Handig en kortbij de luchthaven

Via de website een parkeerplaats gereserveerd. Bij het aankomen via de nummerplaatherkenning dadelijk binnen. Op een korte wandelafstand tot aande luchthaven. Ideaal.

Beetje krap

Ruimte was redelijk, alleen jammer dat niet iedereen rekening houd met andere gebruikers, heb lakschade door een andere gebruiker die vermoedelijk zijn deur te ver open heeft gedaan.

Betaalbar en dicht bij luchthaven

Supersnel en goed geregeld!

Wij hadden last minut een parkeerplaats nodig vlakbij Eindhoven airport. Onderweg hiernaartoe online geregeld binnen een paar minuten. Alles zoals beschreven en supersnel, zonder enige moeite konden wij de auto parkeren en direct het vliegtuig in!

vlotte en heldere organisatie.

Het boeken, de aankomst en het vertrek op de park en fly verliep feilloos.

Was effe zoeken, want voor mij de 1ste keer.

Verliep goed, had niet meteen door dat in en uit rijden door een andere poort was. Stond nog thans goed aangegeven. Ja zeker goed voor een volgende keer.

prima parking!

Parking is op loopafstand van de luchthaven gelegen

Parking Ok, op enkele minuten van de luchthaven

Zal hier nog gebruik van maken

Zeer goed.

Goede service. Makkelijk telefonisch te bereiken. Dichtbij de luchthaven. prijs/ kwaliteit in orde.

Door Corona kon mijn reservering niet doorgaan. Hoop t.z.t. gebruik te maken van de voucher.

Prima schone parkeerplaats

Goed bereikbaar Op loopafstand van t vliegveld Zag er verzorgd uit

praktisch op alle vlak

dichtbij , makkelijk vast te leggen , no prijsklasse

Geslaagd

Even een hik-up bij aanmelden aan toegang maar gelijk telefonisch opgelost.

super handig en dichtbij parkeren

vlotte boeking van de parkeerplaats bij aankomen gewoon binnenrijden op basis van je nummerplaat. 2 min stappen van de luchthaven bij vertrek even vlot terug uitrijden

OK maar toch enkele bemerkingen

De parking op zich is OK, ruime plaatsen en lijkt ons voldoende beveiligd. Gemakkelijk in- en uitrijden via nummerplaat detectie. Echter is de parking vrij moeilijk te vinden, zeker 's avonds. Het zou handig zijn moest het juiste adres op de reservatie vermeld staan en duidelijkere signalisatie aan de straatkant. Ook had ik deze parking gekozen omdat er bij vermeld stond dat het 1 min stappen is naar vertrekhal. Die korte weg hebben wij niet gevonden. Was toch heel wat langer stappen.... minstens 5 min. Dus toch even rekening mee houden...

Zeer makkelijk. Online op voorhand boeken en betalen en gewoon in en uitrijden wanneer je aankomt of weggaat.

Was het allemaal maar zo goed geregeld als hier.

Kentekenherkenning, genoeg plaats. Niet te duur. Prima.

Alles perfect in orde

Geen opmerkingen; reservatie was in orde, parkeerplaats beschikbaar.

Heel goede parking

Tevreden zoals steeds

Sinds enkele jaren gebruiken P26 om onze auto te parkeren. Binnen en buitenrijden gebeurd via plaatherkenning. Is de goedkoopste parking en je moet niet ver lopen naar de inkomhal van het vliegveld.

Goed te bereiken en op loopafstand van terminal

Het enige wat kan worden verbeterd is het aangeven van de looproute vanaf de parkeerplaats naar de vertrekhal als je (zoals wij) voor een eerste keer de auto parkeert en dan even moet zoeken hoe exact te lopen. Maar gelukkig is alles dichtbij.

Snel gebeld en dichtbij

Prima plek

Alles verliep uitstekend, van reserveren tot parkeren. De parkeerplaats ziet er heel netjes uit, en alles is geautomatiseerd, je wordt zelfs welkom geheten door het systeem.

goed geregeld jammer dat ik naar een parkeerplaats moet zoeken

goed geregeld jammer dat ik naar een parkeerplaats moet zoeken

prima geregeld

Alles rondom parkeren is goed geregeld. Alleen de afstand tot de parkeerplaats lopen met veel koffers mee te slepen is minder fijn. Beter de dichts bij zijnde nemen

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven