Werkt zeer goed.

Slagbomen bij airport Weeze gaan automatisch allemaal voor je open.

Uitstekende service

Ik ben zeer tevreden ! Alles loopt soepel.

Makkelijk

makkelijke te reserveren en te betalen! Geen wacht of uitrij tijden!

niet goed

was er moeilijk om binnen te komen toen code niet werkte vervolgens gebeld en werd er heel langzaam gehandeld waardoor mensen achter mij boos en geïrriteerd werden maar dat zorgde niet. voor snel afhandelen erger nog het werd nog een keer alles herhaald. en terug kon ik er niet af dus weer bellen deze keer ging het wel vlot. ik wilde het nog een keer proberen met jullie ivm vorige keer het zelfde maar dit was laatste keer zal jullie ook echt niet aanbevelen

Ik vond het nog wel een eindje lopen verder prima

perfect

perfect

Nummering on je auto terug te vinden zou handig zijn.

Goed geregeld

Makkelijk te reserveren. Alles werkt goed op het kenteken. Dicht bij luchthaven Eindhoven, goed te lopen

Lekker dichtbij en goede service

Zie boven zegt genoeg

Betaald voor overdekte plek maar deze was vol dus moest op zoek naar onoverdekte plek.

Niet gekregen waar ik voor betaald heb

Duidelijke instructie

Parkeerplaats dicht bij de luchthaven. Je krijgt op tijd alle instructies met routebeschrijving. De prijs is acceptabel. Bij het inrijden had ik het idee dat mijn kenteken niet werd gelezen want het duurde wat langer voordat de slagboom open ging en daardoor ga je wel twijfelen of alles goed gaat. Gelukkig was dit wel het geval.

Is goed bevallen

Afstand was zeker wel meer lopen dan de aangegeven 100 meter maar evengoed te doen

Ruime parkeerplaats .

Het was makkelijk te bereiken en dicht bij het vliegveld.

top gegaan

makkelijk

Snel en makkelijk parkeren

Belachelijk duur voor 1 week,schandalig gewoon,diefslal

Had helaas geen tijd om alternatief te zoeken,parkeren bij Macro en taxi naar airport

Goed aangegeven , via de instructies die ze sturen.

Dichtbij en goed bereikbaar

On-line geboekt en betaald en vevolgens alles volgens plan verlopen.

Een aanrader.

Handig en dichtbij de vertrekhal.

Zie hierboven.

Prima parkeerterrein

Het parkeerterrein is afgesloten met een slagboom. Goede en tijdige communicatie bij wijziging ( weg afsluiting) Op loopafstand van de luchthaven.

Goed geregeld, goede informatie via de mail

Simpele reservering en jullie geven goede informatie via de mail Iets waar jullie niets aan kunnen doen, maar wel opvallend was, is dat sommige automobilisten hun auto wel heel ongunstig wegzetten, waardoor het lastig was om een passende parkeerplek te vinden.

Snel en efficiënt

Alles gaat nog goed

Prima verzorgd

Smooth & easy process

Good experience & I will use this again. Close to airport. Friendly staff.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven