Werkt zoals het hoort.

Snel en goed geregeld

Snel en goed geregeld. Makkelijk te vinden en je kan zelf je auto parkeren. Easy

Oke

Door vertraging was ik later terug om mijn auto op te halen. Er stond 09.30 en ik was er om 11.15 en het hek ging met de code niet meer open. Gebeld en er werd niet opgenomen. Ander nummer gebeld en daarna goed opgelost. Ik was in de veronderstelling dat het ook gewoon de hele dag mogelijk is om uit te kunnen rijden? Met vriendelijke groet Diny Chomyszyn

prima geregeld en dicht bij de terminal

snel bereikbaar via snelwegen / vooraf te boeken via internet / goede prijs- kwaliteitsverhouding /uitstekende parkeerplaatsen / goed beveiligd / dichtbij terminal

Goede verlichte parking

Ik gebruik deze parking regelmatig en heb tot heden nog nooit problemen gehad.

Heel gemakkelijk

Voldeed geheel aan mijn verwachting

duidelijk, gemakkelijk, correct

We boekten al meerdere keren via Park & Fly; hele overzichtelijke website, duidelijke prijzen, parking gemakkelijk te vinden en gemakkelijk in en uit te rijden.

Erg tevreden

Werkte goed en super simpel

👍

👍

Super makkelijk te vinden. En prijs was ok.

Top locatie

Ok

P26, voetgangershek stond open, slot deed t niet.

gewoon goed...no fuss... effecient.

gewoon goed...no fuss... effecient.

Perfect om te parkeren en vlakbij het vliegveld

Een hele gemakkelijke en betaalbare manier om te parkeren, en op korte afstand van het vliegveld.

Snel en simpel

Voor het eerst gebruik gemaakt bij onze citytrip vanaf Eindhoven Airport en kan niet anders zeggen dat we zeer tevreden zijn. Ter plekke een reservering gemaakt en dat was echt makkelijk en snel te realiseren. Direct een bevestiging en konden meteen parkeren. Volgens mij financieel ook prima (parkeren is en blijft duur ..)

top

top

Perfecte plek

Op fijne loopafstand van de luchthaven en een aanvaardbare prijs. Een opmerking: het looppoortje ging ook zonder code gewoon open dus voor criminaliteit iets minder, iedereen kon er gewoon in.

De laatste vrije plek paste slecht omdat er nogal wat chauffeurs hun auto ruim hadden geparkeerd.

Weer top. Code erin en sesam open U

Uitstekend, zeker aan te bevelen

Goede communicatie, vlakbij de luchthaven, eerlijke prijzen.

Goed, duidelijk en dichtbij vertrekhal.

Een duidelijk en eenvoudig systeem. Het geeft een goed gevoel dat jullie alert zijn. Wij kwamen hier achter doordat u ons een foto stuurde vanwege parkeer situatie.

Prettig, maar goed trottoir naar luchthaven ontbreekt

Digitaal goed te regelen. Prettig contact. Maar los van alle weg werkzaamheden bij Eindhoven Airport op dit moment, mis ik een makkelijke looproute wanneer je met een koffer loopt. Aan één kant geen/of nauwelijks een stoep. Aan de andere zijde van de weg vaak op en af > een vloeiend trottoirverloop is er nauwelijks.

Goed geregeld

Makkelijk en snel geregeld!

Prima, alleen werkte de code niet bij inrijden

Na bellen werd het hek op afstand geopend

Zeer goed georganiseerd enkel jammer van het glas op de parking

Het systeem om binnen en buiten te rijden werkt vlekkeloos, enkel jammer dat er op verschillende parkeerplaatsen glas lag.

We zullen deze parking nog gebruiken.

Alles verliep naar wens.

Luchthavenweg 67