9 dagen parking.

Super handig zo'n parkingmogelijkheid. Een code en je bent binnen om je auto achter te laten, vliegtuig nemen en dag van terugkomst, weer code ingeven, je auto nemen... en weg zijn wij!

Goede locatie, handig en snel

De boeking van de parkeerplek was snel geregeld, veilig en dichtbij vliegveld geparkeerd.

Goede parkeerplek op loopafstand van de vertrekhal.

Het is eenvoudig om een plek te reserveren. De bereikbaarheid is goed en je loopt in 5 minuten naar de vertrekhal. Verder is een abusievelijk dubbele boeking snel en correct afgehandeld.

Prima geregeld van tevoren

Heĺemaal goed

Ik heb voor de 2e maal gebruik gemaakt in Eindhoven van Park en Fly en weer was het prima geregeld. Duidelijke informatie, prima parkeerplaatsen, dichtbij de vertrekhal enz. Niks mis mee, Een bijzonder woord van dank aan de mevrouw die de nooddienst had op 25-2-2020! Zij heeft met geduld onze zoektocht naar onze auto afgewacht en ons vriendelijk te woord gestaan toen we de code niet meer wisten. Onze complimenten daarvoor. Wij maken graag gebruik van jullie faciliteiten!

vlot, gemakkelijk, geen problemen

Het is dichtbij de vlieghaven, duidelijke toegang, geen zorgen.

Heel tevreden

Heel tevreden. Een tip allen maak het meer zichtbaar Ik kon niet gelijk vinden Ik ben langs doorgereden

Goede parkeerplaats en makkelijk geregeld

Prima bevallen

Prettig dichtbij de terminal en voor een redelijke prijs.

Makkelijk te boeken en middels code bediening slagboom. Wij kwamen 's-avonds terug. Dan is het 'gangetje' achterom wel erg donker en gevoelsmatig onveilig.

Goed bevallen

Makkelijk en redelijke prijs

Gaan zeer flexibel om met vragen en zijn duidelijk en snel in hun terugkoppeling.

Slecht verlicht kwam om 05.00 aan alles donker dus slecht verlicht verder prima plek.

Prima locatie, bewegwijzering zou nog beter kunnen

Prima locatie, aanvaardbare prijs, bewegwijzering zou nog beter kunnen

Parkeerplekken konden iets ruimer zijn aangezien grote auto's meer ruimte nodig hebben waardoor wij bijna niet konden parkeren.

reserveren gaat gemakkelijk.

reserveren , in en uitrijden gaat allemaal probleemloos. dus een aanrader

Prima parking, veilig en dicht bij de luchthaven!

Heel goed bereikbaar en een goed systeem met de code

Gemakkelijk te vinden, dicht bij de terminal, zeer goede autobescherming

Ik weet zeker dat ik aan raden om vrienden

geweldig

dicht bij airport eindhoven kunt er naar toe lopen . Auto staat veilig.

Makkelijk en eenvoudig

Eenvoudig te reserveren en duidelijke communicatie.

Ging allemaal zoals gezegd.

Alles ging zoals het op voorhand gezegd was.

Fijne parkeerervaring bij Eindhoven airport.

Zowel het proces van reserveren als het parkeren zelf was eenvoudig. De parkeerplaats was goed afgesloten en gaf ons een veilige indruk. Prima communicatie over de reservering. Zeker aan te raden.

Heel makkelijk bereikbaar voor de luchthaven en toegankelijk

positief

Goede parkeermogelijkheden! Het is wel iets verder weg van het vliegveld dan gedacht maar prima verder.

prima oplossing om veilig te parkeren bij Eindhoven Airport

makkelijk te vinden goed beveiligde parkeerplaats, loopafstand goed ingeschat op web-site.

Ideale parking

Werkt prima om via de code in en uit te rijden. Goedkoop en lekker dichtbij de terminal.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven