Duidelijk helder en eenvoudig geregeld parkeren

Prima geregeld lokaties dicht bij terminal.Toegangscode en informatie keurig op tijd 3n helder aangeleverd.Top!!!!

Oke

Gemakkelijk

Niet ver van het vliegveld, gemakkelijk om te parkeren

Dichtbij parkeren en superservice bij noodzakelijk langer parkeren

Het registreren voor de parkeerplaats ging prima, werkt ook goed met een toegangscode bij de slagboom. De parkeerplaats bij Eindhoven Airport is heel dichtbij, prima te voet te doen. Doordat onze terugvlucht werd geannuleerd, moesten we langer parkeren dan voorzien. Met één mailtje was het (kosteloos!) geregeld. Zo fijn!

prima geregeld

redelijk dichtbij ..wedkt.orima

Super gemakkelijk en scherpe prijs

Goed beveiligde parkeerplaats, gemakkelijk systeem met toegangscode, 10 minuten lopen naar terminal.

Probleemloos verlopen

Prima geregeld

Dicht bij vliegveld, 100 mtr. Lopen. Overzichtelijk parkeerterrein.

Prima parkeerplek voor dito prijs!

Al eerder van deze parkeermogelijkheid gebruik gemaakt. Omdat deze toen ook goed is bevallen nu niet hoeven twijfelen om weer deze plek/mogelijkheid te gebruiken/reserveren.

Snel, simpel, goed bereikbaar

Goede communicatie over de boeking. Parkeerplaats zeer dicht bij vertrekhal. Allemaal prima

...

Goed geregeld! Code intoetsen auto neerzetten en lopend naar het vliegveld

Prima geregeld!

Zoals altijd, weer goed geregeld!

Gemakkelijk en dichtbij het vliegveld

Makkelijk te vinden Veilig op bewaakte plaats Handig in en uitrijcode Verbeterpunt voor de koffers. Trottoirtegels naar vliegveld liggen niet allemaal vlak.

Veilig

je krijgt een code en daarmee kan je in en uitrijden! Super fijn en snel! Tevens was de communicatie per mail snel. Kreeg snel antwoord op mijn vragen.

Kwaliteit / prijs en ondersteuning via internet zijn top

PS: hoog tijd dat route naar terminal voorzien wordt van fatsoenlijke troittoirs!! Al jaren een ellende.... Park &Fly staat daar buiten in principe maar zou kunnen aandringen (wat misschien al gebeurt).

Enige opmerking, toegang voetganger stond steeds open.

goede prijs- kwaliteit verhouding

korte loopafstand tot airport Eindhoven.

goeie dienst, mag alleen nog wat goedkoper.

goeie dienst, mag alleen nog wat goedkoper.

Was goed geregeld

Tolles parken

Keine Probleme gehabt alles reibungslos funktioniert

In/uitrijden goed, plaats mag ruimer

Na het zoeken naar de ingang ging het openen, dus in/uitrijden met de code prima. De parkeerplaats zelf was vol op één klein plekje in een hoekje na. Gelukkig hadden wij een klein autootje bij ons, een suv of station oid had niet gepast.

Goed bereikbaar en zeer makkelijk in en uit rijden met een code

Prima plek

Nu voor de vierde keer voor een schappelijke prijs mijn auto bij ze neergezet. In en uitrijden op de afgesloten parkeerplaats alleen mogelijk met de toegestuurde pincode.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven