Zonder problemen parkeren op loopafstand van vliegveld

Zonder problemen parkeren op loopafstand van vliegveld

Met een veilig gevoel je auto parkeren

Met een veilig gevoel hebn ik de auto geparkeerd, ook mede omdat je de sleutel bij je mag houden. Uit veiligheid heb ik wel foto's gemaakt van de auto's rondom mijn wagen voor eventuele schade, dit omdat de parkeervakken niet al te breed zijn. Dit is het enige minpuntje maar voor de rest een super ervaring.

Goed geregeld en makkelijk te bereiken.!

Eenvoudig en simpel...8

prima geregeld zelfs toen ik eerder aankwam

Wij waren 3 uur te vroeg maar na 1 telefoontje ging de slagboom al open. Lekker dichtbij en geen gehannes met op de busjes wachten in de regen.

Is goed, dicht bij luchthavengebouw, alles in orde na lang verblijf.

De parking voor lagere termijn gebruikt. Alles in orde, codes voor toegang en verlaten werkten goed.

Fijne, betaalbare parkeerplek nabij vliegveld

De Park & Fly parkeerplaats is handig, veilig en betaalbaar. Reserveren via website met code bij in- en uitrijden werkt prima. Aan te raden!

P22 echt dichtbij Eindhoven AirPort

Goede service. Had via mail heel eenvoudig de uitrij tijd kunnen verlengen.

Was makkelijk te boeken. En goed beschreven waar de parkeerplaats ligt

Very good parking

I am happy to find this parking, close to the airport, easy access, and good price. The most important you have your car with you and there is no risk that office will be closed when you return. As once was happening to me in other parking in Eindhoven. Really recommend

Easy to book parking lot at Eindhoven airport at reasonable price level.

Good experience for long time with the company. Helpful staff and easy communication with them. I'm looking for the further improvement e.g. Licence plate readers at the gates. See you soon.

ideaal

perfect geregeld, makkelijk uitvoerbaar.

Gelegen op wandelafstand van vertrekhal.

Slechts 5 á 10 min. lopen van vertrekhal.

Super makkelijk en voordelig parkeren.

Dichtbij het vliegveld en super makkelijk met je eigen code in- en uitrijden.

Goed bereikbaar, even zoeken naar een vrije plek, verder alles okay.

simpel en goed

Ik hoef niets extra,s te doen gewoon parkeren en ophalen

Ging alles fijn.

Een openbare parkeerplaats dichtbij van de Airport Eindhoven. Volgens mij is de goedkoopst. Tot nu toe had ik geen probleem gehad b.v.b schade van de auto.

Was niet de eerste keer

Ligging van het vliegveld,en goede afwikkeling geven dit bedrijf, voor mij een goede uitstraling. Kom zeker weer terug

Zeer correct

Bij iedere vraag of wijziging een heel snelle opvolging , aangename samenwerking. MVG miet

Gemakkelijk parkeren

Met een code het parkeerterrein op, auto wegzetten zonder de sleutel in te leveren en naderhand weer zonder problemen ophalen, wederom met code slagboom openen en rijden maar. Gemak dient de mens.

Was prima geregeld

👍

Betaalbare plek op loopafstand van de luchthaven

Goede en betaalbare parkeerplek op loopafstand van de luchthaven. Het enige minpunt was dat de in- en uitgang voor voetgangers niet op slot was, iedereen kon gewoon binnenlopen en bij de auto's komen.

Handig met inlogcode op 8 min lopen van airport

Van tevoren goede e-mail uitleg over hoe het parkeren werkt met inlogcode. Alles goed verlopen.

veilige parking, route vertrekhal kan beter

parking was lastig te vinden omdat er iets voor het bord P26 stond. de weg naar Departures was nogal opgebroken, maar dat is tijdelijk, kon echter beter aangegeven zijn. verder OK.

Heel makkelijk en dichtbij vertrekhal.

Prima plek.

Alles wie vereinbart und sehr effizient.

Alles wie vereinbart und sehr effizient.Klare Anweisungen und einfache Handhabung. Alles geht sehr schnell. 15 Minuten zum Flughafen muss man allerdings einkalkulieren. Es wäre hilfreich, wenn am Parkplatz ein Schild stünde, auf dem man sieht, wo es zum Flughafen geht.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Luchthavenweg 67