Makkelijk en betrouwbaar

Handig om online te regelen Vervolgens een unieke in en uitrijcode

Perfecte parkeerplek

Goedkoper als P1 van de airport zelf en voor die 200 mtr lopen zeker waard. Dit jaar goed te boeken, maar normaal gesproken tijdig doen, het is snel vol

werkt super en vlakbij de luchthaven.

Prima, simpel!

Goed, makkelijk en duidelijk systeem.

Goed te lopen en goed geregeld

Zorgeloos en makkelijk

Wij hebben een zeer prettige ervaring gehad met parkeren op P24. Dit ging super snel en makkelijk met een code die je vooraf krijgt. Je parkeert de auto en aan het eind van de vakantie rij je net zo makkelijk weer uit via deze code. De auto staat wel in de buitenlucht maar dat was voor ons geen probleem. Top geregeld!

Een prima afgesloten parkeerplaats voor een redelijke prijs

Een prima afgesloten parkeerplaats voor een redelijke prijs en afstand naar de vertrek/aankomst hal is goed te belopen. Tip: De schoot van het slot in de loopdeur van en naar de parkeerplaats zit vaak niet in het slot. Zodat niet alleen de parkeergasten toegang hebben met een code. Wellicht een bord op deze deur met een opschrift "verzoeke deze deur goed dicht te trekken bij het verlaten van de parkeerplaats". Succes: Eric

Alles vlot verlopen!

Geen opmerkingen, alles verliep vlot. Korte wandeling naar de vertrekhal maar dit is goed te doen

Geen gedoe. In en uitrijden met een code. Dus parkeren en paar minuten lopen. Ideaal!

Gemakkelijk en snel naar luchthaven

Dicht bij luchthaven , goedkoop

Certainly I will use this company more than once

Professional company. Ample and safe parking

• Poleciłbyś nas? Tak

Prima en makkelijk parkeren!

Goede prijs, makkelijk te vinden en niet ver weg van het terminaal!

Snel, dichtbij en veilig

Vijf minuten voor aankomt op de parking gereserveerd, gaf geen probleem en we konden direct vijf minuten later met de code het terrein op. Vier dagen later teruggekomen, auto was onbeschadigd en we konden zonder problemen het terrein weer verlaten. Top!

Goed alleen een beetje ver

Het was goed geregeld, telefonisch waren medewerkers ook bereikbaar als je hulp nodig had. De enige punt was dat het een beetje ver was en je moest rind 15-20 minuten lopen en met kinderen en koffers was dat een beetje moeilijk.

Fijne parkeergelegenheid

Fijn dat je auto veilig achter hekken staat tijdens mijn vakantie.

Perfecte locatie en gemakkelijk in gebruik

De locatie van de parkeerplaats is perfect. Met de code, toegestuurd op je mail, kun je heel gemakkelijk in- en uitrijden. Mochten we weer vanaf Eindhoven vertrekken, dan boek ik uiteraard hier weer.

Goed geregeld en lekker dichtbij

Ideaal voor langer parkeren. Redelijk ruim opgezet, werkt prima met de code en zelf handig aan te passen qua dagen en tijden. Ging allemaal erg soepel.

Prima... gemakkelijk bereikbaar

Misschien staanplaats voorzien voor caddy

lage kosten en op loopafstand van terminal luchthaven

verrassend goed

Goede afstand van terminal, matige weg voor rolkoffers er naartoe

Goed te vinden. Nette parkeerruimte. 5 minuten lopen naar ingang Eindhoven airport. Weg er naartoe / trottoir mag geschikt gemaakt worden voor rolkoffers.

Mooi parkeerterein op loopafstand

Duidelijke instructies en mooi parkeerterein

Ging snel en makkelijk

Dicht bij vliegveld

Prima ervaring en een nette parkeerplaats

Ervaring is prima alleen zou het helemaal ideaal zijn, dat ipv je een code moet intoetsen er een kentekenscanner geplaatst zou worden. Vanwege Corona op dit moment hoeft je dan niets aan te raken.

Al jaren parkeren wij bij Park & Fly. Wij zijn zeer tevreden over de locaties. Net afgesloten terrein, goed bereikbaar. De site is ook duidelijk, eenvoudig te boeken en te betalen. Soms krijg je zonder meerkosten een upgrade naar een terrein nog dichter bij het vliegveld. En altijd een reminder voor je aankomst en vertrek. Snelle reacties op mailwisseling met Park & Fly. Volgend jaar zijn we er weer!!!

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven