Altijd ok

Boeking eenvoudig te regelen online en goed geregeld

Lekker dichtbij de terminal, ca 8 minuten lopen.

Op 8 min lopen, goede prijs en systeem met code werkt prima.

Auto’s zijn vrij breed tegenwoordig. Het is beter de breedte van de parkeervakken ook wat te vergroten dat stapt wat beter uit. Een goede ervaring met Park en Fly dit jaar was dat mijn vlucht een dag later aankwam en mijn parkeertijd was verstreken. Contact opgenomen met Park en Fly en de slagboom werd zonder problemen geopend. Dat is mooi na meestal een inspannende reis.

Zeer vriendelijke man welke ons op zondagmorgen om 6.00 uur tewoord stond en alles regelde. Een week later op 2e kerstdag in de middag teruggekomen en dezelde vriendelijke man stond er weer en wederom heel fijn geholpen hij reed zelfs de Auto voor mijn moeilijk ter been zijnde moeder zo voor onze neus zodat zij meteen kon instappen. Echt klasse Top.

Goed geregeld in eindhoven lekker dicht bij de ingang

Hgoede ervaring vraag me alleen af of het toezicht goed geregeld is? Niemand te zien bij parkeren of ophalen

alles in orde

alles oke

Perfect!

Alhoewel zonder persoonlijk contact een duidelijke instructie met locatie gegevens

Snelle service, vriendelijke medewerkers, aanrader!

Veilig en snel

Eenvoudig in- en uitrijden. Goede, simpele parkeerplaats dichtbij Eindhoven Airport voor een redelijke prijs.

Zeer behulpzaam en goed geregeld

Zeer goede prijs en de mensen zeer vriendelijk

Niet op aan te merken

Al meerdere malen gebruik gemaakt van Park & Fly @ Eindhoven Aiport. Registratie werkt vlot. Nog nooit problemen gehad met in en/of-uitrijden noch met het parkeren zelf.

Goed geregeld. Geen problemen, parkeren voor een redelijk tarief bij Eindhoven airport

Uitstekend geregeld.

Voelt vertrouwd na enkele goede ervaringen

Tevreden

Gemakkelijk om te reserveren Kort bij de luchthaven Goede prijs

Prima P optie

Heerlijk om zo dichtbij een goed betaalbare en veilige parkeerplaats te hebben.

Makkelijk, dichtbij, kentekenregistratie en niet te duur. Wat wil je nog meer. Voor ons altijd Park & Fly

Altijd prima.

Al vele jaren maken wij gebruik van jullie parkeerplaats. 2x problemen gehad met uitrij-code (hulpnr. gebeld en direkt geholpen) en 1x de reservering gecanceld wegens privé problemen (netjes ons geld teruggekregen). Dus wij blijven de komende jaren bij Park & Fly.

Geen enkel probleem - al vele jaren

Schitterend perfect

Perfect. Geen problemen ondervonden

Perfect. Geen problemen ondervonden. Fijn dat je voor dit gemak kunt kiezen

Alles perfect geregeld

Zelfs bij een storing aan de uitrij zuil kwam er direct iemand om te helpen,s nachts.!!!!

Na de klacht werd er direct gereageerd super snel.

Direct na de klacht werden wij heel snel gebeld in een heel open en goed gesprek kwam er snel duidelijkheid. Door omstandigheden moesten wij annuleren wij kregen het volledige geld terug super goed.

Alles is digitaal te regelen en goede parkeerplekken

goed georganiseerd

Parkeren dicht bij de luchthaven. Alles gaat automatisch en lekker snel. Aanrader dus!

Goede parkeergelegenheid

Parkeerterrein is goed en afgesloten . Echter de bewegwijzering was minder goed.

Altijd goed!

Ik parkeer altijd bij Park&Fly als ik op reis ga. Het fijne vind ik dat je zonder paspoes je auto kan parkeren.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven