Zoals altijd prima

Zoals altijd prima

Parkeren goed , veilig en goed bereikbaar.

Prima en goedkoopste oplossing

Op 5 minuutjes lopen dus gewoon heel dichtbij. Niet overdekt. Afgesloten terrein alleen het voetgangerspoortje is niet op slot dus iedereen kan het terrein op.

Doorgaan

Aan te bevelen!

Lekker dichtbij het vliegveld. Ruime plekken. Duidelijke aanwijzingen vooraf.

Hek ging niet open. Nood telefoonnummer niet vermeld op alle dokumenten.

Door derden die tel nr wel hadden buiten geraakt

Fijn dichtbij maar onverlicht terrein

Heerlijk dichtbij de luchthaven maar alleen jammer dat de parkeerplaats aardedonker was bij terugkomst. Niet prettig en onhandig

Altijd hier parkeren, fijn op loopafstand

Het is maar op 5 min loopafstand, goede prijs

Heel gemakkelijk

Nu nog verbeterd met het in en uitrijden

P26 vlot gevonden, geen probleem met inrijden, terugvinden wel een probleem

alles ging vlot, van reservatie tot parkeren. Maar bij aankomst in Eindhoven waren alleen P1 tem P5 aangeduid. Voor P26 is er geen enkele aanduiding. Welke uitgang moet je nemen? Welke route moet je volgen? Van arren moede route via Google Maps gevolgd. Half uur gelopen door storm en regen, want verkeerd-om gelopen.

Gemakkelijk en heel goed bereikbaar, kort bij luchthaven.

Prima.

Makkelijk te vinden en dicht bij de vertrek/aankomsthal

Een prima plek om de auto te parkeren tegen zeer redelijke tarieven

Makkelijk en goedkoop

Vorige week vanaf Eindhoven gevlogen. Kenteken herkenning aan de poort en zo naar binnen. Goed geregeld.

Es begann ein perfekter Urlaub

Es hat alles sehr gut geklappt. Die Entfernung stimmte. Ich war sehr zufrieden !!

Vlakbij, ruime plaatsen. Super service

Perfecte service. Dichtbij de luchthaven is

Goedkoop maar met gebreken

Zowel bij het in- als bij het uitrijden ging er wat mis met de kentekenregistratie en moesten we bellen om de slagboom open te laten gaan.

Konden er niet in!

Wat gewoon niet fijn is, als je een plekje gereserveerd hebt met een barcode deze het niet doet. Bij het bellen werd een reden gegeven dat de vakken op dit moment schoongemaakt werden maar er was niks gaande. Kreeg op dat moment wel door dat ik mijn auto ergens anders kon neerzetten op een ander terrein. Zeker wel goed opgelost maar je wilt, omdat je al zoveel moet regelen ontzorgd worden en niet voor de slagboom een nummer moeten opzoeken enzov.

Perfect niet te ver van het luchthavenbedrijf

Geen commentaar nodig

Makkelijk geregeld

Helaas kon de camera mijn kenteken niet lezen. Maar de dame aan de telefoon was erg behulpzaam en gelukkig heb ik mijn vlucht op tijd kunnen halen.

Perfect, uitmuntend

We hadden voor 2 auto's geboekt aangezien we van 2 verschillende kanten kwamen aangereden. We konden onze auto al parkeren om 14.00 uur ipv 15.00 uur. Die dag was er de storm Eunice. Vanwege dit feit werd onze vlucht om 22.58 uur gecancelled en moesten we naar Hotel. We hebben 1 auto genomen hiervoor, en de volgende dag de andere auto opgehaald. We werden door Park&Fly na een mail hierover gecompenseerd. Terwijl dit niet hoefde door park&fly. Dit was echt super dat ze dit deden! En een volgende x boek ik weer bij hun!

slechter kan niet

Had in 2020 geboekt ging niet door door corona netjes afgemeld zou voucer of geld terug krijgen,meerdere keren gemaild nooit geen reactie zijn afgelopen januari op vacantie geweest gemaild of we het tegoed konden verrekenen echter geen reactie hebben toen maar familielid gevraagd voor brengen en ophalen

Correct... Vlucht gecanseld door stormweer... Totaal bedrag parking terug gekregen.

Vlucht FR 7523 naar Alicante op 18/2 gecanseld door stormweer. Parking betaald van 18/2tot en met 23/2.jammer geen gebruik van kunnen maken.

Ligt dicht bij de luchthaven

De poort ging niet open en we moesten bellen ,maar werden snel geholpen en konden onze auto parkeren . Het ophalen ging perfect. Het is zeker een aanbeveling voor de volgende keer.

Alles tot in de puntjes geregeld!

Zorgeloos parkeren tegen een betaalbare prijs

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven