Het was perfect

prima parkeren maar moeilijk te vinden eerste keer

Als aanbeveling zou ik een beter markering/signalering van de parking. De eerste keer is echt niet duidelijk waar je moet zijn.

Erg praktisch

Erg handig via een code de poort openen, prijs is goed voor maar 5 minuten lopen van het vliegveld.

Geen probleem gehad, ging vanzelf

Twee keer klikken en het was geregeld, alles verliep vlekkeloos

Uitstekende ondersteuning!

Snelle en vriendelijke hulp toen ik het nodig had

Pfrima geregeld en duidelijk

Vlak bij de terminal, prima geregeld, geen sleutel af m oeten geven. Dus ook niemand anders in je auto aan het rijden. Goedgeregeld met toegangscode.

Super geregeld

Alles was tot in de puntjes geregeld zoals het behoort te zijn.

Eenvoudig, snel geregeld en betaalbaar

Ik had een goede ervaring met het parkeren bij vliegveld Eindhoven. Het enige minpuntje was dat de parkeerplaatsen enigszins krap zijn voor SUVs.

Super parking en heel dichtbij de luchthaven

Goede communicatie. Code tijdig ontvangen voor parking. Op kleine wandel afstand. Heel tevreden

Easy and affordable

Super easy to book, very close to the airport and very affordable. Would definitely recommend. Stress free arrival and departure at airport.

Goed geregeld. Duidelijke informatie. Alles werkte, zoals aangegeven.

Via de site was alles snel geregeld. Duidelijk, overzichtelijk.

Super dicht bij luchthaven. Makkelijk en veilig

Geen gezien, duidelijk en handig dichtbij Prijs kwaliteit perfect

Keurig geregeld, en niet ver van het vliegveld

Prima geregeld, ook ideaal dat je een code via mail krijgt om op het terrein te komen en er weer af.

easy to find

everything was ok

Super fijne parking

Deze parking ligt op loopafstand van de grote parkeergarage en het vliegveld. Er is een slagboom waar je zowel bij aankomst als bij vertrek je gekregen code invult. Je parkeert buiten en je neemt de sleutels mee. Erg goed gegaan allemaal en je krijgt via mail alle info.

Over een snelle correcte manier van werken gesproken !

Wat een vrijheid, niemand moeten lastig vallen om u weg te brengen ... parkeren op 3' van luchthaven! Zonder problemen met code binnenrijden ... goei parkeerplaatsje uitzoeken en vertrekken op vakantie! Bij terugkomst wagen identiek terug gevonden zoals achter gelaten en op gemak direct naar huis, ik ben fan !

Vlot verlopen, parking op 2min van de luchthaven. Goed geregeld!

De parking bevindt zich echt op enkele minuutjes wandelen van de ingang van de luchthaven. De instructies met de toegangscode waren heel duidelijk. Ook de boeking via de site was heel eenvoudig en snel geregeld.

Prima parkeerplek, dicht bij het vliegveld

Prima parkeerplek, lekker dicht bij het vliegveld (minuut of 5 lopen). Je kunt tijdens de gereserveerde tijd zelfs een aantal keer in en uit rijden, wat ook een fijne bijkomstigheid is.

Zoals het hoort

Simpel, duidelijk, goedkoop, niks op aan te merken en zeer zeker voor herhaling vatbaar!

uitstekend

Makkelijk in gebruik, wel prijzig.

Goede ervaring

All clear and easy!

prima en dicht bij allen misschien wat duidelijker aangeven waar de parking ligt met wegwijzer?

prima en dichtbij vlieghaven om te voet te doen kan misschien iets duidelijker aangegeven worden , staat niet vermeld bij de andere parkings die je voorbij moet rijden

Zeer tevreden. Snel en gemakkelijk boeken en dichtbij terminal

Snel en gemakkelijk boeken en dichtbij terminal.

Prima! Makkelijk en redelijk goedkoop.

Fijn om zo mijn auto achter te kunnen laten. Genoeg ruimte en binnen een kleine 10 minuten bij de vluchthal binnen.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven