Goed, duidelijke communicatie!

Werkt makkelijk en snel!

Prima prijs en communicatie

Alles eigenlijk perfect. Alleen de looppoort staat open waardoor iedereen zo het "beveiligde" terrein op kan

Alles goed geregeld

Parkeerplaatsen zijn krap. Geen bewegwijzering gezien naar de uitgang

Good but not covered

The parking world well, easy to get in and out. Space is always available. The parking is adversited as covered but I didn’t find it. Maybe is there somewhere….

Super vlot verlopen

Een paar dagen voor mijn vertrek heb ik een WhatsApp bericht gehad met verdere instructies Gemakkelijk gevonden en op loopafstand Super tevreden

Heel erg goed geregeld

Goede ervaring met deze parkeergelegenheid. Overal is tot in de puntjes aan gedacht. Zelfs een appje vlak voor de reservering met nogmaals het steeds van het parkeerterrein en een linkje van Google Maps over hoe te lopen naar het vliegveld.

Goede parkeergelegenheid,

De parking is voldoende goed bereikbaarheid terminal vanaf de parking is minder dan vooraf gesteld.

Gweldige parkeer ervaring

Ontzettend makkelijk te regelen, uitstekende communicatie van begin tot eind en nette tarieven. Echt een aanrader!

Goede communicatie via whatsapp voor, tijdens en na het parkeren

Goede communicatie vooraf, tijdens en na het parkeren. Bij aankomst herkent de camera je kenteken en kan je gelijk het terrein op rijden. Parkeerplekken zijn m.i. aan de smalle kant. Zeker als niet iedereen goed in het midden van zijn vak parkeert is in een brede auto/busje rijdt. Uithangt van het terrein mag beter aangegeven worden, maar ook hier gaat de pet automatisch open d.m.v. kentekenherkenning.

Dicht bij het vliegveld

Fijne parkeerplaats dicht bij de luchthaven

Fijne parkeerplaats met voldoende ruimte en dicht bij luchthaven. Volgens de site reageert de slagboom op kentekenherkenning. Dit is echter nog nooit gebeurd. Je moet altijd uitstappen om te scannen. Dit is geen probleem, maar dan moet dit wel juist vermeld worden.

Szybko i bez żadnych zbędnych formalności zostawiasz auto a później odbierasz. Polecam

Prima ontzorgt

Vanaf de boeking heel duidelijk en transparant geinformeerd via de whats app, werkt perfect!

Bij aankomst en vertrek moest ik bellen omdat de slagboom niet open ging.

Bij aankomst moest ik bellen omdat de slagboom niet open ging. Bij vertrek weer hetzelfde. En het is jammer dat het onduidelijk is (niet goed aan gegeven) waar precies de parkeerplaats precies is.

Prijs-kwaliteit prima

Prijs-kwaliteit prima

Dichtbij de terminal, werkt fijn en altijd ruime plekken.

Geweldig, zeer duidelijk allemaal.

Zeer goed! Duidelijke info, zelfs als je aangekomen bent krijg je nog een bericht van hoe je moet lopen naar het vliegveld. Dit kost je ongeveer 5 minuten.

Uitstekend parkeren

Uitstekend parkeren. Dichtbij terminal, super makelijk bereikbaar. Zeer tevreden.

Gewoon goed!

Dicht bij de luchthaven en goed te bereiken! Alleen in korte tijd heel erg duur geworden…

Veilige Parking op wandelafstand van de luchthaven

Parking is snel te bereiken, ruime parkeerplaatsen en op wandelafstand van de luchthaven. Auto staat wel niet overdekt maar dit is voor ons geen probleem.

Goede parkeerplaats vlakbij 500m van de vertrekhal

Goede parkeerplaats 500m van de vertrek hall. Makkelijk te bereiken en binnen te komen via kenteken herkenning. Ook het terrein verlaten ging makkelijk via kenteken herkenning. Minpuntjes zijn de heel krappe parkeerplaatsen, en dat het redelijk aan de prijs is. 15 euro per dag zou voldoende moeten zijn.

Zeer correct

Zeer correcte dienstverlening, de communicatie via WhatsApp is een enorm pluspunt.

Super makkelijk en dichtbij luchthaven

De parking is vlakbij de luchthaven en vlot bereikbaar. Met de nummerplaat-herkenning rijd je bij aankomst zonder problemen de parking op. Je volgt gewoon de “voetjes” en dan kom je aan de luchthaven. Na je vakantie stap je in je auto en kan je direct, zonder gedoe naar huis rijden. Alles is prima geregeld ! Dankjewel en tot de volgende keer.

Super Lage und alles geklappt

Alles perfekt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Dichtbij en goede ruime parkeerplekken.

Handig, we waren zo bij de airport. Allemaal goed aangegeven. Mail met handige makkelijke omschrijving voor Het rijden ernaar toe.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven