Prima prijs kwaliteit verhouding

Prima P

Makkelijk er op en era komen. Mar je kan wel zonder beveiliging op t terrein komen. Dat verbaasde ons wel.

Goede communicatie, uitstekende werking en locatie van parkeerplaats.

Je kan kiezen welke parkeerplaats je wilt parkeren. Ideaal, zo weet je zelf waar je voor kiest. Goed in- en uitrij systeem en ook bij vragen goede vriendelijke klantenservice!! Zeer tevreden, wij parkeren altijd bij park & fly.

Dichtbij het vliegveld voor een redelijke prijs

Top zeker de servis

Transavia had ons in de kou laten staan ,Alicante gesloten . Transavia laat niets weten , trekt uwe plan .... Met gevolg 2,5 dag ronddolen in Alicante . parking maar geboekt tot maandag en pas woensdag 2 uur te Eindhoven dus effe bellen naar Park & Fly en met een glimlach opgelost geen probleem altijd van 1ste keer bereikbaar TOP TOP dank u Park & Fly gr Chris C

Goed bereikbaar en gemakkelijk

Ik ontving twee maal mijn inrijdcode , parkeerterrein was goed bereikbaar

Mooit dicht bij de terminal en prima service na vertraging vlucht

Parkeerplaats op loopafstand van luchthaven. Makkelijk reserveren en last but not least, prima service (1 belletje) bij vertaging

Goed maar zou iets beter kunnen.

Via de achteruitgang, welke weg kort zou zijn, bleek het verder dan verwacht. Bij het uitrijden was het bij de paal erg donker.

Parkeren zonder problemen.

Makkelijk te belopen afstand zelfs met bagage geen punt. Zelfde afstand als P4. Wel goedkoper. Communicatie efficient en helder en vorige keer bij deels annulering netjes geld terugekregen.

Prima parkeerterrein op een redelijke afstand.

Moeilijk om de uiitgang te vinden, de markering (pijlen) is wat wazig geworden

Goede communicatie, zowel per mail als telefonisch bij problemen.

Tip. Op parkeerterrein P26 (Jan Hilgersweg 1-3, Eindhoven) best op de poort van de ingang een bord plaatsen dat dat NIET de uitgang is. Als je 's avonds laat terug komt, moe bent en het is donker, dan is dat niet direct duidelijk. Toch bedankt voor de vriendelijke telefonische hulp.

Zeer goede en persoonlijke service.

Zowel via de site als telefonisch adequate service. Prettige plek op loopafstand om auto te parkeren.

Nette en makkelijk bereikbare parkeerplaats

Parkeerplaats P22 is makkelijk bereikbaar vanaf de A2. Procedure on de boom te openen is helder. Vliegveld incheckbalies op loopafstand ongeveer 5 minuten

Altijd super geregeld

Altijd een nette parkeerplaats met af en toe een leuke update

Prima goed te doen naar vliegveld te lopen

Snel en goed geregeld redelijke prijs.

Dichtbij en makkelijk!

We hebben de auto dichtbij geparkeerd voor 8 dagen voor niet te veel geld.Alles ging soepel met de code die we hadden gekregen. Voor herhaling vatbaar!

Alles is perfect geregeld!

Wij hadden een enorme vertraging en een telefoontje was voldoende om alles met Park & Fly te regelen.

Uitstekende parkeergelegenheid

Telkens als wij vanuit Eindhoven vliegen is er voor ons maar één optie wanneer we de auto lang wensen te parkeren. Dichtbij de aankomsthal en een voordelig tarief. Zeer aanbevolen.

Helemaal perfect!

Prima locatie, paar minuutjes lopen. En de code / hek werkt perfect.

Top geregeld

Makkelijk, dichtbij, veilig , goed gevoel bij

goed!

Makkelijk en snel geregeld. dichtbij luchthaven.

Mooi dichtbij de terminal, niet te duur en makkelijk te reserveren!

Ik kan geen negatieve ervaringen bedenken. Super tevreden.

Al veelvuldig gebruik gemaakt van park & fly. Altijd naar volle tevredenheid.

prima parkeerplaats

Dicht bij luchthaven Enige minpuntje was dat het hekje voor voetgangers openstond. Dat was het geval toen we er uitliepen en 1 week erna toen we er weer inliepen.

Handig parkeren

Al verschillende parkings geprobeerd bij Park & Fly. Makkelijk online te regelen en verplaatsen van datums is ook mogelijk. Weliswaar voor betaling maar het kan. Nu hadden we P26 op 7 min stappen. De auto stond veilig maar het toegangspoortje stond gewoon los. Normaal zou je de code moeten intypen zodat er niemand op de parking kan die er niet moet zijn.

Luchthavenweg 67

5657 EA Eindhoven