Auto stond er niet bij aankomst

Na onze vlucht was het geen fijne aankomst bij Park& Fly.! Onze auto was onvindbaar. Het was wel spannend want het was al erg laat en de man bij het onthaal had moeite om iemand te bereiken. Er is iemand moeten opdagen die reeds te bed was . Gelukkig maar dat deze vriendelijke jongeman nog bereid was te komen. . Onze auto moest ook afgehaald worden in een andere stalling , wel een eindje van de luchthaven verwijderd. Géén aangename ervaring, wij hopen daarom op een compensatie want we betaalden wel een flink bedrag voor een slechte service.

handig

Het is makkelijk en dichtbij parkeren. Wij parkeren hier heel vaak. Maar wij zagen deze keer ook heel veel auto's dubbel/schuin geparkeerd staan. Toen wij weer weggingen was er géén plek meer en een andere auto was érg blij met onze plaats. Mensen parkeer a.u.b. recht in uw vak zodat deze parking toegankelijk blijft !!

Is goed degaan, maar erg druk

zeer slecht

gewoon niet doen

Prima betaalbaar optie

Goed bereikbaar en dicht bij vliegveld, prima geregeld Tip parkeervakken markeren

Snelle service, snelle boeking, loopafstand van de luchthaven en de veiligheid van de auto, we zijn 100% tevreden met de diensten

Toplocatie & makkelijk parkeren

Voor wie niet de hoofdprijs betalen wil, is parkeren op P24 van Park & Fly echt een aanrader. Het boeken was zo gedaan, met behulp van je vluchtnummers. Daar aangekomen scan je de QR code die je ontvangt en in combinatie met je kenteken, rij je zo naar binnen. Goed opgestelde parkeervakken (ook voor grotere auto’s goed te doen!)

Voldoende

Parkeerplaats was slecht bewaakt ( iedereen kon er op ) en de plekken vrij krap. Bovendien waren er meerdere auto's die 2 plekken in beslag namen. Wel lekker dicht bij vliegveld en de route stond duidelijk aan gegeven

Comfortabel en snel zowel op de heenreis als terug

Vlotte service, reservering prima, goede ontvangst, zowel bij vertrek als bij aankomst

Service en klantgericht TOP!

Inrijtijd zelf niet correct aangeven na belletje poort opengezet en fout op klantvriendelijke wijze rechtgezet. Fijn om “gewoon” te ervaren. Volgende keer zeker weer gebruik van maken!

Zonder probleem geparkeerd

Automatische kentekenplaat herkenning bij het in en uitrijden. Geen gedoe met papier.

Veel te duur.

Ik moest mijn auto 24 uur parkeren op vliegveld Weeze.. Daarvoor betaalde ik 48 euro. Dat is dus eens en nooit meer. Belachelijk om daar zo veel geld voor te vragen....

Dichtbij de luchthaven, wilde westen op de parkeerplaats

Locatie prima om te parkeren, echter te veel auto’s. Veel auto’s buiten de vakken geparkeerd, waardoor het een onmogelijkheid was om uit het parkeervak te komen. Hier moet op gehandhaafd worden. Als dit gebeurd, een prima parkeerplaats. Zo niet, zoek ik de volgende keer liever een andere.

Correct, zoals afgesproken

Correct, zoals afgesproken

Supermakkelijk, vlot en veilig parkeren

Al meermaals parking geboekt via Park & Fly. Gaat supervlot. Je krijgt ook altijd nog via Whatsapp een herinnering en instructies. Vlot in en uitrijden op basis van nummerplaat zonder code of gedoe. Absoluut een aanrader.

Goed geregeld.

Het is fijn dat de slagbomen vanzelf open gaan. Dat mag ook wel goed werken, want ik vind het wel erg duur.

Super geregeld

Lekker dichtbij

snel en dichtbij

Konden zo doorrijden bij de slagboom, parkeren en paar minuten wandelen naar vliegveld. beter kon niet.

Prima dicht bij en veilig wel beetj duur

Uitstappen en 50 meter verder instappen op vliegveld makkelijker kan niet

Prima parkeerplaats voor een goede prijs

Prettig om te zien, dat nummerbordherkenning werkte. Daardoor kon ik zo in- en een week later ook weer uitrijden. Vergeleken met de prijzen van de standaardparkeerplaatsen op vliegveld Eindhoven is deze parking ewoon prima.

Vlakbij de luchthaven automatische camping - ik raad aan

Parkeren is vlakbij de luchthaven.,probleemloze automatische in- en uitri,ik raad deze parkeerplaats aan.

Fijne parkeerplek

Goede parkeerplek dicht bij vliegveld.

Ik zal zeker nog een keer boeken.

Alles liep netjes. Ik kreeg alle update via app. Dus ik kon alles makkelijk terug vinden. Het enige wat niet helemaal goed ging is de communicatie van het nieuw adres wegens werkzaamheden. Dat was verwarrend. Ik kreeg 2 verschillende adressen. Verder dan dat liep alles naar wens. Ik zal zeker nog een keer gebruiken.

Geweldige service dicht bij het vliegveld

Top service voor een goeie prijs en altijd dicht bij het vliegveld

Te weinig parkeerplaatsen!

De parkeerplaats is dichtbij de hoofdingang en inrijden op kenteken gaat makkelijk. Maar het grote probleem: er worden schijnbaar meer parkeerplaatsen verkocht dan er beschikbaar zijn. Toen wij aankwamen, was het terrein overvol. We moesten dus wachten tot er toevallig iemand kwam die wegging. Dat duurde een kwartier. Maar wat als je langer moet wachten je en vlucht mist? Minstens zo vervelend: er stonden allerlei auto's op niet-officiële plekken geparkeerd (omdat er dus te weinig plaats was). Daardoor was het op sommige plekken haast onmogelijk om nog in of uit een parkeerplek te rijden. Voor vijf dagen parkeren betaalden we ruim 120 euro. Dan vind ik een terrein met te weinig plekken echt niet kunnen.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven