zeer goede ervaring

ondanks klein probleempje aan de slagboom dat na telefonisch contakt onmiddelijk werd opgelost zeer goede ervaring

Vlotte toegang met papieren QR. 5 minuten stappen..

De auto voor ons had een QR Code op de smartphone en geraakte niet binnen.

Goed bereikbaar.

Zeer vlot en gemakkelijk!

goed bereikbaar en vlot komen en gaan

prima parkeerplaats

Dichtbij en makkelijk

Dichtbij de vertrekhal, makkelijk in- en uitrijden met nummerbord herkenning en nog goedkoper ook dan de standaard aangeboden parkeerplaats van Tui. Voor herhaling vatbaar.

Goed verzorgd

Ik maar hier vaker gebruik van.niet goedkoop maar het bied zoveel gemak dat ik het het toch waard vind

Alles verliep vlot en parking was ideaal gelegen.

Parking ligt op nog geen 5 min stappen. Afgesloten met bareel. Nummerplaat werd meteen herkend.

Vlot en gebruisvriendelijk

De dag ervoor gereserveerd en online betaald. Even later ontving ik een voucher met QR code in. Aangekomen op de parking ging de slagboom automatisch open, nummerplaatherkenning. Zeer vlot bereikbaar, makkelijk te vinden, zeer dicht aan de luchthaven, 2min wandelen, en veilige parking. Niet duur. Heel tevreden! Volgende keer boeken we zowiezo opnieuw.

prima parkeerplaat

Werderom met veel plezier onze wagen hier geparkeerd, nette service en lekker dicht bij de vluchthaven. Tot de volgende keer zal ik maar zeggen.

Prima, geheel geautomatiseerd ging goed.

goed georganiseerd

vlot zonder problemen verlopen voor een schappelijke prijs. heel tevreden . ( mss eens over nadenken om in de toekomst zo van die bagage karretjes op de parking te zetten )

Goed naar prijsbeleid misleidend

Ik ging naar website voor informatie en prijs. Kreeg een offer voor 30€. Nam een screenshot om te overleggen met mijn man. 15’ later logde ik terug in en kreeg een prijs van 50€. Ik logde verschillende keren uit maar kreeg 30€ niet meer terug. Ik liet het gaan en probeerde de volgende dag opnieuw: steeds 50€!. Uiteindelijk boekte ik ik, maar voelde mij erg ‘genomen’. Hoewel locatie, omstandigheden etc., allen goed waren, zal ik wegens dit ‘prijsbeleid’, niet snel aanbevelen of toekomstig boeken. Dan voel je je als klant niet erg serieus genomen of gerespecteerd.

Prima parkeerplaats

Afstand tot luchthaven 5 minuutjes lopen. Was voldoende parkeerplek. In- en uitrijden met kentekenherkenning. Sleutels meenemen.

Helemaal prima. Goed aan te lopen, goed te vinden

Prima prijs, op loopafstand vd luchthaven, goed te vinden. Poort open via kenteken herkenning, heel makkelijk

Goed en gemakkelijk

Vrij dicht bij de terminal, makkelijk reserveren en goede parkeerplekken!

Gemakkelijk, niet duur en correcte afhandeling

Gemakkelijk, niet duur en correcte afhandeling

Correct

Alles goed verlopen, enkel de boeking zou handig zijn als je via de app zou kunnen betalen

Deze keer zeer slechte ervaring

Toen ik bij de parkeerplaats aankwam ging het hek niet open op mijn kenteken. Ook het scannen van de QR code werkte niet. Er kwam iemand van de parkeerplaats aflopen die mij vertelde dat het hek stuk was en dat ik moest bellen om het te openen. Er staat nergens een intercom of informatie over hoe contact op te nemen. na op internet een nummer gevonden te hebben en lang in de wacht te hebben gestaan is uiteindelijk het hek opengedaan en werd mij verteld dat het aan mijn auto lag. Hierdoor op 4 minuten mijn vlucht gemist.

Easy

Easy

redelijk ok

makkelijk boeken, loopafstand tot de terminal (P21). Bij terugkomst heb ik google maps gebruikt om baar P21 te lopen. Leidt je naar de auto ingang. Kon er te voet niet op, hek ging ook met QR code niet open. Moest het hele blok om lopen om het terrein op te komen aan de andere kant. Met koffers en na een lange reis kon ik dat niet waarderen. Zeker niet omdat je aan de andere kant er zo er op kan lopen, geen hekken of deuren of zo.

Alles perfect in orde.

Vlakbij vertrekhal. Goed onderhouden parkeerplaats.

Super handig systeem

Handig systeem met kentekenherkenning. Wel iets verder lopen dan verwacht, maar geen probleem.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven