Alles prima

Goede ligging nabij vertrekhal. Vlotte reservatie, ook nadat ik deze moest wijzigen wegens omstandigheden. Automatisch toegangsysteem werkte feilloos. Correcte prijs. Kortom; tevreden!

Redelijk

Helaas was onze vlucht enorm vertraagd. Hierdoor ging het hek niet open. Nergens is dan een telefoonnummer te vinden wat je kunt bellen. En dat midden in de nacht. Omdat we een aantal later dan gepland op vakantie gingen had ik de data aangepast. Heb factuur gehad dat - 30 euro aangaf. Maar kennelijk krijg je dat niet terug. Dat kan ik nog begrijpen maar als je dan door vertraging de auto te laat ophaalt gaat hek niet open.

Lekker dichtbij vertrek hal

Goed bereikbaar en dichtbij vertrek en aankomst, dus weining gesleep met bagage

Door o.a. nummerbord registratie snel in en uit rijden.

Via internet makkelijke reservering en betaling. Ik heb al enkele malen gebruik gemaakt van Park en Fly en het bevalt mij prima. Toch bekruipt mij soms de angst als ik met de auto het parkeerterrein oprij, en denk, " Is er nog wel plaats voor mij ?" Dat is tot nu toe altijd gelukt. Volgende keer weer Park en Fly, temeer omdat het maar een kort stukje terug lopen is naar vliegveld Eindhoven.

Lekker makkelijk

Binnen 5 min op het vliegveld en voor een goede prijs je auto veilig geparkeerd.

Prima parkeerplaats.

Snel gevonden, goede loopafstand naar luchthaven. Fijn in en uitrijden.

Voorlopig niets

Ik heb nog een parking tegoed door COVID maar de vraag om deze voor mijn dochter te aanvaarden werd totaal niet beantwoord ondanks drie mails?

Dicht bij de in en uitgang van de luchthaven. Bij aankomst van de parking ging de slagboom direct open door de nummerplaatherkenning. Ik moest niet opzoek naar de code in mijn mailbox om te scannen. Het verlaten van de parking verliep op dezelfde manier. Ik ben zeer tevreden en zal in de toekomst opnieuw gebruik maken van deze parking.

Super goed geregeld!

hartstikke relaxed om zo te gaan reizen .... zeer goed geregeld allemaal. Je kan zo naar binnen rijden en je auto parkeren en naar buiten lopen. Ik vraag me wel af of iedereen eigenlijk zomaar dat parkeerterrein op kan komen door dat looppoortje...?

Precies zoals verwacht mocht worden

Prettige ervaring gehad met het parkeren, bereikbaarheid en uitrijden tegen een goede prijs.

Alles perfect in orde. Kom je aanrijden, gaat de slagboom meteen open. Ook bij uitrijden geen probleem. Zo hoort het!

Erg tevreden.

Dichtbij de terminal..

Wel iets beter aangeven waar het is als je komt aanrijden, dat is vrij onduidelijk.

Top Parkplatz

Gut zu erreichen. Einfache Bedienung.

Goede prijs en dicht bij het vliegveld

Bij aankomst gaan de slagboom automatisch open korte afstand naar het vliegveld goede orijs

Fijne parkeerplaats dichtbij vliegveld

Het enige minpuntje dat wij hadden was in het donker is de ingang moeilijk te vinden. We waren op zoek naar bordjes voor P21 en hadden niet door dat we moesten zoeken naar een vlag met hierop P21. Verder super tevreden!

Lekker dichtbij tegen een redelijke prijs

Lekker dichtbij tegen een redelijke prijs

Zoals altijd goed maar nog beter

Door niet meer een code maar nummerbord herkenning geen gezeur meer met een verkeerde code intoetsen. En op zeer korte afstand van de vertrekhal

Alles is goed geregeld

In en uit check gaat super en snel

vlot en dichtbij de luchthaven

vlotte afhandeling, niet duur en dicht bij t vliegveld

Voldoende

Niet echt meer een voordeel nu de parkeerplaatsen van het vliegveld zelf klaar zijn.

Fijne locatie

Heb het al heel prettig ervaren Het was even zoeken naar de ingang maar als je die weet is het een top locaties

Snel en veilig!

De aanvraag zelf was overzichtelijk en snel. We komen aan bij de parkeergarage en de slagboom gaat meteen voor ons open. Goede plekken om te parkeren en dicht bij Eindhoven Airport (3min lopen ongeveer). Bij aankomst ging de slagboom meteen weer open zodat wij richting huis konden. Al met al, een fijne ervaring zonder poespas en gedoe.

Gemakkelijk in en uitrijden.

Binnen rijden met nummerplaatherkenning, parkeren en na de vakantie ook met nummerplaatherkenning de parking uit rijden. Gemakkelijker en sneller kan niet.

Zoek geen andere parkeerplek

Super snel gereserveerd, makkelijk te vinden en zeer dichtbij het vliegveld

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven