Easygoing

Gaat allemaal vanzelf

Prima geregeld

Prima geregeld betere bewijzering naar het vliegveld zou prettig zijn en een korte uitleg hoe e.e.a. met parkeren gaat bij de ingang zou een verbetering zijn

Fijne plek om te parkeren

Alleen moeilijk te vinden in het donker!! Hangt wel een groot doek met P 21 maar is een donkere weg en je rijdt er zo voorbij. Tip verlicht het doek met P21.

Parkeerruimtes goed maar slecht vindbaar in het donker!

We hadden plek op P21. Bijna niet te vinden in het donker omdat de verlichting kapot was! Nog moeten bellen met een nummer en die heeft me de weg gewezen. Het was erg donker omdat het 04:00 was.

Makkelijk te boeken en te betalen

Heel erg makkelijk zo, slagboom open als je eraan komt en als je na een paar dagen terugkomt rijd je zo weer weg...ideaal!

Gemakkelijk te plannen

Heenweg werd goed aangegeven. De ingang was goed te vinden bij P21 echter de uitgang was bij terugkomst niet gemakkelijk te vinden, omdat de straat bij de uitgang nergens vermeld stond. Als dat wel vermeld gestaan had, was alles goedgeregeld.

De toegangspoort was kapot

We kwamen er niet in omdat de toegangspoort kapot was. nergens stond een bord met informatie of iets! Uiteindelijk na veel zoeken op de factuur in kleine lettters een telefoonnummer gevonden en gebeld. Veel stress... We moesten een vlucht halen!!!

Goede geregeld, wel geen 1min wandelen van de luchthaven

Goed geregeld!

Dit werkt zo goed

Hartstikke fijn! Veilig je auto geparkeerd voor een niet z'n hele gekke prijs. Ook de manier van in en uit rijden is easy door kenteken herkenning. Dus dit is voor iedereen makkelijk te doen.

Goed georganiseerd,komen afspraken waar.

Is heel goed.

Goede ervaring

Afgesloten parkeerplaats op loopafstand van de terminal tegen een billijke prijs.

Makkelijk en snel

Makkelijk en snel

Prima incheck, matige uitcheck

Aankoop en incheck verliep prima, inrijden met kenteken herkenning ging vlot. Uitcheckn ging moeizaam; in het donker ging het hek niet open, ook niet na 5x opnieuw proberen. Uiteindelijk om hulp gebeld, waarna het hek (op afstand?) open ging. Geen leuke ervaring, omdat je na een lange vlucht moe bent, en snel maar huis wilt; dan is het geen pretje om 20 minuten op een slecht verlicht, compleet verlaten P-terrein niet 'weg mag' ( want zo voelde het'. Tip -> laat op handige plekken op het P-terrein weten waar klanten terecht kunnen bij vragen en hulp; ik moest best wel (online) zoeken om te achterhalen wat het support-tel.nr. van Park & Fly was, dat kost tijd, irritatie neemt toe, dat kan beter en sneller. De suppor- medewerker zou vervolgens mij ook niet moeten vertellen dat "... het gewoon zou moeten werken..." (..).

Super handig maar een beetje lastig om te vinden

Handig en snel

Gemak en betaalbaar

Makkelijk, iets verder als andere parkeer gelegenheden, het gaat om een minuut langer lopen, dus dat stelt niks voor, maar daarom ook iets voordeliger. Ze zijn ook altijd bereikbaar aan de telefoon. Ik parkeer al jaren hier! Bevalt prima.

Prima, alles loopt vlot

Goede plek om de auto neer te zetten. Dichtbij vliegveld

Mmmm

Bij aankomst rood witte linten bij ingang. Niemand te zien. Geen goede indruk. Wel begin van je vakantie!!!! Na lange discussie, komt er eindelijk iemand. Ja sorry vloer was geschilderd. Hang dan iets aan die linten dat iemand die bij jullie geboekt heeft ziet dat je aan de andere kant(uitgang) langs moet. SLECHT

handig.. maar totaal geen beveiliging

handig.. maar totaal geen beveiliging.. je parkeert onbemand zelf op een parkeerplaats.. geen slagboom of medewerker te zien..

Makkelijk, snel te bereiken en niet te duur.

Snel geregeld, goede bevestiging van de aanvraag. Dicht bij de vertrekhal.

Het werkt perfect

Hij herkent je kenteken de slagboom gaat open en je parkeert je auto. Ga je weg dan hetzelfde

Goed en lekker dichtbij

Is goed te parkeren lekker dicht bij vliegveld

Lekker dichtbij

Prima plek, al vaker gebruik van gemaakt. Soms lastig als mensen niet kunnen parkeren en 2 plaatsen bezet houden. Laatste keer was de slagboom bij de ingang kapot, dat had ik graag van te voren geweten. Maar was wel snel opgelost.

Great price for a short walk

Easy to get in and out (make sure you have the QR code for entering - I thought it would read the plate) and well-secured. Great price and fairly close to the terminal. 5-7 minute walk

Veilig geparkeerd voor 2 weken en gemakkelijk op/afrijden

Fijne parkeerplaats en dichtbij de vluchthaven.

dichtbij het vliegveld

Luchthavenweg 67