Makkelijk en dichtbij

Dichtbij en gemakkelijk.

Het was de eerste keer dat ik met jullie organisatie boekte. Geen enkel probleem gehad. Inrijden en afrijden met nummerplaat herkenning zonder problemen. Via de site als de mail ook alles fijn in orde. Volgende keer weer.

Prima hoor

Prima parkeerplaats

Door slagbomen afgesloten parkeerplaats op 10 min lopen van de luchthaven. Makkelijk te vinden

Correcte afhandeling

Ik had nog een coronavoucher voor deze parking en het heeft me wel wat moeite gekost om dit bedrag in mindering te brengen maar uiteindelijk is dit correct terugbetaald waarvoor dank!

Het enige wat lastig was om het bekende logo te vinden van Park &Fly bij het zoeken op internet. Er zijn veel aanbieders rond Eindhoven en het was niet gelijk duidelijk dat ik bij de goede parkeergelegenheid kon boeken.

Niet te ver lopen en de nummerherkenning werkt ptima

Kan parkeerterrein op dmv kenteken herkenning. Loopafstand precies zoals vermeld stond. Volgende keer weer.

Prima parking voor goede prijs

Prima parking voor goede prijs

parkeerplaats heel slecht verlicht

omrijden voor toegang. Waarom geen toegang aan de voorzijde ?

Prima parkeerplek op 5 minuten wandelen van het vliegveld

Slagboom ging bij aankomst automatisch open ivm nummerbord-herkenning, helemaal fijn. Het was 5 minuten lopen naar de luchthaven, dus helemaal prima. Aangezien ik daar niet bekend ben, moest ik wel even zoeken welke kan ik op moest lopen voor de ingang van de luchthaven, dus misschien een richtingsbordje zou wel wenselijk zijn.

Lekker gemakkelijk!!!!

Gemakkelijk in en uit reiden

Een puntje als je s,avonds terug komt van je vakantie vind ik het heel erg donker op de parkeerplek iets van licht zou heel fijn zijn maar verder prima geregeld

Prima geregeld.

Goede ervaring met parkeren. Alleen het boeken van een parkeerplek was voor ons een beetje ingewikkeld maar is uiteindelijk goed gegaan.

Parking doesnt exist

I paid 60€ for parking which doesn't even exist. As I found out later, the parking lots on the park&fly's website are mixed, Dutch and German. maybe it is my mistake that I did not check it in more detail, but it seemed logical to me that when searching for a car park in Eindhoven, I would only get a choice of such. Be careful what you pay for, it made me almost late for my flight.

• Would you recommend us? No

Prima plaats om de auto te parkeren

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Uitstekende service

Prima tot de volgende keer.

Prima parkeren

Prima parkeren op P26. Boom gaat open als je aan komt rijden. Op kleine loopafstand van de terminal.

Waarom een code alsje die niet kan gebruiken

Waarom geen goede informatie Dat je geen code ergens in kan toetsen en dat je met nummerbord herkenning binnen kunt komen,wat nergens in de informatie vermeld staat .

Vlak bij het vliegveld, goede afrastering

Simpel, dichtbij, zonder stress op reis

Geautomatiseerd systeem om te parkeren. Binnenrijden parkeren en klaar. Een klein stukje lopen en wij gingen zonder stress op reis.

Goed geregeld.

Werkt goed en dicht bij vertrekhal.

Duidelijk reserveringsprocess, goede website en dichtbij de airport! top

Duidelijk reserveringsprocess, goede website en dichtbij de airport! top

Handig

Dichtbij airport. Handig vlot systeem via kenteken scan naar binnen en naar buiten. Schone ruime parkeergelegenheid. En binnen 7 min lopen op Eindhoven Airport. Ik houd deze in mijn gedachten.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven