Prima parkeren, kort bij de ingang

Prima plekje. Parkeren er altijd. Maar vind het nog steeds een beetje te veel van het goede dat als je bv savonds pas rond negen uur parkeert en op dag van vertrek sochtends om negen uur je auto weer ophaalt daar twee volle dagen voor worden geteld. Het kan wat socialervpor de gebruiker.

Attent

Vergeten raam te sluiten, prima service

Snel en duidelijk

Goede service, goedkoop en vlakbij terminal.

Prima parkeerplaats

Ik ben benieuwd of ze telefonisch dag en nacht bereikbaar zijn, de poort ging nl niet automatisch open , wel meteen geregeld na contact

super efficiënt, pro actief en goede prijs /kwaliteit

van on line reserveren tot wegrijden na aankomst: alles klopt exact

Goede ruime P-plaats.

Makkelijk te bereiken P-plaats (21). In- en uitgang dmv kentekenregistratie is prima

Verliep prima !

Moest bij het plaatsen even zoeken naar de uitgang. Bleek een smalle loopdeur. Vervolgens is het storend dat de auto niet kort bij de vertrekhal kan komen, zeker als het regent en stormt.

goed geregeld

in en uitrijden is goed geregeld door kentekenregistratie, parkeerplaatsen zijn goed. kort bij de vertrekhal.

Zeer onduidelijke bewegwijzering

Overal staan borden met P1-P2-P3-P4-P5 maar nergens iets van P21. Wij arriveerden in het donker en de navigatie bracht ons naar de Jan Olieslagersweg maar daar was niets te zien, wij hebben tevergeefs een half uur rondgereden en dreigden in de knel te komen met onze vlucht. Uiteindelijk zagen we een hek waar we naartoe reden en dat opende gelukkig als reactie op ons kenteken. Toen we vervolgens langs de slagboom eruit liepen zagen we daar een vlag met P21 erop. Dat zie je dus niet in het donker !!! Advies: plaats op de hoek van de Olieslagersweg een richtingbord en op de plaats waar het hek staat ook een bord !!

Lastig te vinden

Zowel op de heenweg als toen we terug kwamen vonden we het parkeerterrein lastig te vinden. Het helpt ook niet dat het terrein maar op een manier kan worden betreden als de auto eenmaal geparkeerd is. De kosten en de afstand naar het vliegveld zijn wel goed bevallen.

Uitstekende plaats en goede prijs.

Gemakkelijk te bereiken en een klein stukje lopen. Werkt perfect bij aankomst. Poort gaat open op nummerbord herkenning. Ophalen was ook simpel. Volgende keer zeker weer hier. TOP

Snel en simpel dichtbij Airport parkeren

Het is heel simpel binnenrijden, auto parkeren en je bent op weg naar de airport. De locatie is ideaal ten opzichte van de airport en je bent bij terugkomst ook meteen weer op weg.

Binnen 1 minuut geregeld

Fijn om dichtbij het vliegveld te kunnen parkeren

In eerste instantie a was het bedrijf slecht bereikbaar naar na het sturen van een aantal mails kon ik zonder problemen met tijden aanpassen. In- en uitrijden ging vlot en er waren genoeg parkeerplaatsen.

Great offers and easy

Prices are always very good and the process is super easy. Would definitely recommend and will use it again.

Goede parking maar helaas werkte de slagbomen niet

Op zich een fijne parking waar je al snel je auto kwijt kunt voor je bij de drukte vd AirPort bent. Echter op heen- en terugweg ging de slagboom niet open. Vervelend want je staat dan daar, moet eerst telefoonnummer zoeken en wachten tot er iemand de slagboom kan openen. Zeker om 23u id avond wil je naar huis.

prima lokatie, vriendelijke service, maar voor verbetering vatbaar

prima locatie, vriendelijke service. Wel is het zo dat alles digitaal gaat, niemand op de parking aanwezig. De slagboom ging niet open bij aankomst (dus eerst bellen en hopen dat iemand snel opneemt) en bij vertrek gebeurde hetzelfde. Dat moet wel beter kunnen natuurlijk.

Prima gegaan!

Heel handig!

Kende deze parkeerplaats niet, maar zal het zeker vaker gebruiken!

Snel, dichtbij en genoeg plaats

Snel online plek gereserveerd. Kenteken wordt bij de ingang ingelezen en kon he terrein op. Dichtbij het vliegveld.

Excellent experience, very easy to book

The parking is realy close to airport and its realy easy to book. When you come the gate is open by itself and when you go also. Very good experience with this company.

• Biste li nam preporučili? Yes

Makkelijk, snel en dichtbij

Uitstekend online te boeken, slagboom herkent je kenteken dus verder niks nodig.

Prima parkeerplek heel dicht bij de luchthaven

Prima parkeerplaats ! Heel dicht bij het vliegveld , echt maar 2 minuutjes lopen

Super gemakkelijk en snel

Luchthavenweg 67