Goed geregeld zo

Was goed geregeld, slagboom ging open bij aankomst en gelukkig ook bij vertrek.. helemaal goed

Ok

Vlot bereikbaar. Gelukkig regende het niet richting vliegveld. Slagboom ging open met nummerplaatherkenning. Wel onbewaakte parking, geen camera's. Gelukkig niets gebeurd.

Prettig

Helemaal top goede website en makkelijk

Niet veel op aan te merken

Parking zelf was iets moeilijker te vinden als je niet gekend bent in de buurt.

Het hek ging niet open bij vertrek!

Alles verliep tot dan toe prima, maar bij vertrek ging het hek van het afgesloten terrein niet open. Dat is vervelend als je na een vlucht in de late avond vermoeid op het terrein staat en je kunt niet weg. Na een belletje was dit ook weer snel geregeld.

tevreden

locatie 21 niet heel overzichtelijk aan gegeven

Zeer gemakkelijk tegen een redelijk aanvaardbare prijs.

Een afgesloten parking oprijden via nummerplaatherkenning op een veel te vroeg uur in de morgen, op wandelafstand van de luchthaven voor een aanvaardbare prijs, fantastisch. Geen gedoe, snel, super handig, eenvoudig, … gewoon perfect en geen verdere zorgen.

Gewoon prima

Onduidelijk bij terugkomst

Inrijden gaat prima, auto wordt herkend door het systeem. Bij terugkomst is het onduidelijk hoe je het terrein opkomt en wat je moet doen om met je auto het terrein te verlaten.

Het was verder als twee minuten lopen.

Er stond twee minuten van de vertrekhal. Echter op de parkeerplaats P24 staat niet aangegeven welke kant je moet oplopen.

nier reactief

Ben door een begrafenis 4dg eerder terug moeten komen, heb een email gestuurd voor restetutie ivm met een flexibele reservering, geen enkele reactie gehad

Correcte communicatie.

Makkelijke reservatie online en vlotte bereikbaarheid.

P21 slecht te vinden in het donker

Wij boeken al jaren bij Park en Fly, maar deze keer niet tevreden. We boeken meestal P24. Deze keer dachten we een parkeerplaats te boeken wat dichterbij de luchthaven. We hebben s.morgens om 5 uur een kwartier rond gereden om P21 te vinden. Erg slecht aangegeven in het donker. Het bord bij de ingang hangt dan erg ver weg en is ook niet echt verlicht.

Makkelijk geboekt, goed bereikbaar

Slagboom ging open bij aankomst. We konden zo parkeren en naar de terminal lopen. Loopafstand was prima. Erg handig.

Prima parkeren, lekker dichtbij

5 minuten lopen tot aan de vertrekhal. Ruime parkeerplaats. Werkt perfect met slagboom op kenteken.

Niet goedkoop maar wel makkelijk en dichtbij de terminal

Niet goedkoop maar wel makkelijk en dichtbij de terminal

Goed geregeld allemaal !

Het was even onduidelijk dat we behoorlijk dicht op de camera moesten rijden, zodat de slagboom open ging.

ik ben zeer tevreden

Parkenfly blijft voor mijn nummer 1

Tijd verlies

Ik kon niet binnen rijden Heb moeten telefoneren

Makkelijk handig en een klein stukje lopen.

Makkelijk handig en een klein stukje lopen.

Totul perfect

Extraordinar de usor și simplu

• Ne-ai recomanda? Yes

prima geregeld

prima geregeld

Ik krijg geen reactie van park &fly

Ik heb door het vliegverbod inzake landelijke corona beperkingen mijn 2 parkeer reserveringen niet kunnen gebruiken! Ik heb tiental keren gebeld naar u , er werd telkens gezegd dat ik zou worden terug gebeld en dat is helaas nooit gebeurd. Ik heb ook meerdere e-mails gestuurd zonder een reactie te ontvangen . Ik wil van mijn beide reserveringen mijn geld terug en overweeg nu een brief te schrijven naar het tv-programma Kassa. Desondanks hoop en wacht ik nog op uw reactie en mijn geld retour, groet , Ger Richelle 6245gx, 31 0622962838

Makkelijk reserveren

Kon niet beter

Super geregeld, makkelijk en dichtbij luchthaven

Erg tevreden over deze parkeergelegenheid. Dichtbij de airport en geen gedoe!

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven