Geen service

Had geboekt in 2020 , vervolgens ging vliegreis niet door , na kontact met parcours en fly zou ik voucher krijgen , ik heb deze nooit ontvangen Ik heb de score verhoogd, omdat er na aanleiding van mijn slechte score park en fly is overgegaan tot uitkering van mijn nog staande vergoeding uit 2020 , hiervoor hartelijk dank , al blijf ik van mening dat hun contact met mij hadden moeten zoeken in 2021 en daarom kan ik geen topscore geven , maar ben nu wel tevreden over de afhandeling

Goed te vinden en dichtbij luchthaven

Goed bereikbaar, veilig en niet ver lopen van de luchthaven, gaan hier zeker een volgende keer weer parkeren.

Er was geen plek op het terein. Heb toen het telefoonnummer gebeld bij de boeking en deze persoon kwam meteen naar buiten om zijn auto te verplaatsen. Verder heel dichtbij het vliegveld wat heel fijn is.

Zeer prettig en gemakkelijk te reserveren

het reserveren ging heel erg gemakkelijk. Bij nader inzien moest ik tijd wisselen om auto eerder te plaatsen, even contact opgenomen en het was binnen een minuut geregeld. Afstand naar ingang was 2 min.

Top parkeergelegenheid op steenworp afstand

Mooie parkeergelegenheid, goede communicatie, nette prijs.

Gemakkelijk en snel parkeren

Gemakkelijke reservatie en nadien aanpassing , indien nodig. Snel parkeren en op enkele minuten van de luchthaven.

Bij aankomst op het vliegveld konden we zo doorrijden naar de parkeerplaats maar 1 kaartje gekregen en dat was het uitrij kaartje geen andere handelingen hoeven te verrichten!

Goede parking

Dicht bij te luchthaven

prima parkeerplaatsen

Op loopafstand van de terminal +/-6 minuten. slagboom openen met Qr code werkt goed. goede prijs kwaliteitverhouding

Uitstekend!!!

Geweldig!!!

Snel, betrouwbaar en geheel volgens beschrijving geregeld!

De boeking was snel gedaan, de bevestiging snel binnen. Op de afgesproken plek kon ruim worden geparkeerd, waarna we met de koffers binnen enkele minuten naar de vertrekhal zijn gelopen. Eenmaal terug van de reis was het uitchecken een kwestie van de code scannen, waarna de slagboom open ging en we konden vertrekken. Top geregeld tegen een billijke prijs! Dit gaan we zo vaker doen! René van der Drift

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven