Geen problemen met parkeren.Auto op en afrijden met code werkt prima.

Heb ik al beschreven.Zie boven.

Goed parking

Goede parking op wandelafstand van de luchthaven ,met nummerplaat herkenning. Enkel de weg naar de luchthaven ligt er niet al te best bij maar daar is niets aan te doen.

Was keurig

Was prima geregeld

Jammer van de krappe ruimte

Door de krappe ruimte per parkeervak en het zonder rekening te houden met de medemens slecht parkeren van andere vakantiegangers was het een hele klus om de auto alsnog te parkeren op die ene plek die op dat moment nog vrij was. Mijn medepassagiers moesten eerst uitstappen voordat ik inparkeerde en ik kon me met moeite vervolgens zelf uit de auto bevrijden door de krappe ruimte. Maar de automatische toegang- en uitrit werken iig prima.

Fijne plek

Op loopafstand van het vliegveld. Slagboom opent op kenteken. Geen gehannes met papieren. Hier gaan we vaker gebruik van maken als we vliegen vanaf Eindhoven!

Helemaal top

Kon goed inrijden. Had een plekje voorin en het was maar kort lopen naar het vliegveld. Ook kwam ik een avond eerder terug en met een kort belletje was het geregeld.

Slecht

Slagboom ging niet open , 20 minuten moeten wachten , totdat er via de uitrit, toegang werd verschaft .

Te smalle parkeerplaatsen.

Het boeken verliep makkelijk en de prijs viel mee. De slagboom ging automatisch open (nummerplaat herkenning). Maar het was even zoeken naar een parkeerplek. Alles stond goed vol. Als 1 auto zich niet correct parkeert komt de ganse rij in de problemen. De parkeerplaatsen zijn enorm smal. 3 keer moeten proberen om mooi tussen de lijnen te parkeren. Ik was er niet gerust in bij het openen van de deur. De autodeuren van je buur komt waarschijnlijk ook tegen jou auto.

Dichtbij, goede prijs, duidelijk

Goede service, voldoende plek, dichtbij het vliegveld.

3 minuten lopen van de vertrekhal, ideaal.

Goed geregeld, parkeren op 3 minuten lopen van de vertrekhal.

Betaalbaar en toch dichtbij

De afstand van P26 naar de terminal is goed te doen. (vlak bij P4) de prijs is ook niet te duur, dus voor mij geen andere parkeerplaats. Het in en uitrijden gaat zeer gemakkelijk door middel van een kenteken camera.

Werkt perfect en een goede prijs

Was overzichtelijk, goed uitgelegd en dichtbij

Werkte heel goed, met kenteken detectie, en het was best dichtbij de vertrekhal.

Gemakkelijk

Ik kan het iedereen aanraden!

Verwarrend.

Wij vonden de ingang van het terrein moeilijk te vinden, eenmaal aangekomen waren er ook geen instructies om binnen te komen.

Niet duidelijk hoever het lopen is naar het vliegveld

Helemaal goed!

Prima verlopen

Super goed geregeld!!

Fijne parkeerplaats, alles van tevoren geregeld. Geen rompslomp meer als je terugkomt

SIMPLE AND EASY

VERY GOOD PRICE, SIMPLE AND EASY TO ORDER AND RESERVE PARKING PLACE

perfecte prijs/ lokatie

goede klantenservice

Een prima lokatie om de auto te parkeren.

Prima gelegenheid om de auto voor enkele dagen te stallen. Er zou wat meer terreinverlichting moge zijn.

Prima parking!

Poort opent bij aankomst en vertrek via kentekenherkenning en vanaf de parking is het een minuut of 5 lopen naar de vertrekhal. Helemaal prima.

Had beter gekund.

Gereserveerd voor een plaats op P21. De parking was volzet. Na contact met het secretariaat gestuurd naar P22. Hier was er wel een plaats. De oplossing was correct, toch brengt dit wel wat stress.

soepel

makkelijk te boeken, dichtbij het station.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven