Prima parkeergelegenheid in de buurt van Eindhoven Airport

Fijne parkeerplaats op loopafstand van de terminal van Eindhoven airport. In- en uitrijden gebeurt via kentekenherkenning. Aanrader!

prima!

De instructies om de locatie te vinden zijn nuttig en handig. Hou ze bij de hand. Vanuit de parking kan je makkelijk te voet tot aan de vlieghaven. Alles verliep heel vlot.

Duidelijke communicatie en vlot in- en uitrijden.

Prima parkeergelegenheid.

lekker dichtbij en goed aangegeven waar het zich bevindt

Fijne parkeerplaats lekker dichtbij de vertrekhal. En Eindhoven is relaxed om vanaf te vliegen. Personeel allemaal wat relaxter.

snelle reactie na mijn klacht

Eerder vandaag uitte ik mijn ontevredenheid dmv deze review: "Omwille van de annulatie van mijn Transavia vlucht heb ik mijn parkingreservatie in Eindhoven geannuleerd. Voorlopig nog geen geld terug gekregen, enkel maar zeer verwarrende en tegenstrijdige berichten." Het pleit in het voordeel van Park&Fly dat ze snel anticipeerden op mijn opmerking. Op dit ogenblik lossen ze het euvel op en wordt mijn geld teruggestort.

niets op aan te merken

Alles was prima geregeld

Wij kwamen aan en het was vanaf het begin duidelijk.

Alles in orde

Geen problemen met parkeren! P24 bij Eindhoven Airport heeft kenteken herkennings systeem zo is niet nodig om QR code van reservatie te scannen. Aanrader!

Mijn ervaring is over al de jaren dat ik er van gebruik heb gemaakt positief.

ik maak sinds jaren gebruik van deze parking - uitgezonderd de covid- jaren.

Top geregeld bij Park & Fly. Goede routebeschrijving. Bij aankomst geen controlepost of i.d. . Nee hier gaat hek netjes open (d.m.v. kenteken-herkenning), je zoekt een vrije parkeerplaats en op naar het vliegveld wat slechts 5 minuten lopen is. Bij terugkomst kan je gewoon wegrijden want ook bij de uitgang is er een slagboom met kenteken-herkenning. Echt helemaal top. Het enige wat misschien beter kan is bewegwijzering vanuit het vliegveld.

Dichtbij Eindhoven airport, makkelijk in en uit rijden

Goede prijs, goede locatie en makkelijk te gebruiken

Prima in orde, alleen zou de entree van P21 beter aangegeven/beter verlicht mogen zijn.

Ging allemaal zoals t moet

Alles prima

In 1 woord, uitstekend!

Mijn ervaring is hetgeen wat men verwacht wordt geboden zoals afgesproken. Duidelijk en volgens afspraak.

Goeg geregeld

Goede routebeschrijving, voldoende parkeergelegenheid en vlakbij het vliegveld. Zeer tevreden

zeer prettig in contact ,goede plek .top

Zie boven

goede parking voor een redelijke prijs

Voldoende lege plekken . Probleemloos in- en uitrijden

Makkelijk, dichtbij terminal

Super dichtbij de vertrekhal!

Makkelijk te reserveren, ruime plekken en dichtbij de vertrekhal.

Prima geregelde parkeerfaciliteit

Simpel digitaal te reserveren. Besloten perceel. Inrijden op kentekenregistratie. Geen toestanden.

Goed bereikbaar, 500 meter van vertrekhal en afgesloten terrein.

Prima parkeerplaats

Goed geregeld, afstand naar terminal is paar minuten lopen dus goed te doen. In- en uitrijden obv kenteken dus werkt heel makkelijk

Goed en makkelijk

Voor een redelijke prijs, je auto op 2 minuten lopen het vliegveld kunnen parkeren

Goed geregeld en makkelijk

Keurige parkeerplek

De makkelijkste mannier om te parkeren

Alles precies zoals online beloofd was .

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven