gewoon goed

Goede omschrijving naar de parkeerplaats. Wanneer je regelmatig van meerdere parkeerplaatsen gebruik maakt zou het voor de parkeerder prettig zijn wanneer je bij terugkeer een mededeling ontvangt waar je auto staat. Eenvoudig te regelen, immers ze weten het vluchtnummer.

Makkelijk en dichtbij

Inchecken gaat makkelijk met het nummer dat je krijgt per mail. Auto veilig neer kunnen zetten en vanaf daar in een paar minuten naar het vliegveld gelopen.

Scherp geprijsd en redelijk dicht bij airport

Correct en stipt

Positief

heel goed

super simpel en vlakbij vertrekhal

Dichtbij vliegveld, gemakkelijk en top servies. Ik belde om nog drie dagen te verlengen en dat ging erg vlot tegen een normaal prijs. Aanrader!

Prima parkeerplek.

We parkeerden met 2 auto's op P24 bij Eindhoven airport. Hooguit 5 minuten lopen naar de vertrekhal. We betaaden €45 per auto voor een week. Dus redelijk geprijst. Geen klachten.

VEILIG EN DICHT

SNEL EN EFFICIENTE BEHANDELING

Goed geregeld

Alles online prima kunnen regelen. Na betaling kreeg ik een code om in en uit te rijden. Verliep allemaal zonder probleem dus ik ben tevreden!

Parkeerplaats is goed. Echter toegang naar vliegveld raar en vreemd. Zeker in de nacht. Slecht verlicht en rare toegang tot trottoir. Met rolkoffer nog lastiger.

Gewoon goed

Heel makkelijk en goedkoop

Goed geregeld

Alles goed geregeld, met gemak auto geparkeerd en weer opgehaald. Voor herhaling vatbaar.

Ideaal

Makkelijke reservering, duidelijke mail met parkeergegevens om terrein op te kunnen, goed werkend systeem met slagboom om de parkeerplaats op te rijden, veilig geparkeerd achter de slagboom, korte loopafstand naar het vliegveld. Ideaal!

Super geregeld

Routeplanners rijdt er helaas wel aan voorbij.

Snel, goedkoop en betrouwbaar

Precies zoals ik me had voorgesteld: ruime parkeerplaats, voldoende plekken, betrouwbare omgeving, op nog geen 5 min. van het vliegveld lopen, snel, niet duur en je wordt vooraf goed geïnformeerd. Ik ga hier volgende keer zeker weer parkeren!

Easy, close, convenient

The parking is like 5-8 minutes by walk from the airport, so really close by. It is probably the cheapest around, finally it is incredibly easy to go in and out with the code you get when you book your slot.

Vlakbij, niet duur en makkelijk (ook aanrijden)

Vlakbij het vliegveld en het werkt heel makkelijk met de code. En niet duur

Goed bevallen, dus voor herhaling vatbaar!

Het parkeerterrein is gemakkelijk te vinden, in- en uitrijden met de code werkt ook prima. De afstand tot het vliegveld is enkele minuten te voet, wat erg praktisch is!

Snel, eenvoudig & dichtbij parkeren

Een snelle, eenvoudig te vinden parkeergelegenheid welke ook nog betaalbaar is en op loopafstand (circa 5 min) van de luchthaven. Kortom aan te raden.

Uitstekende service!

Was er zeer tevreden over de service, ik had namelijk een fout gemaakt qua tijdstip dat ik de auto op zou komen halen en dit was geen enkel probleem zeer snel en goed opgelost! Kan park en fly zeker aanraden aan iedereen.

Alles goed geregeld.

Goede website

Goed,simpel en handig

Zo geregeld en makkelijk om zo dichtbij te staan

Prima digitaal te regelen. Comfortabel dicht bij het vliegveld. Snel aan en af rijden. Er wordt adequaat gereageerd op vragen.

Prima voorziening

Goede plek, dichtbij en aantrekkelijk tarief!

uitstekend

prima service, prima prijs