Parkeren om de hoek van Eindhoven airport

Prima parkeerplek direct om de hoek bij het vliegveld. Geen gedoe met shuttles. En voor mij heel belangrijk: niet je sleutels achterlaten, er rijdt niemand met je auto

Prima geregeld

Makkelijk te regelen, goede instructies

Fijne parking

Fijne parking, alleen ging de slagboom niet open ondanks dat ik het kenteken had doorgegeven bij de boeking Was even niet zo prettig in de regen om de slagboom met de qr code open te krijgen

Top parkeerplaats en een uitmuntende digitale service!

- Fijne parkeerplaats dicht bij de luchthaven - Eenvoudige aankomst en vertrek op basis van kentekenherkenning - Hele fijne service via Whatsapp maar zijn op meerdere manieren te bereiken!

Makkelijk te reserveren. Super dicht bij het vliegveld.

Niet goedkoop maar wel goed.

Het parkeren verliep goed en snel. Een bordje met wandelaar erop dat aangeeft waar precies de uitgang is en met een pijl naar rechts dat de richting van de airport aangeeft, zou meerwaarde hebben, vooral als je haast hebt en je bent nieuw.

Perfekte Abwicklung bis zur Ein- und Ausfahrt

Preis, Ablauf der Buchung, Informationen vor der Ankunft, link für Navigation, Entfernung zum Airport, alles top. Dies alleine wäre 5 und mehr Sterne wert gewesen. Allerdings hat sich das Tor weder bei der Ein- noch der Ausfahrt geöffnet und ich musste erst telefonieren, damit es sich öffnete. Der Grund blieb mir trotz Nachfrage verschlossen. Daher nur 4 Punkte.

Top geregeld en fijne parkeerplaats!

Fijne parkeerplaats! Poort gaat automatisch open op kentekenherkenning. Is niet ver lopen en makkelijk te vinden.

Betrouwbare plek met prima service!

Via Park & Fly heb ik P26 E'hvn online gereserveerd. Dat ging eenvoudig. Vervolgens werd ik een aantal keer via whatsapp geïnformeerd. Heel handig dat ik 's morgens vroeg het P26-adres niet hoefde op te zoeken, maar dat via whatsapp al aangeboden kreeg. Het parkeerterrein op ging soepel met de qr/barcode. Het terrein is niet verlicht en bleek redelijk vol dus het was even zoeken naar een plek. Hier zou ik als vrouw om 6 u 's morgens in het donker wel iets meer licht/duidelijkheid prettiger gevonden hebben. Uiteindelijk een plek gevonden en de rest ging voorspoedig, zowel terrein te voet verlaten, als na enkele dagen weer terugkomen. Voor mij een prettige ervaring. Binnen een paar minuutjes stond ik in de vertrekhal. Met kentekenherkenning ging de poort automatisch voor mijn auto open aan het einde van de reservering. Auto stond veilig beheer en ik had er geen omkijken naar. Kom zeker weer terug!

Auto staat op 200m van het vliegveld. Parkeerterrein is goed verlicht. Ook wordt de looproute naar het vliegveld duidelijk aangegeven.

Prima geregeld

Fijne ervaring met Park en Fly, goed geregeld, heldere instructies voor de eerste keer parkeren. Nummerbordherkenning werkt super en dichtbij het vliegveld. De tarieven blijf ik buitensporig vinden voor het parkeren op een industrieterrein, maar hier ontkom je niet aan als je met eigen auto vanaf Eindhoven wilt vertrekken. ( vandaar 4 en niet 5 sterren) Bij park en fly krijg je er goede service voor terug en handige tips hoe het op Eindhoven AirPort werkt dus de volgende keer zou ik zeker weer voor hen kiezen

Facile et pratique

Informations claires et précises. Facilité totale. Merci

Super Parkplatz nicht weit vom Terminal

Der Parkplatz war sehr einfach zu finden und mit Hilfe der Kennzeichenerkennung auch einfach zu befahren. Der Fußweg zum Terminal war ca 8 Minuten und somit war die Lage perfekt. Einzig beim Ausfahren hatte ich Probleme, da mein Kennzeichen nicht erkannt wurde aber nach einem kurzen und sehr freundlichen Telefonat wurde mir das Tor geöffnet und ich konnte ausfahren. Ich würde wieder dort parken!

Heel fijne ervaring .

Mijn ervaring na het aanmelden voor de parkeerplaats is goed . Duidelijke info via de mail en whatsapp en mooi route planning erbij verzonden .

Aanrader

Geparkeerd op P26 nabij Eindhoven airport. Online goed te regelen. Slagboom opent op kentekenherkenning, dit ging zowel heen als terug prima. Op ongeveer 10 minuten lopen van terminal. Goed aangegeven. Al met al voor herhaling vatbaar.

Zeer goede communicatie algemeen, overzichtelijk op alle vlakken.

Probleemloos parkeren

Alles klopt

Keurige parking op loopafstand van Airport Eindhoven

Supereenvoudig boeken via de website, scherp tarief, keurige parkeerplaats (buiten) met voldoende ruime vakken, makkelijk te bereiken en slechts enkele minuten lopen van de terminal. Een aanrader!

Zeer goed jammer een beetje prijzig

Heb dit jaar weer een parkeerplaats gereserveerd toch 50 euro goedkoper bijna net zover lopen.

Gewoon simpel in en uit rijden ....

Links uitrijden was even ontdekken.

Perfecte parkeerplaats

Op nog geen 8 minuten lopen van de vertrekhal. Mbv de QR code rij je het termijn op. De parkeerplaats is erg overzichtelijk dus je heb zo een vrije plek gevonden.

Super ervaring

Let op je tijdslot als je boekt. 3 uur voor vertrek is er een toeslag. Verder een top ervaring. Parkeren vlakbij, op loopafstand van de terminal. Een echte aanrader

Makkelijk en simpel!!

Prima plek voor redelijke prijs!!

Park en Fly levert de dienst waarmee ze adverteren

Makkelijk te vinden en zoals beloofd werkte alles naar wens. Loopafstand naar luchthaven prima te doen. Kortom bij een volgende keer boeken wij bij Park en Fly wederom onze parkeerplek.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven