Makkelijk reserveren dicht bij het vliegveld

Makkelijk reserveren dicht bij het vliegveld voor een goede prijs kwaliteit verhouding

Goed en veilig

De parkeerplaats was heel fijn, je besteld een parkeerplaats zodat je weet dat er nog plek is. Heb je hem besteld is die geregistreerd op je kenteken dus je kunt makkelijk in en uitrijden. Heel fijn ga dit zeker vaker doen!

Uitstekend geregeld

Eenvoudig, snel, duidelijk en naar volle tevredenheid een parkeerplaats dicht bij de luchthaven geregeld.

Betrouwbare parkeer faciliteerder

Duidelijke website Makkelijk boekingsproces en een gratis update !

Geweldig en lekker dichtbij

Een prima parkeerplek! Nummerplaat herkenning werkte even niet maar met qr code zo naar binnen. Plekje zoeken en klein stukje lopen naar terminal. Uitrijden ging perfect. Tot een volgende keer.

Van boeken tot parkeren 1 uitstekende experience

Vanaf boeken tot parkeren prima geregeld en loopafstand tot vliegveld prima geregeld

Gemakkelijk en dichtbij

Prima en gemakkelijk

Met kentekenherkenning makkelijk in en uit rijden, via whatsapp prima communicatie

VIP Service

Van begin tot einde is alles perfect geregeld. Je word elke stap van de weg begeleid via WhatsApp .. heerlijk gewoon!

Loopt altijd goed en prima te lopen

Gaat vlekkeloos parkeren als je met het juiste nummerbord verschijnt.

Snel boeken, makkelijk parkeren

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Zeer makklijk online reserveren. Makkelijk in- en uitrijden op kenteken.

Perfecte parkeerplaats

Is een goede parkeergelegenheid en lekker dichtbij vliegveld. Ook met nummerbord herkenning simpel in en uit te rijden . En betaalbaar voor iedereen

Perfect geregeld

Zonder omkijken mijn auto veilig geparkeerd tijdens mijn vakantie

Easy to use

Easy access and exit due to automatic gates and plates scan. Close to airport. Used parking 4 times already and had no issues so far. It was possible to quickly resolve parking delay due to significant flight delay. Recommend this parking. Thanks for good service!

Makkelijk parkeren

Aandacht voor route naar ingang Misschien groter bord bij ingang ?

Prima parkeerservice. Klantvriendelijk en duidelijk.

Als ik mijn auto voor een paar dagen parkeer bij Eindhoven Airport, dan doe ik dat altijd bij Park en Fly. Het reserveren gaat soepel en hetzelfde geldt voor in- en uitrijden. Toen ik toch wat alter terug bleek te komen werd dat snel aangepast. Dat gaf een goed gevoel. Het is dus allemaal prima. De enige reden dat het geen 5 sterren zijn, is de prijs. Ik blijf er moeite mee hebben dat het parkeren duurder is dan de vlucht zelf. Maar goed, ik ben dan ook een boomer. Met de NS reizen als je gaat vliegen is nooit een alternatief, heb ik inmiddels ervaren. Treinreizen is helaas onbetrouwbaar.

Gebruiksvriendelijke manier van lang parkeren

Ideaal, je boekt op het kenteken van je voertuig, je betaald vooraf en in en uitrijden gaat d.m.v. scannen van het kenteken. Op 5 a 10 minuten lopen van de terminal. Appeltje eitje. Het voertuig staat veilig op een afgesloten parkeerterrein met cameratoezicht.

Prima parkeren

Soepel gelopen

goede ervaring alleen moet de slagboom openen als je aankomt zonder te bellen.

Als je uit de parkeerplaats loopt s,nachts zou het mooi zijn als er een paar borden geplaatst worden hoe je naar de ingang luchthaven loopt.gr

Derde keer dat mij de zelfde vraag wordt gesteld. Heb dus al beantwoord. Hoef geen contact meer, ga volgende keer elders parkeren. Groet. Hans ten Bokum

Super!!

Wir sind aus Deutschland angereist, alles Automatisiert, alles super, gerne wieder !

Prima parkeerplaats op loopafstand van de terminal

Acceptabele prijs/kwaliteit verhouding. Parkeren in de open lucht. Wat onhandig dat er geen bagagekarretjes staan, maar gelukkig zwerft er meestal wel eentje per ongeluk rond. De toegangsdeur voor voetgangers gaat niet heel handig open met een kar met veel/grote bagage, dat is wat behelpen.

Ik raad iedereen aan gebruik te maken van jullie parking. Deze is goed bereikbaar en ligt op korte loopafstand. Het is misschien handig om ook mee te geven dat een deel van de route naar de luchthaven niet overdekt is, zodat bezoekers bij slecht weer een paraplu kunnen meenemen.

Makkelijk!

Vlot geboekt. Eerlijke prijs. P26 op 9 minuten wandelen van Eindhoven terminal, dus prima. Kentekenherkenning werkte foutloos. Voor herhaling vatbaar!

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven