Outstanding

The parking is positioned at a perfect location (only 5 min walking to the airport) and at the same time it is cheaper than what other companies at a greater distance from the airport offer. Finding the location was easy, entering the parking itself was also easy. In the past, you had to dial a code on a device at the gate but now it's all automatic, I did not have to put in any code at the entrance nor at the exit. It has been made easier than ever. If you only have hand luggage and no heavy bags, I highly recommend this parking in particular. There's nothing better for this price and you can get ****tier service at more expensive places so in my book, that makes it a 10/10.

prima, maar erg krap voor een ford transit!

Prima situatie en snelle afhandeling! De plekken waren wel erg krap voor onze bus; ook omdat sommige auto op de lijn stonden geparkeerd.

Super makkelijk en snel

Prima parkeerplek

Alles verliep op rolletjes. Van bevestiging en routeomschrijvinging tot opening hek bij aankomst en bij wegrijden. Alles contactloos. We zaten op '7 min' lopen Is prima te doen

Prima geregeld! Goede prijsverhouding.

Deed dit voor het eerst. Alles op papier uitgeprint. Onnodig!! Kenteken lezen ging perfect. Goede leer voor een volgende keer.

perfeckt

Heb reeds opnieuw gereserveerd.

Uitstekend service

Alles ging naar wens, uitstekend en betaalbaar service

Altijd goed bij Park & Fly mooie parkeerterreinen goed bereikbaar in één woord super.

Top !

Lekker dicht bij Terminal

Top lokatie t.o.v. terminal

Fijne afstand tov de luchthaven en goede prijs!

Goede parkeerplek

Net parkeerterrein.

Alles volgens afspraak

Prima plek vlakbij

Tip: bewegwijzering nog wat verbeteren

Alles prima geregeld

Alles goed geregeld, goede parkeerplaatsen niet ver van de terminal

Perfect om op P te parkeren

Lekker dichtbij en via nummerbord herkenning easy in, easy out.

Fijne plek dichtbij, fijne prijs

Ik vond het wel jammer dat bij het ophalen van mijn auto, de omgeving niet verlicht was of dat er geen verlichting aansprong. Het is prettig om in het donker duidelijk te kunnen zien dat er niemand anders is; zeker als je alleen de auto ophaalt.

Prima geregeld

Fijn dichtbij de ingang van de airport, ruime plekken en geen gecompliceerd gedoe met kaartjes etc. Gewoon boeken en betalen en op kenteken erop en eraf!

Ideaal

Gemakkelijk en zeer dicht bij

Beter met kentekenherkenning

We parkeren al langer op vliegveld Eindhoven bij Park & Fly. Eerst moesten we altijd bij aankomst en code intoetsen op een paal bij de ingang van de parkeer plaats. Nu hoeft dat gelukkig niet meer omdat de slagboom opent door kenteken herkenning. Een hele verbetering.

Betaalbare parking vlakbij

Handig systeem, betaalbaar, voldoende plaats en op loopafstand

super makkelijk parkeren

We hebben de afgelopen maanden 2 keer gebruik gemaakt van jullie service. Dit is heel goed bevallen.

Prima ervaring, parking 2 minuten van airport

Mooi dichtbij vliegveld voor een redelijke prijs en geen gedoe met kaartjes door automatische kentekenherkenbare slagbomen.

Altijd goed en zeer tevreden, vooral nu met kentekenherkenning.

Goed bereikbaar. goeie plaatsen duidelijk en overzichtelijk. met vooral nu kenteken herkenning

Perfect zelf parking op loopafstand

Zoals altijd. Een ideale plek.

Afstand tot vliegveld, kon bij vertrek niet zelfde ingang te voet binnenkomen

Kan. beter lang parkeren, afstand tot vertrekhal vanaf P21 is te ver en je moet nog eens om perk en afrastering lopen. Verder kun je niet te voet zelfde ingang gebruiken en moet je dikke kilometer omlopen!

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven