Super geregeld allemaal

Zeker een aanrader

top!

Alles vlot verlopen zoals het moet. Misschien nogal donker, geen enkel lichtje

Prima parkeerplaats

Op loopafstand van de terminal

Top geregeld en zeer goed.

Lekker dichtbij de vertrekhal, was maar 5 minuutjes lopen. Met kentekenherkenning super eenvoudig op en af rijden.

Goed, dichtbij en snel

Prima service voor goede prijs.

Van reserveren, parkeren tot wegrijden na verblijf, alles werkt snel en gemakkelijk. Parkeerplaats op prima afstand van vertrekhal.

Uitstekend!

Dit was de tweede keer bij Park&Fly. Prima geregeld: bij de slagboom werd het kenteken c.q. de auto al herkend voor we iets hoefden te doen: de slagboom ging open en er was voldoende ruimte om te parkeren. Ook bij terugkomst konden we gewoon uitrijden. Goed geregeld. Niet te duur en vlakbij de terminal (nu nog een olifantenpaadje van de straat naar de ingang van de terminal, maar dat is niet de zaak van Park& Fly).

super geregeld

Bijzonder klantvriendelijk doordat je helemaal niets meer hoeft te doen

Snel geholpen

Waren iets te vroeg en konden niet naar binnen, maar de mevrouw die we aan de lijn kregen heeft ons direct geholpen.

Goede prijs kwaliteit verhouding dichtbij t vliegveld Bewegwijzering voor mij niet helemaal duidelijk evenals inrijhoek nummerbord herkenning

Uitstekende ervaring!!!

Snel kunnen boeken voor een betaalbare prijs. Ook de parkeerplaats was makkelijk te bereiken. Mochten wij de volgende keer weer via Eindhoven vliegen dan is dit zeker een aanrader.

Dicht bij luchthaven

Goede locatie

Makkelijk en eenvoudig.

Eenvoudig aan te melden van tevoren thuis. Bij aankomst wordt het kenteken al herkend en gaat de poort open. Bij terugkomst kan je er makkelijk weer uitrijden.

Simpel maar doeltreffend. Prijzig, maar heel dichtbij.

Prima.

Lekker dichtbij en hoeft geen sleutel af te geven

Prima het is lekker dichtbij en je kan je auto gewoon neerzetten en weer ophalen want je hoeft geen sleutel af te geven.

Lekker dichtbij vertrekhal en goed geautomatiseerd

Lekker dichtbij vertrekhal en goed geautomatiseerd en competatief wat prijs betreft

Appeltje eitje

Reserveren parkeerplek makkelijk Info gekregen na reservering duidelijk Toegang tot de parkeerplaats makkelijk Oftewel appeltje eitje.

Prima ervaring

Zonder zorgen parkeren, tegen een redelijke prijs.

Heel eenvoudig in- en uitrijden

Groot parketteren vlak bij de AirPort. Makkelijk contact met klantenservice.

Prima parking

Lekker op kort loopafstand van het vliegveld.

Alles gaat vlot

Geen minpunten. Met nummerplaatherkenning rij je zo binnen of indien dit niet geactiveerd is gewoon even de QR voor het apparaat houden en de poort gaat netjes open. Heb je een vraag dan gewoon even bellen en je wordt vriendelijk geholpen.

Dichtbij terminal en makkelijk in- en uitrijden

Nette tarieven, het is dichtbij de terminal en in- en uitrijden is met kentekenherkenning heel makkelijk.

Prima geregeld

Makkelijk te boeken en mbv kenteken herkenning zo binnen en ook zo weer weg

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven