Goed geregeld

Goed prijs Dichterbij Goede parkeerplaats

Very goid

Everythink very good.

Zeer goede service!

Altijd makkelijk parkeren. En een zeer goede service! Vanwege een grote vertraging hadden we gebeld dat we de auto pas de volgende ochtend vroeg op konden halen. We mochten bellen als we in Eindhoven waren en dan werd onze code verlengt, zodat we het parkeerterrein zonder probleem konden verlaten. SUPER!

Prima geregeld

Erg tevreden over deze veilige parkeerplek. 5 minuten lopen naar de luchthaven.

Service prima. Alles werkte naar behoren. Redelijke prijs. Dichtbij luchthaven.

Netjes afgesloten terrein, goede communicatie....perfect

Goed geregeld

Goed geregeld om je auto te parkeren zo vlakbij het vliegveld. Alleen raar dat de paal waar je de code op in voert om binnen te komen aan de verkeerde kant zit nl links. En voor het uitrijden rechts zit. Nu ging iemand die eruit reed op mijn code eruit en ik kon er niet meer in met mijn code. Dit is gelukkig snel opgelost door even te bellen.

Perfecte parking vlakbij de luchthaven terminal

De toegang en het parkeren op de parking verliep probleemloos en er was genoeg keuze aan parkeerplaatsen.

Gewoon oké

Super en makkelijk voor op reis te gaan en wagen achter te laten

Ik zal volgende keer zeker ook gebruik maken van hun faciliteiten

makkelijk, duidelijk, prima loopafstand

Dit ga ik zeker vaker doen. Duidelijke beschrijving, makkelijk zelf te regelen. Goede prijs kwaliteitverhouding. Prima loopafstand van het vliegveld.

Vlug geboekt en code werkt goed, misschien betere aanwijzingen naar de diverse parkeerplaatsen.

Helemaal prima! Alles verliep soepel

Zie boven

Prima geregeld

Onze vlucht was geannuleerd Dat was een drama opzicht Niet op tijd de auto kunnen halen Maar een belletje en het was geregeld en konden uiteindelijk gelukkig naar huis 😀

Zoals als het cijfer, uitstekend

Zoals als het cijfer, uitstekend

Super lieve mensen, hulp bereidt en klantvriendelijk . Mijn auto heb ik netjes aangetroffen. Ik kan het ideren aanbevelen. Oliver

Is altijd goed.

Alles loopt altijd perfect. Geen problemen.

Veilig en vlot bereikbaar.

Zeer praktisch.

Gewoon goed!

Gemakkelijke boeking, goede communicatie, goed bereikbaar en op loopafstand van de luchthaven.

Prima parkeerplaats

Goed te vinden, wel omleiding vanwege werkzaamheden, maar daarna ging alles snel. Goed ook zo'n code. En niet ver van de luchthaven

Te prijzig

Top locatie vlakbij de ingang van de luchthaven. Wel echt veel te prijzig.

Uitstekend berijdbaar dicht bij de Luchthaven.

Werkt soepel maar is al net zo duur als de reguliere Airport Parking

Reserveren en wijzigen gaat heel soepel. Het lopen naar het parkeerterrein gaat grotendeels over erg slecht bestrate stoepen en je moet twee keer oversteken met je koffer(s). Het pad naar het terrein is in het donker erg slecht verlicht. De prijs ligt ongeveer gelijk met de prijzen van Eindhoven Airport.

Alles verliep vlot en de afstand tot de luchthaven is paar minuten wandelen.

Gewoon super handig!

Toekomen, parkeren en je vlucht nemen - eenvoudiger kan niet

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven