Prima parkeerplaats!

Alleen jammer dat het er stikdonker was , Brande nog geen lantaarnpaal .

In en uit rij ging soepel. Volgende keer weer.

Even beter dan vorige keer

De kenteken camera zodat je hoef niet jouw code intypen op P22 is een super mooi ding.

Goed geregeld

Redelijk

Zwerfvuil jammer Beetje donker

Snel geregeld en lekker dicht bij

Snel en makkelijk geregeld en dat op 5 minuten afstand van luchthaven Eindhoven

Alles top

Alles was vlekkeloos behalve 1 ding maar dit was ook een probleem omwille van de weersomstandigheden bij aankomst. Het bord parking 22 was niet zichtbaar wegens geen verlichting en het was donker dus misschien is dit even na te zien?

Een anrader. Alles heel makkelijk gegaan

Werkt prima.

Snel geregeld, kentekenherkenning werkt prima, dichtbij en zeer betaalbaar.

Zie onder

Geweldig. Prima plek en goed geregeld.

Vlakbij het vliegveld geparkeerd. Wel donker op het terrein. Was handig geweest als er een bord had gestaan om de tussendoorroute naar het vliegveld duidelijk te maken.

Perfect verlopen

Alles perfect gelopen.

Parkeren goed, afhandeling matig

Bij terugkomst bleek dat er een andere auto schade had toegebracht aan mijn portier. Alarm afgegaan, accu leeg, wegenwacht erbij. Contact met jullie centrale; niets gemerkt, niets gehoord maar vraag het na, u krijgt binnen enkele dagen bericht. Daar wacht ik nog steeds op!

Inderdaad is park & Fly

Gewoon parkeren en vliegen, makkelijk kan het niet.

Snel en goede service maar extra kosten onzin!

Tijdens het boeken kwam er automatisch 4,99 flexibel parkeren bij, deze optie kon ik niet uitzetten. Bij navraag betekend dit dat je de auto random mag parkeren. Bij aankomst blijken de plaatsen geen nummers te hebben en is het altijd random parkeren. Ik voel me wel belazerd.

Dichtbij en niet duur

Op loopafstand (200meter) van de hal kun je de auto parkeren. Werkt prima

35 minuten moeten wachten.

5 januari 2021, voormiddag. Gebeld naar Park and Fly om 9.58 u. 35 minuten moesten mijn vrouw en ik in de kou op jullie wachten. Normaal zijn jullie nochtans snel ter plaatse.

Mooie parkeerruimte dichtbij

Fijne parkeerplaats, dichtbij vliegveld. Enige minpunt is dat met het ophalen van de wagen kun je niet door de hoofdpoort maar moet je via de achteruitgang. Is geen probleem als je dit weet.

Pr Goed

Het was prima verzorgd,maar voor mij te ver van de luchthaven af

heel eenvoudig binnen en uitrijden

totaal geen opmerkingen het kan niet beter verlopen

kan beter

Wij hebben al vele malen gebruik gemaakt van de parking. Dit was de eerste maal dat alles automatisch ging. Geen enkele persoon te zien. Het gaf een onveilig gevoel om je auto achter te laten op een parking waar geen enkele controle is. Bij aankomt in het midden van de nacht naar je auto gaan in het pikdonker.......dat was een hele nare ervaring en gaf ons een zeer onveilig gevoel. Neen dit is het niet. Geef ons maar terug het contact met mensen en een betere beveiliging en vooral veel licht als het donker is.

Makkelijk te vinden en dicht bij het vliegveld

Goede ervaring

geen enkel probleem