Fijne plek dicht bij vliegveld.

Het was voor ons de eerste keer, ik zou het zo weer doen.

Geen gebruik van gemaakt ivm verplaatsing vlucht naar AirPort Keulen/Bonn

Zie boven

gewoon goed

parkeren in eindhoven airport is fijn ,niet ver van de terminal en de prijs valt een beetje mee,toch voor 1 week,anders wordt het wel duur,we parkeerden al op parking 5 en nu de laatste keer op 24,deze was nog beter gelegen,enkel stonden hier geen karretjes voor de koffers,welke op P5wel voorhanden was,maar dat vinden we niet erg!

Onduidelijk contact via de mail maar telefonisch goede service

Contact per mail was traag en niet altijd even duidelijk. Door een wisselend systeem bij Park&Fly zag een gecorrigeerde bevestiging er ineens anders uit en miste ik ineens een boekingsnummer (was blijkbaar niet meer nodig). Echter telefonisch contact met Park & Fly ging elke keer heel goed. Heel vriendelijk en heldere uitleg. We stonden geparkeerd op P26 wat echt een prima locatie was.

Goede parking.wel simpel

In en uitrijden ging perfect Loopafstand iets langer dan aangegeven..

Makkelijk en niet te duur

Prima parkeerplaats

Onze vlucht werd door de mist verdaagd waardoor we de parking op de aankomstdag hebben verlaten om dan de dag nadien terug te komen. Dit was voor Park&Fly na een simpel telefoontje geen enkel probleem. Waarvoor dank.

Het was redelijk

Aan het begin hebben jullie van onze €65 euro ontvangen en daarna nog een nota opgestuurd voor €25 euro bij te betalen! Het was onzin. Daarnaast de parking gelegenheid was niet duidelijk verkrijgbaar.

Uitstekende service

Makkelijk te regelen geen gedoe hele goede service

Totaal geen coulance bij vertraging van je vlucht

Mijn vlucht kon niet landen in Eindhoven waardoor ik later aankwam en 3 uur bij moest boeken. Hier werd een bedrag voor een hele dag voor in rekening gebracht. Ondanks dat ik er niks aan kon doen toont deze organisatie totaal geen coulance in dit soort situaties. Erg slecht! Het gaat niet om een groot bedrag, maar voor mij wel een reden mijn auto hier niet meer neer te zetten. Voor de rest prima geregeld en dichtbij het vliegveld

Wel oke.

Bij binnenkomst ging de poort direct open i.v.m..kenteken herkenning..bij het verlaten duurde dat pas na ongeveer 8 minuten voordat hij het kenteken nummer herkende en de poort open ging.. maar komt volgende keer wel weer parkeren. Groetjes.

Prima plaats

Goed geregeld,alleen route naar terminal niet zo duidelijk, moesten onder een slagboom door. Ook jammer dat jullie vanaf 7 maart t/m 13 maart vol zijn, hadden juist een fijne plaats gevonden.

Prima geregeld

Fijne parkeerplaats dicht bij vliegveld, goed geregeld door kenteken herkenning!

Kein Zugang trotz Bezahlung

Ich habe mit Lukas hHendriksen von P26 geschriebei. Es wurde alles geregelt! Dennoch bleibt für mich übrig, dass das sehr schlecht gelaufen ist.

Super en lekker dichtbij Lastig was wel het te vinden in het donker misschien 21 wat beter verlichten

Na flinke vertraging op de vlucht alles top geregeld.

Makkelijk, veilig en vlakbij het vliegveld

Heel erg makkelijk. Via de QR code opent de slagboom, je kiest een plek uit en gaat zonder zorgen naar het vliegveld, wat 100meter lopen was.

mijn ervaring is erg goed met Park&Fly

Inrijden ging prima op de camera, dus het hek ging vanzelf open. Het lopen naar de luchthavan is max. 7 minuten en goed te vinden. Bij het uitrijden werkte de camera niet meteen, maar na een telefoontje werd het hek geopend. Wij zijn er heel tevreden over.

Alleen bij weg gaan in het donker zagen we niet waar we het parkeerterrein konden verlaten.

Bereikbaar is goed

Goed bereikbaar

Prima locatie voor parkeren bij luchthaven Eindhoven.

Locatie ligt op loopafstand van de vertrekhal. Goede bereikbaarheid en vooraf duidelijk aangegeven hoe de afwikkeling plaats vindt. In verhouding met de overige parkeergelegenheden is dit adres niet duur.

Makkelijk dicht bij luchthaven

Prima bevallen parkeren vliegen en bij terugkomst auto weer ophalen. Voordeel dicht bij luchthaven niet duur en beveiligd dus je auto staat er nog bij terugkomst.

De parkeerplaats in en uit komen was een groot probleem

Ik had een parkeerplaats gereserveerd echter toen wij aankwamen herkende de laser ons kenteken niet. Intikken van de toegangscode was niet mogelijk. Er stond ook nergens wat je dan moest doen. Dus we kwamen er niet in. De poort voor te lopen stond wel open maar daar heb je helaas niks aan als je je auto wilt parkeren. Na een telefoontje met Park&Fly deed een aardige mevrouw alle moeite om ons toe te laten. Echte dat duurde wel even. Toen we na 3 weken terug kwamen van vakantie weer het zelfde liedje. We kwamen er niet uit. Dat jullie een nieuw systeem installeren is super echter informeer de klanten hiervan en zorg dat het systeem fatsoenlijk werkt. En zet er een bord neer, of vermeld dit bij de bevestiging, wat te doen bij problemen. Wel fijn dat er telefonische assistentie is in de late avond en heel vroege ochtend.

Dichtbij vliegveld parkeren, top!

Het was even goed kijken waar je naar binnen moest, maar het is zeker de moeite waard om daar te parkeren. Klein verbeter puntje, ga met de gemeente kijken of er goede straat verlichting aan de achterkant (ingang) kan komen.

prima locatie, snelle service

perfect