top

Makkelijk te boeken en lekker dichtbij

Fantastisch service

Heel makelijk alles te regelen .

Op loopafstand

Goede ervaring met deze parkeerplaats. Ook heel fijn dat de service telefonisch goed bereikbaar is. Ik kon niet uitrijden. Met een belletje naar park & fly was het snel verholpen.

Erg makkelijk

Ik boek volgende keer zeker weer. De parking is makkelijk vindbaar, en dicht aan de terminal. Goed geregeld!

Was ok

Bij aankomst ging slagboom niet meteen omhoog. Na pa aar meter achteruit gereden te zijn werkte het systeem wel en ging boom open. Bij vertrek ging alles prima.

Mooi dicht bij de luchthaven

Dichtbij de luchthaven en fijn parkeren!

Goed te vinden met navigatie, prima ruime parkeergelegenheid en dichtbij de luchthaven. Het gevoel dat de auto veilig staat. Alleen het aantal te lopen minuten dat vermeld staat is wat ons betreft iets langer geweest dan verwacht.

Super goed!

We zijn al jaren klant ik ben heel tevreden heb geen verbeter punt nu heden is het met herkenning van je kenteken nummer nog sneller!

Goed geregeld.

Nummer 21 was alleen lastig te vinden, maar zegt misschien meer over mij.

Prima parkeer service

Makkelijk online een parkeerplaats reserveren en betalen. Bij in- en uitrijden wordt nummerplaat herkent, waardoor slagboom direct opengaat, echt ideaal. Buiten parkeerplaats, niet beveiligd. Slechts 3 minuten lopen van vertrekhal.

Goed beveiligde parkeerplaats

Fijn om met eigen auto te kunnen reizen, tien het ov niet reed ivm stormschade van de dagen ervoor. Na een week uit het vliegtuig direct met de auto naar huis is ook fijn. In plaats van 3x zo lang onderweg te zijn met bus en trein

Alles vlot, geen problemen.

De reservatie verloopt heel vlot. De Parking is op loopafstand van de terminal.

Prettig parkeren

Onze eigen vergissing bij het inrijden, we hadden een ticket getrokken ipv code gaf bezorgdheid hoe nu uit te rijden na 7 dágen. De service van de medewerkers was geweldig. Terecht een reprimande maar de poort ging open. Top service en nogmaals dank.

Goede parkeerplek

Onlangs gebruik gemaakt van deze parkeerplaats. Goede plek tegenover de ingang vliegveld. Ik wil nooit meer ‘n andere plek

Makkelijk geregeld en snelle vriendelijke reactie als je een vraag hebt aan de klantenservice

Perfecte service

Parkeerterrein goed bereikbaar en op korte afstand van de vertrekhal. Verlengen van parkeer tijd na gecancelde vlucht prima geregeld.

Niet voor t eerst deze service gebruikt; alles zeer goed online te boeken, betalen etc. Kentekenplaatherkenning werkt erg goed. Het enige dat “beter” zou kunnen is de breedte van de parkeervakken …mede omdat auto's hoger en breder worden zou het in mijn optiek wenselijk zijn de vakken te verbreden. Dat kost natuurlijk ruimte, maar nu zie je dat mensen hun auto niet meer in de vakken parkeren waardoor er nu ook minder plekken beschikbaar zijn. Tevens wordt in- en uitstappen heel moeilijk of onmogelijk. Gevolg is, dat je zoekt naar n plek en evt moet wachten totdat iemand vertrekt van de parkeerplaats.

Gemakkelijk te parkeren en dicht bij de airport

Heel makkelijk om te parkeren. als je komt aan rijden gaat de poort automatisch open en als je weg wilt ook weer automatisch dicht. Mooi dat de auto achter een hek en dichtbij de airport staat

Makkelijk en goede service!

Ideale en betaalbare parkeerplek vlakbij de luchthaven. Je rijdt zo op het terrein met een slagboom. Je hoeft verder niets meer te doen. Makkelijk en online snelle en goede service ervaren

Geen geld terug bij annulering

Reservering ruim op voorhand geannuleerd. Geen enkele bevestiging ontvangen, geen voucher of geld terug.

Altijd goed.

Deze keer niet echt mee gemaakt. Helaas Covid 19 gekregen en moeten annuleren.

Slecht

Het adres dat op de bevestiging staat is geen parkeer adres. Vroeg in de ochtend om 5 uur donker. Uiteindelijk maar naar P1 gereden. Ze kunnen zien dat ik niet geparkeerd heb. Bedrag nog niet terug ontvangen.

Top service!

Ik had mij vergist in de datum van vertrek en stond dus voor een dichte poort. Telefonisch ontzettend fijn geholpen en binnen twee minuten kon ik toch naar binnen. Top service!!

Makkelijk en zonder problemen

Gaat allemaal soepeltjes

Wel moeten zoeken naar plek

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven