Dichtbij en gemakkelijk

uitstekend geregeld.

snel geregeld, prima parkeerplaatsen, niet duur

Verschil in betalingen

We hebben net een reservering gemaakt, op het scherm verschijnt dan een bedrag te betalen van € 49,00, wat voor ons oke is. Echter met het afrekenen met een credit card wordt er plotseling € 51,00 afgeschreven, hoe kan dat ?????

Veilig en kortbij kunnen parkeren. Blij met de ongevraagde upgrade.

We boekten een parkeerplaats voor mijn auto op ongeveer min stappen van de luchthaven zelf. Daags ervoor kreeg ik een mail dat we een upgrade hadden gekregen en nog dichterbij konden parkeren. Fijn nieuw en zo stonden we inderdaad op 2 min stappen van de ingang. Topservice dus. Graag parkeren we volgende keer weer bij jullie. Mvg, Karin

Prima en duidelijk, via internet zo geregeld.

Precies wat ik hoopte

Dicht bij de terminal (4 minuten tot aan de controle) en eenvoudig in en uitrijden. En niet te vergeten, redelijk ggeprijsd!

Niets op aan te merken

Prima plek . Op loopafstand luchthaven

Parking op wandelafstand van de luchthaven.

Vlotte afhandeling online. Goede bereikbaarheid. Vlotte toegang bij afleveren en ophalen van de auto.

Goed. Door plaatsing hek wel 200 m extra lopen

parking prima - toegangsweg naar terminal niet

trouwe parkeerder van P22 maar ipv 200 m moet je nu 300 m lopen om tot in het luchthaven gebouw te komen door de hekafzetting - graag doorgang voorzien !

Superservice

Cxxxx

Dicht bij luchthaven, perfecte info vooraf, vlot

Accuraat, handig, vlot en dichtbij luchthaven

Netjes geregeld voor een redelijke prijs.

Makkelijk op de website geregeld. Herinnering voorafgaand aan de reis is prettig en het parkeren werkt zoals afgesproken. Tevreden!

Handig dichtbij

Wel moet je er bekend zijn wil je weten welke kant je op moet lopen, staat niet goed aangegeven. Cijfercombinatie om in en uit te gaan werkt subliem!

Niks op aan te merken

Gewoon goed werkte perfect 👍

mooi plekje

Goed geregeld allemaal, een dikke 10.

zonder problemen

Goed en netjes geregeld

Makkelijk

Code parkeren, vakantie code parkeren heel fijn

Ik vlieg regelmatig via Eindhoven. 1. In sepember 2019 stond de hele parkeerplaats vol en was er precies nog maar één parkeerplaats voor mij beschikbaar. Ik was bang dat Park & Fly meer parkeerplaatsen verkopen dan ze op de parkeerplaats zelf kunnen waarmaken. 2. In januari/februari 2020 had mijn vliegtuig op de terugweg drie uur vertraging. Vervolgens moest ik bij Park & Fly nog € 1,00 bijbetalen. Dat kwam niet erg klantvriendelijk over.

Topservice

Xxxx

Prima parkeerplek, goed geregeld middels mail en code!

Is prima

Dit park&fly is goed. Ik

Het was super

Doordat het vliegveld hun ingang heeft veranderd, moet je nu een stuk verder lopen. Omdat ik met een rollator loop is dat niet fijn. Maar daar kunnen jullie niks aan doen?

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven