Perfect gegaan zonder oponthoud

Heel vlot gegaan en heel dicht bij de luchthaven

Helemaal goed!

Flexibel en klantvriendelijk.

Was even zoeken om van parkeerterrein af te komen. Heb gebeld. Bleek sprake te zijn van een storing.

Lekker dichtbij en super gemakkelijk

Prima parkeergelegenheid

Tegen een redelijke prijs dichtbij parkeren op een goed afgesloten parkeerterrein dicht bij de vertrekhal luchthaven Eindhoven.

Prettige parkeerplek op loopafstand van vliegveld

De parkeerplaats is gemakkelijk te vinden, ruime parkeerplaatsen en op loopafstand van het vliegveld. Dus een aanrader als je vanaf Eindhoven Airport vertrekt.

Redelijk goed

Afstand eigenlijk net te groot. Geen bagage trolley. Poort ging niet open bij vertrek. Loop poort was open bij terugkomst.

Goede parkeer mogelijkheid

Parkeren op parkeerplaats 24 is ons goed bevallen. Het was onze eerste keer. We kwamen ‘s ochtends in het donker aan, het was wel handig geweest geweest als er wat bordjes hadden gestaan als wegwijzer hoe we naar de vertrekhal moesten lopen.

P 21 parkeren moeilijk vindbaar

Aanwijzingen onvoldoende voor P21

Gewoon goed

Wel recht voor poort rijden anders herkende hij nr plaat niet

Nummer plaat herkenning werkt gied

Alles perfect

Duidelijke beschrijving om er te komen, ruime parkeerplaats

Ruime parkeerplaats

Super geregeld en je kunt direct de parkeerplaats op.

Het was perfect in orde

Efficiënt en gemakkelijk

Richting kiss&ride iets beter aangeven vanaf parkeerplaats

Super makkelijk!

Zowel het boeken als het parkeren zelf verlopen uiterst vlot.

Prima geregeld

Fijne parkeerplaats.

Prima parkeren voor een redelijke prijs

Al Jaren parkeren wij hier op deze parkeerplaats, zonder enige problemen en met prima communicatie vooraf per mail. Prima in- en uitrijd mogelijkheden

Zeer slecht

Wegens Corona kon ik niet op vakantie en heb ik dus ook niet mijn auto geparkeerd. Het gekke is: IK HEB MIJN GELD NIET TERUGGEKREGEN. Wat is dat voor een verdienmodel????

annuleren duuurt een eeuwigheid

Ik heb een reservering gedaan, welke binnen een paar dagen ook nog geannuleerd kon worden. Dat heb ik netjes binnen de termijn gedaan, maar er staat nog steeds: Op 16-2-2022 16:23 heeft u een annuleringsverzoek ingediend, het verzoek wacht op beoordeling van onze klantenservice En die klantenservice is vervolgens niet te bereiken.... Hopeloos verhaal!

Super snel en heel klantvriendelijk top!!!

Super snel Zeer klantvriendelijk

Duidelijk en gemakkelijk

Duidelijkheid tijdens het boeken en gemakkelijk het parkeer terrein op en af rijden met kenteken herkenning

Fijne goed geregelde parkeerplaats

Fijn dat de parkeerplaats is afgesloten

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven