Heerlijk om op kenteken in en uit te rijden.

Nvt.

Annulatie na bijna een maand nog niet goedgekeurd

Wij hebben bijna een maand geleden onze parking tijdig geannuleerd, maar dit is nog steeds niet goedgekeurd en dus hebben we onze betaling nog niet terug gekregen.

Zalig eenvoudig

Zeer handig dankzij gebruik van nummerplaatherkenning . Alles prima verlopen

Moeilijk te vinden in het donker

Ik ben 30 minuten aan het zoeken geweest. De uitgang was snel gevonden maar de ingang niet. Maar Eindhoven viel helemaal een beetje tegen volgende keer gewoon weer via schiphol

Makkelijk en snel parkeren.

Overzichtelijk reservering proces, goede prijs en beschikbaarheid. Ik heb vaker gebruik gemaakt van deze diensten en ik ben tevreden.

prima parkeer lokatie, niet te ver van terminal

makelijk en snel bereikbaar, prijstechnisch redelijk.

Prima reservering en plek

Zie boven

Prima geregeld

Prima geregeld en goed verlopen

Goed geregeld!

Mijn ervaring is zeer goed. We zijn zorgeloos op vakantie kunnen gaan.

Aardig en vriendelijk behulpzaam personeel

Kortbij en heel efficiënt

Kortbij en heel efficiënt. Zorg wel dat je op voorhand weet waar de parking zich situeert.

Al was de ingang wat moeilijk te vinden, verder prima geregeld. Doordat je vooraf betaald en het kenteken en de vlucht doorgeeft, kan je makkelijk in en uit rijden zonder gedoe.

Snel geregeld. Probleemloos erin en eruit.

Mijn fout : Niet onthouden (foto maak ik eigenlijk altijd , deze keer niet.) welke parkeerplaats het was p24 of p26 en prompt stond ik bij de verkeerde ! Wellicht een kleine plattegrond bij de uitgang van de parkeerplaats met kortste weg naar terminal zou al helpen.

Bij de route beschrijving zou vermeld kunnen worden dat de slagboom werkt met kenteken herkenning.

probleemloos parkeren. met kentekenherkenning.

prettig

goed geregeld

goed geregeld via inrijden met nummerherkenning. Parkeerplaatsen zijn wel krap.

Prima parkeren zonder poespas.

Gewoon binnen tijden en weer naar buiten. Kentekenherkenming met camera is perfect. Nu de website nog optimaliseren en alles is ok.

De locatie is perfect.

Helaas over een glazen fles gereden, welke door een medeparkeerder was achtergelaten. Toen ik na 4 dagen terg kwam lag het glas er nog.

goed geregeld. Ze zagen gelijk dat we bij de verkeerde plek stonden

top dat je zo je auto dichtbij het vliegveld kunt parkeren en de prijs vile ook nog mee

Park en fly :))

Heel makkelijk online reserveren voor vriendelijke prijzen. Alleen was goed gegaan. De naam zegt alles, park en fly.

Makkelijk en eenvoudig

Parkeren zonder te melden. auto staat veilig achter slagboom.

Zeer goede ervaring!

Parkeerplaats goed te vinden. Slagboom gaat gelijk open. Dichtbij airport. Na de vakantie snel weer weg naar huis. Erg goed geregeld!

Super fijn

Dicht bij hoofdingang, makkelijk te vinden, in en uitrijden verloopt prima

Zoals eerder zonder problemen.

Binnengereden met kentekenherkenning en hetzelfde bij verlaten.

Goed maar op het nippertje parkeren

Parkeerplaats is prima, echter was er op het moment van aankomst precies een plaatsje over achterin. We stonden op p21, waar 1 minuut lopen bij stond, dit klopt niet en was zeker 5 minuten of langer lopen. Buiten dat zag ik nadat wij geparkeerd hadden nog iemand het terrein oprijden, die had dus pech. Ik weet nog niet of ik het nogmaals zou aandurven met het risico geen plek te hebben en dan midden in de nacht daar te staan met de gebakken peren.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven