Parkeren dichtbij de terminal. Enigste min puntje ging bij binnenrijden om 0500 in de ochtend , ging niet goed het hek sloot voor er weer ingestapt was, na div bellen kreeg ik eerst een discussie voor ze weer open deed. Onnodig zeker als je zo vroeg bent.

Dichtbij het vliegveld, goed afgesloten. Prijs prima. Ruime parkeerplaatsen.

Altijd super

Boek hier altijd mijn parkeerplaats en bevalt prima! Niet te ver van het vliegveld en goed beveiligd!

Goed geregeld maar wel krappe plekken

Goed geregeld maar wel af en toe krappe plaatsen als het vol is

Super en mooi dichtbij kan niet beter

Zorgeloos op vakantie

Zorgeloos parkeren zonder enige problemen.

Check op site, boeken, code intoetsen, parkeren

Geen wanklank

Uitstekend geregeld

Prima route beschrijving, voldoende parkeergelegenheid, bus rijdt elk half uur. Tip: u dient de qr code te bewaren om ook weer te kunnen uitrijden!

Fijne parkeerplaats.

Auto zelf plaatsen afgesloten parkeerplaats en dicht bij de terminal als je wilt.

lekker dichtbij vertrek/aankomsthal

Afstand naar vertrekhal/aankomsthal is ideaal. Enige minpuntje is dat ingang parkeerterrein niet heel duidelijk is aangegeven, dus voor je het weet ben je er voorbij. De route naar de vertrek/aankomsthal mag ook iets duidelijker worden aangegeven.

Op zich heel goed maar op de dag van terugkomst regende het heel hard en dan is de afstand naar het vliegveld toch wel groot

Lekker dichtbij parkeren

Is al weer ff gelden, maar geen problemen ondervinden.

Parkeren geen probleem. Alleen bij aankomst functioneerde de toegangscode niet, maar na 1 telefoontje werd dit opgelost. Voor 2022 weer een plek gereserveerd hopelijk werkt dan de code wel.

Perfecte parkeerplaatsen en super dichtbij het vliegveld!

Goede ervaring

Goede ervaring

Goed, gemakkelijk

Goed! Makkelijk in en uitrijden.

Gute Parkmöglichkeit

Das Parkangebot kann prima online gebucht werden. Mit dem Zugangscode kommt man in den abgesicherten Parkbereich. Das klappt gut und man ist innerhalb weniger Minuten Fußmarsch am Flughafen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

prima geregeld

Het werkte allemaal zoals het hoorde. Geen problemen bij het neerzetten en ophalen van de auto. Het geheel gaf ons een veilig gevoel.

Super dichtbij het vliegveld.

Op een gevel staat de looprouterichting airport aangegeven. Echt dichtbij. Ook het verlengen was goed en makkelijk met 1 telefoontje geregeld. Als je er naar toe rijd is het goed opletten waar de inrit is. Bij terugkomst moesten we door een flinke, diepe plas lopen waar precies onze auto in stond. Toch zal ik weer hier parkeren in de toekomst

Altijd goed.

Aan komen rijden, parkeren en ( later ) weer weg rijden.

Super handig

Erg goed geregeld, met een code in- en uitrijden

Snel te boeken, duidelijke site

Toen mijn voorstelling in Carré niet meer doorging heb ik snel mij geld terug gekregen. Goede service

Kort van te voren geboekt! Prima, prettig, dicht bij

Duidelijke beschrijving, makkelijk te boeken, prima prijs

Eindhoven AirPort de parkeerplek was niet duidelijk zicht baar in het donker. Misschien wat duidelijker aangeven. Verder goed geregeld.

Altijd ok

Boeking eenvoudig te regelen online en goed geregeld

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven