Blij verrast, erg goed.

Gemakkelijk en op loopafstand

In en uitrijden zonder gedoe

Makkelijk.

prima locatie op loopafstand; de prijs is goed;

In een telefoongesprek over extra informatie werd ik keurig geholpen; ik vind dat heel belangrijk en daardoor voelde me welkom Ik zal zeker vaker gebruik maken van Park&Fly omdat ik vaker naar buitenland ga. Vraag: is er camerabewaking op deze parkeerplek? Ik lees in uw website "veelgestelde vragen" daar niets over. Kentekenregistratie is duidelijk maar diefstal in het weekend of s' nachts uit auto's is mogelijk. Hoe is uw toezicht geregeld? vriendelijke groeten Th. van Bracht

Heel relaxte manier om te gaan vliegen!

Heel relaxte manier om aan je vakantie te beginnen!

Voldoende parkeerplaatsen en makkelijk te reserveren

Prima parkeerplaats

Het veld hieronder zegt genoeg

Moeilijk te vinden slecht aangegeven waar de inrit is vanwegen slechte verlichting

Gemakkelijk

Eenvoudig online boeken en betalen. Via nummerplaat erkenning vlotte toegang en uitrijden. Wandelafstand naar luchthaven.

Goed en dichtbij luchthaven

Goede parkeerplaats. Vlaggen zijn wat lastig te zien in het donker.misschien een lampje op de naam. Verder top locatie.

eenvoudig en goed geregeld

eenvoudig parkeerplaats te regelen, vermelden dat inrijden op kenteken is, dit heb ik gemist maar handig en betaalbare parkeerplek, fijn!

Prima geregeld

Mooi dicht bij de vertrekhal. Savonds in het donker wel erg donker en verlaten, zeker het achterste gedeelte

Ideaal

Werkt heel fijn en makkelijk. Betaalbaar ook nog.

locatie staat niet heel goed aangegeven

Zeer goede ervaring!

Heel handig, deze Park and Fly. De slagboom gaat automatisch open, je zoekt een plek en het is 5 minuten lopen naar de vertrekhal. Bij terugkomst gaat de slagboom weer automatisch open. Ik vond het echt top!!

Prima parkeergelegenheid

Prima parkeergelegenheid dichtbij de luchthaven. Eenvoudig inrijden.

Ik zal zeker opnieuw bij dit bedrijf reserveren

Parkerenplaats was heel dichtbij + makkelijk te vinden en goedkoop.

Heel fijn!

Kleine 5min loopafstand naar het vliegveld

Goede locatie dichtbij het vliegveld

Moest een auto wisselen voor we kwamen en dat was erg makkelijk te doen.

Goed afgeschermd gemakkelijk te bereiken en afstand tot vliegveld niet te ver.

Moeilijk te vinden

Ik vond het moeilijk te vinden, ook terug vanaf de luchthaven. Misschien kaartje/plattegrondje bijvoegen? Met aanrijroute en looproute van en naar luchthaven? Verder prima locatie, goed verlicht. Wel aardig stukje lopen naar luchthaven. Toegang verliep soepel.

Snel, gemakkelijk geregeld

Makkelijk te vinden, automatisch uitrijden op kenteken en een topprijs

Duidelijk en goed geregeld

Beschrijving was erg duidelijk en dichtbij de terminal. Goed geregeld

Zeer veilige en verzorgde parking

Goede locatie duidelijke informatie goede prijs

Prima geregeld duidelijke uitleg goede locatie

prima geregeld

uitstekend

Outstanding

The parking is positioned at a perfect location (only 5 min walking to the airport) and at the same time it is cheaper than what other companies at a greater distance from the airport offer. Finding the location was easy, entering the parking itself was also easy. In the past, you had to dial a code on a device at the gate but now it's all automatic, I did not have to put in any code at the entrance nor at the exit. It has been made easier than ever. If you only have hand luggage and no heavy bags, I highly recommend this parking in particular. There's nothing better for this price and you can get ****tier service at more expensive places so in my book, that makes it a 10/10.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven