Makkelijk en dichtbij.

Ruime plekken. Goed bereikbaar en op loopafstand van de aankomst/vertrekhal.

Prima voor mekaar

De locatie was goed te vinden

Gemakkelijk en goed

Zue hierboven

Gate did not open on arrival and on departure

Gate did not open on arrival and on departure

• Would you recommend us? No

Perfekt

Ich bin sehr zufrieden, es hat alles gut geklappt

De QR code werkte niet bij binnen en buitenrijden

Jammer ik heb 2x een internationaal telefoongesprek moeten doen

Niet zo best!

In het verleden kon ik met de verstrekte pincode makkelijk in- en uitrijden. Nu met kenteken herkenning liep ik letterlijk vast, zowel bij het in- en uitrijden. Moet je gaan bellen en je doopceel lichten. Beter zou zijn om een zo'n situatie iemand bij de slagboom te zetten. Ik durf nu nog niemand aan te bevelen.

Auto veilig, maar procedure werkte niet

Mijn auto stond veilig en lekker dichtbij de lichthaven. De kentekencheck om in en uit te komen werkte echter niet, waardoor ik de klantenservice moest bellen. Het duurde behoordelijk lang voor ik die aan de lijn kreeg. Ik werd toen wel deugdelijk en vriendelijk geholpen.

Aleks was prima!

Alles was snell en goed afgelopen, heb geboekt en over 5 minuut ingereden! Prima dienst, helemaal anders dan een parkeerplaats welke ik heb via wizzair geboekt !!!

Zeer goed zoals elke keer opnieuw

In het verleden vaker geparkeerd bij Parkenfly. Dit keer licht verwarrend aangezien ik zocht naar in- en uitrijcode.

Alles was super!

Duidelijke website Goed bereikbaar parkeerplaats Dichtbij luchthaven

Goeie parking

Goed gelegen

Slagboom ging niet open

Zowel bij aankomst als bij vertrek op de P22 parking werd onze nummerplaat (correct opgegeven bij online reservatie) niet herkend. Dus de slagboom ging niet open. Andere wagens hadden hetzelfde probleem. Gevolg: heel wat gedoe en onnodige stress. Na telefonisch contact werd er opengedaan. Tip: plaats een bel/intercom of vermeld het telefoonnummer op de slagboom voor zulke situaties Positief: Afstand tot de terminal

Prima geregeld mis alleen factuur

Prima ervaring. Echter heb ik een factuur nodig voor de zaak. Die is er niet.

Goed alternatief

Maar koop van mijn betaalde € 70,- even een LED Lampje met bewegingssensor... Het is ook niet een beetje donker zeg tussen de kantoren in...

De service was gewoon perfect.

Prima plek op een goede locatie

Goed te parkeren, goede afstand van het vliegveld.

Veilig en goed te bereiken

Ontzorgd het parkeerprobleem, snel op vliegveld qua tijd heel prettig..

Zeer doeltreffend

Zeer dicht bij vertrek/aankomsthal

Goed bereikbaar en dichtbij luchthaven met ruime parkeervakken.

In mijn titel zit eigenlijk alles. Maak ik weer gebruik van als we vanaf Eindhoven vertrekken.

Slagboom ging niet open

Slagboom ging niet open tijdens het bezoek.

Correct

Open parking, medium beveiliging,