Slecht aangegeven

Een duidelijk adres zou heel fijn zijn, hebben 5 rondjes gereden.

keurig parkeer terrein

Prima kleinschalig parkeerterrein op loopafstand van airport eindhoven.

Hassle-free

Netjes geregeld. Niet te duur, korte loopafstand naar vliegveld Eindhoven (binnendoor) gemakkelijk in- en uitrijden met code. En je eigen sleutel bij je houden.

Uitstekend!!!

Makkelijk te bereiken en 5 min lopen ma vliegveld. Werkte voor mij perfect

Eenvoud dient het gemak

Dichtbij termin

Op loopafstand van terminalgebouw (8 min). Makkelijk te vinden. Invoeren van de code om toegang te krijgen was wat lastig omdat een toets slecht reageerde

Prima te vinden

Wszystko dopracowane polecam napewno bedę korzystał.

Polecam wszystkim.

• Poleciłbyś nas? Tak

Aan te raden

Alles zoals omschreven, prima.

Prima bewaakte parking

Voor het eerst gebruikt gemaakt van deze parking. De code werkt prima. Het was al best druk op de parkeerplaats, mogelijk door de vakantie.

Dik voor elkaar

Prima parkeerterrein zeker voor herhaling vatbaar

Aantal keer gebruikt, goede prijs, betrouwbaar

Je moet een code intoetsten en het is soms spannend of die het doet. Anders kun je niet in- of uitrijden. Maar gelukkig is het tot nog toe altijd goed gegaan. Het zijn fijne parkeerplaatsen, er is altijd plek op loopafstand van de luchthaven. En een redelijke prijs. Ik ben tevreden.

Makkelijk en soepel

Makkelijke manier van parkeren, goedkoper dan de officiële parkeerterreinen.

Buona ma non ottima

Tutto nella norma se non fosse che all'arrivo io ed un'altra macchina abbiamo dovuto attendere 30 minuti prima di poter parcheggiare in quanto i posti non erano disponibili. Durante questo lasso di tempo abbiamo anche chiamato la compagnia per trovare un'eventuale soluzione nel caso in cui il problema non si fosse risolto da sé (2 viaggiatori che avevano parcheggiato lì con la macchina che fortunatamente sono arrivati). All'arrivo, la paura di perdere l'aereo non era poca in altre parole.

• Ci consiglieresti? Si

Makkelijk reserveren, makkelijk met code de parkeerplaats op rijden.

Site is duidelijk, reserveren is makkelijk. Kies waar je wilt staat en betaal. Jammer is alleen dat je je kenteken op moet geven, maar er bij de poort nog geen kenteken herkenning is. Met de code die je krijgt gaat het op zich ook goed hoor maar, dat zou nog makkelijker zijn.

blijft een duur grapje maar verder goed geregeld

goed bereikbaar, gemakkelijk te lopen zonder aanwijzingen, goede site.

Perfect 👌

Perfect. Alles duidelijk geregeld.

Makkelijk en snel, ideaal!

Ik had zelf een dag te weinig geboekt. Daar aangekomen kwam ik er pas achter. Ik kon heel makkelijk een dag bijboeken. De medewerkster aan de telefoon was super vriendelijk. Betaling ging heel makkelijk. Een echte aanrader dus!

Eenvoudig

Goede parkeerplaats, dichtbij het vliegveld

Was geen hele grote parkeerplaats. Beveiligd met slagboom en code, dat werkte prima. Afstand naar het vliegveld was makkelijk te lopen. Prijs-kwaliteitsverhouding is prima!

Positive

All ok but the pedestrian gate should be locked

Plus en min

Reserveren was makkelijk maar de parkeerplaats was moeilijk te vinden in het donker en in de regen. Het zou fijn zijn als de parkeerplaats ook op de grote borden vermeld zou staan.

Uitstekende prijs/prestatieverhouding en dichtbij terminal

Dicht bij de terminal, in-en uitrijden werkt uitstekend, gunstige kosten, ik kom zeker terug

Plussen en minnen

Prima parkeerplaats, maar de beloofde 2 minuten lopen is echt niet reeël. Het is minstens 10 minuten lopen en ook de aanduiding van waar de parkeerplaats is laat wat te wensen over.

Sehr empfehlenswert

Unkomplizierte Auslassregelung nach Flugverspätung! Vielen Dank